Elimination Chamber 2017: Η εποχή των Wyatts ξεκίνησε



   Άκρως θετικά αποτελέσματα είχε το φετινό Elimination Chamber PPV για την Wyatt Family. Ο Bray Wyatt κατέκτησε το WWE Championship στο main event, έπειτα από ένα εντυπωσιακό Elimination Chamber Match και ο Randy Orton ξεμπέρδεψε με τον Luke Harper και τώρα "βλέπει" τον αδερφό του εν όψει WrestleMania. Κατέστρεψε τον Dean Ambrose ο Baron Corbin κάνοντας statement, στέφθηκε νέα γυναικεία πρωταθλήτρια η Naomi, παρέμειναν στην κορυφή της Tag Team Division οι American Alpha. Διαβάστε παρακάτω.


   Kickoff

   Στο πάνελ του Kickoff βρίσκονταν οι Renee Young, Booker T, Sam Roberts και Carmella και σχολίασαν τους αγώνες της βασικής κάρτας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Mojo Rawley επιβλήθηκε εύκολα του Curt Hawkins.

                                           


   Main Show

   Την αυλαία στο main show άνοιξε ο αγώνας της Mickie James με τη Becky Lynch. Η πρώτη στόχευε στον ώμο της Becky καθ' όλη τη διάρκεια του ματς η Ιρλανδή όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με ένα roll-up.


                                           

   O Dolph Ziggler αποφάσισε να παίξει "βρώμικα" και επιτέθηκε στον Kalisto κατά τη διάρκεια της εισόδου του για τον προγραμματισμένο Handicap αγώνα. Έτσι, ο Apollo Crews αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει μόνος του τον Showoff για το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Η αποφασιστικότητα όμως και το πείσμα του luchador να παλέψει, τον έκαναν να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, οι faces πήραν τη νίκη έπειτα από Blue Thunderbomb του Crews στον Ziggler. Μετά τον αγώνα, ο ηττημένος ξέσπασε για πολλοστή φορά πάνω τους με απανωτές καρεκλιές. Τραυμάτισε μάλιστα άσχημα το πόδι του Apollo Crews.

                                           

   Στο Tag Team Turmoil Match για τους ομαδικούς τίτλους ξεκίνησαν οι ομάδες των Heath Slater & Rhyno και Breezango. Οι πρώτοι κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο fall και να αποκλείσουν τους δεύτερους, έπειτα από Spear του Rhyno στον Fandango.

                                             The pieces of paper soon prove meaningless, as Rhyno is able to vanquish Breezango with the Gore.

   Στη συνέχεια, την είσοδο τους στον αγώνα έκαναν οι Vaudevillians, οι οποίοι όμως δεν αποτέλεσαν μεγάλη απειλή για τους babyfaces και αποκλείστηκαν και αυτοί μετά από Smash Hit του Slater στον Aiden English.

                                              Simon Gotch & Aiden English quickly learn that there's nothing Slater & Rhyno won’t do to advance in Tag Team Turmoil.

   Με τη σειρά τους εμφανίστηκαν οι Usos που έβγαλαν εκτός τους αντιπάλους τους με Superkick του Jey Uso στον Heath Slater.

                                               

Τα αδέρφια κατάφεραν να βγάλουν εκτός οι πρωταθλητές, American Alpha, έπειτα από roll-up του Gable στον Jey Uso.

                                               Gable and Jordan are able to best The Usos with a surprise roll-up.

   Οι ηττημένοι ξέσπασαν πάνω στους πρωταθλητές και τους επιτέθηκαν αφήνοντας τους ισοπεδωμένους μπροστά στις ορέξεις της Ascension, η οποία όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της και να κατακτήσει τους τίτλους. Ο Chad Gable έκανε το pinfall, μετά από Grand Amplitude, στον Viktor και οι Alpha παρέμειναν στην κορυφή της ομαδικής κατηγορίας.

                                               

   Nikki Bella και Natalya άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μιας και η μεταξύ τους αναμέτρησης έληξε με Double Count-out. Οι δυο τους συνέχισαν να παλεύουν και στα backstage με τη σύζυγο του Miz, Maryse, να δέχεται κι αυτή κάποια πυρά.

                                               When neither woman answers the 10-count, the official decision is a double count-out. The Superstars continue battling until Nikki blasts Natalya on the ramp, causing her to flee.

   Randy Orton και Luke Harper έδωσαν έναν ωραίο αγώνα. Ο Viper δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με το RKO και να ξεφορτωθεί τον πρώην αδερφό του στη Wyatt Family.

                                                 

   H Naomi κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να κατακτήσει το Womens title. Άφησε αναίσθητη την Alexa Bliss, μετά από Moonsault, μέχρι ο διαιτητής να μετρήσει ως το τρία και στη συνέχεια πανηγύρισε την σπουδαία επιτυχία της μέσα από επευφημίες του κοινού.

                                                   Your winner and new SmackDown Women's Champion, Naomi!

   Άκρως εντυπωσιακό ήταν το Elimination Chamber Match για το WWE title. Τον αγώνα ξεκίνησαν οι AJ Styles και John Cena προσφέροντας άφθονο θέαμα με μερικές από τις κινήσεις που διαθέτουν στο οπλοστάσιο τους.

                                                   

    Στην "παρέα" τους μπήκε ο Dean Ambrose, ο οποίος πήρε εύκολα το momentum εκμεταλλευόμενος την κούραση τους.

                                                    Dean Ambrose is the third Superstar to enter the Elimination Chamber Match and makes an immediate impact.

   Ακολούθησαν οι είσοδοι των Bray Wyatt και Baron Corbin στο ματς. Ο τελευταίος μάλιστα διέλυσε όλους τους αντιπάλους του και τους άφησε αναίσθητους στον καμβά.

                                                   Baron Corbin then enters, champing at the bit to take advantage of the now weakened competitors.

   Η είσοδος όμως του Miz ως τελευταίου συμμετέχοντα στην αναμέτρηση του απέσπασε την προσοχή και έτσι ο Dean Ambrose βρήκε την ευκαιρία να τον βγάλει εκτός με ένα roll-up. O Lone Wolf εκνευρίστηκε απ' αυτόν τον άδοξο αποκλεισμό και ξέσπασε πάνω στον Lunatic διαλύοντας τον με τη χρήση του περιβάλλοντος του Chamber και αφήνοντας τον αναίσθητο στον καμβά με ένα End of Days. Την ευκαιρία εκμεταλλεύτηκε ο Miz και έκανε το pinfall για να βγάλει εκτός τον διηπειρωτικό πρωταθλητή. Στη συνέχεια, ο Moneymaker κυριάρχησε στον αγώνα. Ένα Attitude Adjustment του John Cena όμως ήταν αρκετό για να τον βγάλει εκτός.

                                                However, that is where Miz’s dominance would end as he gets caught with an AA from The Cenation Leader to find himself eliminated.

    AJ Styles και Bray Wyatt συνεργάστηκαν για να αποκλείσουν με τη σειρά τους τον Cena, κάτι που κατάφερε λίγο αργότερα ο Eater of Worlds με ένα Sister Abigail. To φινάλε ήταν δραματικό, με τον αρχηγό της Wyatt Family να καταφέρνει να πάρει τη νίκη, αφού ανέστρεψε την προσπάθεια του Styles για Phenomenal Forearm σε Sister Abigail.

                                               Styles brought everything he had to The Reaper of Souls, but Wyatt was able to catch The Phenomenal One with the Sister Abigail during a Phenomenal Forearm attempt to get the three count and finally capture the WWE Championship.

 O Randy Orton έκανε την εμφάνιση του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών και είχε ένα μικρό staredown με τον νέο πρωταθλητή.
 
                                                Wyatt and his faithful follower Orton stare each other down as the two could now potentially see a scenario where they face off for the WWE Championship at WrestleMania.

   Άποψη: Σημείο 1: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!! Θα ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόι του Vince. Επιτέλους, κατάλαβαν πόσο αξίζει ο Bray Wyatt και του έδωσαν τον μεγάλο τίτλο. Πραγματικά την πανηγύρισα και με το παραπάνω τη νίκη του Eater of Worlds, όσο προβλέψιμη κι αν ήταν. Η εποχή του Bray Wyatt άρχισε και το μόνο που ελπίζω είναι να μην τελειώσει άδοξα. Αξίζει να πάει στο main event της WrestleMania ως πρωταθλητής και να καθιερωθεί ως ένας από τους μεγάλους αστέρες του παρόντος και του μέλλοντος. Όπως και να έχει, σημασία έχει το τώρα. Και το τώρα λέει πως ο Bray Wyatt είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του WWE!!!!!!!!!!!! RUN!!!!!!!!!!!!!

  Σημείο 2: Με συγχωρείτε για το ξέσπασμα αλλά είμαι οπαδός του Bray από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο WWE. Και ανεξάρτητα το πόσο μου αρέσει, ο τύπος έχει οτιδήποτε πρέπει να διαθέτει ένας σωστός superstar. In ring skills (δεν κάνει flips αλλά μπορεί να πει ένα story), charisma, microphone. "Πνιγόμουν" να τον βλέπω να αδικείται όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα ήρθε επιτέλους η δικαίωση. 

  Σημείο 3: Σε γενικές γραμμές το Elimination Chamber Match ήταν υπέροχο. Πολύ όμορφα spots και σωστοί αποκλεισμοί.

  Σημείο 4: Παρά όμως την ομορφιά του αγώνα, χαλάστηκα με αυτούς τους χαζοτάπητες με τους οποίους κάλυψαν το ατσαλένιο δάπεδο. Και με αυτό το πλαστικό το οποίο περιβάλει τους θαλάμους πλέον. Ρε παιδιά είπαμε να κάνουμε τις συνθήκες για τους wrestlers όσο πιο ασφαλείς γίνεται, όχι όμως να τους έχουμε να τσακώνονται "στα πούπουλα". Χαλάει η όλη μαγεία, η όλη αίσθηση του κινδύνου που επιφυλάσσει το Chamber. Δεν μπορεί ο JBL και ο Ranallo να μιλάνε για πόνο, brutality, 6 τόνους ατσαλιού και εν τέλει να βλέπω αυτό...

  Σημείο 5: Baron Corbin vs Dean Ambrose λοιπόν για τον Intercontinental title. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου κολλάνε αυτοί οι δυο. Ίσως επειδή έχουν ένα παρόμοιο brawling style στο ρινγκ. Τους έχω πάντως τρελή αδυναμία και ελπίζω να βγάλουν ένα όμορφο feud και αγώνα στη WrestlerMania.

  Σημείο 6: Συγχαρητήρια στη Naomi για την κατάκτηση του γυναικείου τίτλου. Ταλαντούχα παλαίστρια που πριν το brand split έτρωγε τεράστιο bury. Ελπίζω να έχει ένα αξιοπρεπές title reign.

  Σημείο 7: H Tag Team Division χρειάζεται φρεσκάρισμα. Δεν υπάρχει αντίπαλος για τους American Alpha. Προβλέπω πάντως να πηγαίνουν σε κόντρα με τους Usos τώρα οι πρωταθλητές. Για το πόσο αδύναμοι και χαζοί φάνηκαν οι Ascension στο τέλος δε χρειάζεται να πω κάτι. Ούτως ή άλλως, έχουν φάει γερό θάψιμο δυο χρόνια τώρα. Δεν έπαθαν κάτι με το χτεσινό. Καμένα χαρτιά και αυτοί και οι Vaudevillians. Κρίμα στη δουλειά και την πίστη που τους έριξε στο NXT ο Triple H.

  Σημείο 8: Μεγάλο το hype πάντως για το μεθαυριανό SmackDown. Γι' άλλη μια φορά είδαμε ένα αξιοπρεπές PPV από το μπλε brand που σε κάνει να ανυπομονείς πάντα για τη συνέχεια. Μην ξεχνάμε, John Cena και AJ Styles έχουν εξασφαλισμένο title rematch.

  
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου