Θα παραμείνει στο NJPW o Kenny Omega;

Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα μετά την έκβαση του Wrestle Kingdom 11, υπήρξε έντονη φημολογία πως ο Kenny Omega θα έφευγε από το NJPW και θα έκανε τη μετάβαση στο WWE.

Όλες οι φημολογίες διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον Omega, o οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Wrestling Observer Radio τη χθεσινή μέρα, όπου επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο φετινό Royal Rumble.

"Δεν θα είμαι στο Royal Rumble", είπε ο Omega. "Δεν θέλω ο κόσμος να έχει αυτές τις φρούδες ελπίδες ότι θα εμφανιστώ στο Royal Rumble και μετά να μην εμφανιστώ και να απογοητευτούν διότι θα συμβαίνει ένας φανταστικός αγώνας με φανταστικούς συμμετέχοντες. Δε θέλω η απουσία μου από τον αγώνα να απογοητεύσει τους οπαδούς."

Ο Omega τόνισε πως παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με το NJPW θα μεταβεί στην Ιαπωνία στα μέσα Φεβρουαρίου και τα πράγματα φαίνονται θετικά. Πιστεύει πως έχει ακόμα πράγματα που δεν έχει κάνει στην Ιαπωνία και επιθυμεί να τα εκπληρώσει. Πρόσθεσε πως το ρόστερ του WWE είναι γεμάτο και ότι μπορεί να έχει μεγαλύτερη επιρροή στo NJPW από ότι στο WWE.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου