ROH 17/12/2016: Με το δεξί ο O Reilly

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του ROH είχαμε τρεις αγώνες. Το main event ήταν ένα six man tag match μεταξύ των Young Bucks και Adam Cole όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τους Kyle O'Reilly, Bobby Fish και Dalton Castle.

Ο νέος Ring Of Honor World Champion Kyle O'Reilly άνοιξε το show λέγοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την μέρα που κέρδισε τον τίτλο του promotion. Διεκόπη από τον Adam Cole ο οποίος είπε στον O'Reilly ότι η νίκη του δεν μετρούσε λόγω του No DQ stipulation που προστέθηκε τελευταία στιγμή. Ο Dalton Castle ήταν αυτός που πήρε τον λόγο και χαρακτήρισε τον εαυτό του No 1 contender έχοντας κερδίσει τον πρώην πρωταθλητή. Ο Bobby Fish ήταν ο τελευταίος που συμπεριλήφθηκε στο segment λέγοντας πως αυτός αξίζει μια ευκαιρία για τον τίτλο. To segment έκλεισε και λίγο αργότερα μάθαμε πως στο main event οι Castle, Fish και O'Reilly θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Cole και Young Bucks.

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς ο Mark Briscoe αντιμετώπισε τον Chirstopher Daniels για ένα νέο τουρνουά όπου θα ανακηρύξει τον νέο πρώτο διεκδικητή για τον τίτλο του Kyle O'Reilly. Ο Christopher Daniels πήρε την νίκη με το Angel's Wings.

Ακολούθησε ο αγώνας των Lio Rush και Caprice Coleman. Πριν τον αγώνα ζητήθηκε στον Rush να γίνει μέλος της Rebillion ωστόσο εκείνος δεν δέχτηκε. Η αναμέτρηση ήταν ζήτημα δευτερολέπτων για τον Rush ο οποίος δέχτηκε επίθεση από το πρώην Cabinet. Οι Dijak και White βοήθησαν ήρθαν για να σώσουν τον Lio Rush με την Rebillion να το ''βάζουν'' στα πόδια.

Τέλος στο main event είδαμε ένα πολύ ωραίο six-man tag match. Οι Bucks έκαναν άλλο ένα Superkick Party ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη με τον Cole. Το match τελείωσε μετά από tap out του Nick Jackson στο armbar του O'Reilly.

Δείτε όλο το επεισόδιο εδώ:

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου