Smackdown Live 7/12/2016: Βραβείο συμμετοχής


                             

Στο χθεσινό επεισόδιο του Smackdown ο The Miz αντιμετώπισε τον Dean Ambrose για το Intercontinental Championship, o AJ Styles αποδείχθηκε τραυματίας ενώ ο Ellsworth συνέχισε να ''κοστίζει'' αγώνες. Αναλυτικότερα παρακάτω.

Το show άνοιξε ο AJ Styles λέγοντας πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στο main event της βραδιάς λόγω του τραυματισμού του στο πόδι. Τον διέκοψε ο James Ellsworth ο οποίος είπε πως ο Phenomenal One απλώς τον φοβάται και υποκρίνεται τον τραυματισμό του. Πριν προλάβει να τελειώσει ο Pretty (fly for a white guy) o Dean Ambrose βγήκε στο ring ισοπεδώνοντας τον με ένα Dirty Deeds.

Ακολούθησε το Smackdown Tag Team Championships match. Οι champs Randy Orton και Bray Wyatt αντιμετώπισαν τους πρώην πρωταθλητές Heath Slater και Rhyno. H New Wyatt family κράτησε τους τίτλους της έπειτα από ένα Sister Abigail position και RKO combination.

Το match μεταξύ των Natalya και Carmella έληξε σε Double Countout όταν η Carmella χαστούκισε την αντίπαλό της. Αφού η Natalya την κυνήγησε αντίκρισε την Nikki Bella backstage και διέψευσε τις φήμες περί επίθεσης της στην Nikki.

Σε έναν αγώνα που δεν υπήρχε λόγος διεξαγωγής οι Hype Bros επιβλήθηκαν της Ascension έπειτα από Rough Ryder του Zack.

Ο Ambrose ήταν καλεσμένος στο Miz TV και ο Awesome One δεν ήταν καθόλου ευγενικός μαζί του. Αφού τον έκραξε για την χθεσινή ήττα τού έδωσε ένα ''βραβείο συμμετοχής'' για την συμμετοχή του στο χθεσινό match. O Daniel Bryan ανακοίνωσε αγώνα για το Intercontinental Championship μεταξύ των The Miz και Dean Ambrose στο main event.

Στην συνέχεια του αγωνιστικού κομματιού του show ο Baron Corbin κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Kalisto με το End of Days.

Σε άλλο ένα filler ο Chad Gable των American Alpha επιβλήθηκε του Tyler Breeze.


To celebration party της Alexa Bliss διακόπηκε από την πρώην πρωταθλήτρια Becky Lynch. Η τελευταία ζήτησε rematch για τον τίτλο που πρόσφατα έχασε.

Στο main event της βραδιάς οι The Miz και Dean Ambrose έδωσαν έναν ικανοποιητικό αγώνα. Ο Ambrose πήρε το πάνω χέρι προς το τέλος του αγώνα με ένα comeback ωστόσο η Maryse φρόντισε να το χαλάσει. Τότε ο James Ellsworth πήγε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή. Όσο ο ref είχε την προσοχή του στον Ellsworth ο Ambrose είχε τον Miz σε cover αλλά ο official είχε αλλού την προσοχή του. Όταν ο διαιτητής μέτρησε το count ήταν πολύ αργά. Ο Miz έκανε kick out και χτύπησε ένα Skull Crushing Finale για να πάρει την νίκη.

Δείτε εδώ όλο το επεισόδιο: Smackdown Live 7/12/2016
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου