NXT 25/1/17: Ασταμάτητες!

Όλα έτοιμα για το NXT TakeOver: San Antonio μετά και το χθεσινό επεισόδιο του ΝΧΤ. Εξελίξεις σε όλες τις κόντρες εν όψει TakeOver και χαμός στο face-off των Nikki Cross, Peyton Royce, Billie Kay και Asuka. Διαβάστε παρακάτω.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον αγώνα της Ember Moon εναντίον της Liv Morgan. Μετά από έναν ικανοποιητικό αγώνα, η Moon κατάφερε να επικρατήσει αφού πρώτα εκτέλεσε το Eclipse στην αντίπαλό της.


Σε μία συνέντευξη στα παρασκήνια ο Andrade Almas υποσχέθηκε να δείρει τον Roderick Strong στο TakeOver. Ο Strong βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Almas αλλά τελικά δέχθηκε πισώπλατη επίθεση από τον αντίπαλό του.

Έπειτα, ο No Way Jose τέθηκε αντιμέτωπος με τον Kona Reeves. Τη νίκη πήρε ο No Way Jose μετά από ένα Pop-Up Punch. Μετά τον αγώνα βγήκε ο Elias Samson o οποίος ξεκίνησε να τραγουδάει στην Full Sail Arena. Ο Jose του είπε πως το τραγούδι του ήταν άθλιο, γεγονός που εξόργισε τον Samson, που παρ'όλα αυτά δεν κατάφερε να επιτεθεί με επιτυχία στον No Way Jose.


Σειρά είχε ο αγώνας του ηγετικού μέλους της Sanity, Eric Young, εναντίον του Chris Atkins. Τη νίκη πήρε γρήγορα ο Young εκτελώντας το Youngblood στον Atkins.


Ακολούθησε το face-off μεταξύ της NXT Women's Champion Asuka, της Billie Kay, της Peyton Royce και της Nikki Cross λίγες μέρες πριν τον αγώνα τους στο NXT TakeOver: San Antonio. Τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν και η Asuka με την Cross δεν λογάριασαν τίποτα, αφού έδειραν και τους άνδρες ασφαλείας που έσπευσαν στο ρινγκ για να τις σταματήσουν. Έτσι λοιπόν έκλεισε το επεισόδιο του ΝΧΤ αυτής της εβδομάδας και αναμένουμε πλέον το TakeOver του Σαββάτου.


Αποτελέσματα ΝΧΤ 25/1/17

  • Η Ember Moon νίκησε την Liv Morgan
  • O No Way Jose νίκησε τον Kona Reeves
  • O Eric Young νίκησε τον Chris Atkins
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου