RAW 12/12/2016: Οι πρωταθλητές οι καλοί... στα Triple Threat φαίνονται

 
                                       They have tied the record.

   Δυο φορές χρειάστηκε να υπερασπιστεί τους τίτλους της η New Day, σε Triple Threat Tag Team Match, προκειμένου να ισοφαρίσει (και σε λίγες μέρες να ξεπεράσει) το title reign των μακροβιότερων Tag Team πρωταθλητών στην ιστορία του WWE, της Demolition. Χειροτερεύουν οι σχέσεις των Kevin Owens και Chris Jericho, εξασφάλισε τον αγώνα που ήθελε με τον Braun Strowman ο Sami Zayn. Διαβάστε παρακάτω.


 Το σόου άνοιξε με το προγραμματισμένο Triple Threat Tag Team Match ανάμεσα στους New Day, Luke Gallows & Karl Anderson και τους Cesaro & Sheamus. Μετά από έναν ωραίο αγώνα, στον οποίο έκλεψε την παράσταση ο Cesaro, οι New Day κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να σφραγίσουν το μελλοντικό "σπάσιμο" του ρεκόρ των Demolition ως των μακροβιότερων Tag Team πρωταθλητών στην ιστορία του WWE. Στα παρασκήνια, στήθηκε πάρτι για τον πανηγυρισμό αυτού του ιστορικού γεγονότος, το οποίο όμως χάλασε ένα ατυχές συμβάν με τις σαμπάνιες που κατάβρεξαν την Stephanie McMahon και την έκαναν να αποχωρήσει εκνευρισμένη.

                                                   Big E holds Cesaro's ankles to prevent him from breaking the pinfall.

   Ο Braun Strowman διέλυσε σε ένα squash match τον Curtis Axel. Στη συνέχεια, δήλωσε στον Byron Saxton που πήγε να του πάρει συνέντευξη πως ο Sami Zayn δε θα άντεχε μαζί του ούτε δυο λεπτά στο ρινγκ. Τη δήλωση αυτή έλαβε ως πρόκληση ο Καναδός παλαιστής που προσπάθησε να πείσει τον Mick Foley να του δώσει αγώνα απέναντι στο κτήνος, στο Roadblock. O Foley του αρνήθηκε και ο Sami τον απείλησε πως θα φύγει για το SmackDown Live! εφόσον δεν παίρνει τις ευκαιρίες που θέλει στο RAW. Προς έκπληξη όλων ο GM του κόκκινου brand συμφώνησε στην ιδέα και είπε πως θα πάρει τηλέφωνο τον Daniel Bryan ώστε να κανονίσουν μια ανταλλαγή.

                                                 

   Ο Jack Gallagher διέκοψε τον αγώνα του Daivari με τον Lince Dorado για να επιτεθεί στον πρώτο.

                                                  

   Το προγραμματισμένο Rollins Report διεκόπη από τον Kevin Owens ο οποίος ανακοίνωσε πως εξασφάλισε για το main event της βραδιάς αγώνα για τους Tag Team τίτλους ανάμεσα σε αυτόν και τον φίλο του, Chris Jericho, και τους New Day. Στη συνέχεια, την εμφάνιση του έκανε ο Y2J για να επιτεθούν μαζί με τον Universal Champion στον Seth Rollins. Τον Architect εμφανίστηκε για να σώσει ο Roman Reigns. Στα παρασκήνια, o Mick Foley ανακοίνωσε στους Rollins και Reigns πως θα ενταχθούν κι αυτοί ως ομάδα στον main event αγώνα της βραδιάς.

                                                 

   Ο Brian Kendrick κέρδισε τον έναν από τους δυο αντιπάλους του για τον Cruiserweight τίτλο αυτή την Κυριακή, TJ Perkins.

                                                  

    Σε άλλο ένα filler match, η Bayley κέρδισε την Alicia Fox.

                                                   

   O Rusev με τη Lana πίκαραν τον Enzo Amore για τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας. Την εμφάνιση του έκανε ο Big Cass που επιτέθηκε στον Bulgarian Brute και πήρε κατά κάποιον τρόπο εκδίκηση για το φίλο του. Αργότερα στη βραδιά ανακοινώθηκε πως στο Kickoff του Roadblock οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωποι.

                                                     

   Ο Sami Zayn κέρδισε σε ένα γρήγορο αγώνα τον Jinder Mahal. Ακολούθως, έκανε την εμφάνιση του ο Mick Foley για να ανακοινώσει τι συζητήθηκε με τον Daniel Bryan για το θέμα της ανταλλαγής. Ο GM του RAW ανέφερε πως συμφωνήθηκε μια ανταλλαγή με μια παλαίστρια ίδιας αξίας με τον Zayn και αυτή η παλαίστρια ήταν η... Eva Marie. Η συγκεκριμένη παρομοίωση εξόργισε το Sami που έβαλε τις φωνές για άλλη μια φορά στον Foley. Εν τέλει αποδείχθηκε πως όλο αυτό ήταν ένα κόλπο του Hardcore Legend για να δει πόσο πραγματικά ήθελε αυτόν τον αγώνα ο Underdog from the Underground, μιας και δεν υπήρξε ποτέ επαφή με τον GM του SmackDown, και ο Zayn πήρε το ματς του απέναντι στον Strwoman για το PPV στο οποίο θα πρέπει να αντέξει δέκα ολόκληρα λεπτά στο ρινγκ με το θηρίο για να αποδείξει σωστό τον Foley που τον πίστεψε.

                                                  Zayn has his match, but with a stipulation: Zayn must last 10 minutes against Strowman.
   Στο main event, οι New Day κατάφεραν να ξανακερδίσουν και να παραμείνουν Tag Team πρωταθλητές σε ένα πολύ όμορφο ματς με αρκετά near falls. Μετά τον αγώνα υπήρξε φιλονικία μεταξύ των Kevin Owens και Chris Jericho η οποία τελείωσε με τον Y2J να αποχωρεί εκνευρισμένος και απογοητευμένος από το ρινγκ. Με τη σειρά του ο Roman Reigns ξάπλωσε τον Prizefighter με ένα Spear για να κλείσει το σόου πανηγυρίζοντας με τους Universal και United States τίτλους.

                                                      



ΑΠΟΨΗ: Κατ' αρχήν συγχαρητήρια στους New Day. Το άξιζαν και με το παραπάνω να σπάσουν το ρεκόρ. Η όλη πορεία τους από τις αρχές που ενώθηκαν (2014) μέχρι και σήμερα είναι αξιοθαύμαστη. Μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να κάνουν ένα κοινό που αρχικά τους έκραζε και δεν ήθελε να τους βλέπει, να τους επευφημεί και να φωνάζει βροντερά τα catchphrases τους. Κατάφεραν να μας προσφέρουν δεκάδες όμορφους Tag Team αγώνες και πολλά απολαυστικά segments. Και το πιο σημαντικό. Κατάφεραν να διατηρηθούν στην κορυφή της ομαδικής κατηγορίας για σχεδόν ενάμιση χρόνο. Με διαφορά η ποιοτικότερη ομάδα του WWE αυτή τη στιγμή, όσον αφορά όλο το πακέτο, άξιζαν και με το παραπάνω να γράψουν ιστορία ώστε να είναι αξιομνημόνευτοι στο WWE Universe για πολλά χρόνια. Πλέον όμως επιβάλλεται να σταματήσουν. Πρέπει να παραδώσουν τα σκήπτρα τους πριν να είναι αργά και ο κόσμος αρχίσει να τους βαριέται και να τους μισεί, κάτι που θα σπηλώσει την ιστορική τους μέχρι τώρα πορεία. Οι πιο αξιόλογοι για να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το μακροχρόνιο title reign είναι οι Cesaro & Sheamus, δεδομένου ότι οι υπόλοιπες ομάδες τους RAW έχουν χάσει τη δυναμική τους, δε θα έλεγα όχι όμως σε ενδεχόμενη κατάκτηση τους από τους KO και Y2J. Οι δυο πιο διασκεδαστικοί heels του WWE, Tag Champs, θα ήταν ιδανικό. Και θα εδραίωνε περισσότερο την κυριαρχία των δυο κολλητών, η οποία ούτως ή άλλως είναι αναμφισβήτητη στη main event scene του κόκκινου σόου. Δεν περίμενα να το πω ποτέ αυτό αλλά το σενάριο με τους Sami Zayn και Braun Strowman εξελίσσεται πολύ καλά. Το segment του Sami με τον Mick Foley σε αυτό το RAW έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Μπορώ να πω μάλιστα ότι το acting τους ήταν τόσο καλό που σε μια στιγμή πίστεψα πως όντως ο Zayn θα πήγαινε στο SmackDown. Εξαιρετικό μέχρι στιγμής το χτίσιμο του Braun Strowman ως unstoppable monster, όπως και αυτό του Καναδού ως του underdog που όμως δεν τα παρατάει ποτέ. Επίσης, πολύ έξυπνη η προσθήκη του stipulation ο αγώνας να είναι δέκα λεπτά, ώστε να μην πληγεί κανείς από ενδεχόμενη ήττα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, δεν έχω να αναφέρω κάτι μιας και το σόου απαρτίστηκε από fillers και γεγονότα που είχαν σκοπό να προωθήσουν περαιτέρω τις κόντρες για το Roadblock. Το κλείσιμο του σόου έκανε ακόμη πιο αναμενόμενη τη νίκη του Owens στο PPV (επιβάλλεται), ενώ οι Cruiserweights εξακολουθούν να παίρνουν ελάχιστο χρόνο. Όπως και να έχει την Κυριακή θεωρώ ότι θα δούμε ωραίους αγώνες, με τις Charlotte και Sasha φυσικά να κλέβουν για άλλη μια φορά την παράσταση.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου