Tribute to the Troops 2016: Τίμησε την πατρίδα ο Reigns



                                   


   Τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τίμησε ο Roman Reigns ο οποίος όχι μόνο τις υπερασπίστηκε σε λογομαχία με τον Kevin Owens αλλά και κέρδισε τον Καναδό και τον Rusev στο main event του φετινού Tribute to the Troops, αφού συμμάχησε με τον Big Cass. Ορίστηκαν οι αντίπαλοι των New Day για το Roadblock, παραλίγο να γίνει πρωταθλητής ο Apollo Crews, συνεχίζουν να κυριαρχούν οι Wyatts. Διαβάστε παρακάτω.


   Το σόου άνοιξε με την καθιερωμένη ερμηνεία του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ από τη Lillian Garcia. Στη συνέχεια, έκανε την εμφάνιση του ο πρωταθλητής των Ηνωμένων Πολιτειών, Roman Reigns, o οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους τους στρατιώτες που τιμούν κάθε λεπτό με κίνδυνο της ζωής τους τη χώρα. Τον διέκοψε ο Universal Champion Kevin Owens για να τον πικάρει, λέγοντας πως ο Καναδάς είναι ανώτερος από την Αμερική, και τη σκυτάλη πήρε ο Rusev κάνοντας το ίδιο για τη Βουλγαρία. Οι δυο heels έσπευσαν προς το ρινγκ για να επιτεθούν στον United States Champion, μέχρι να κάνει την εμφάνιση του ο Big Cass για να τους διώξει. Τελευταίος βγήκε και ο Mick Foley ο οποίος ανακοίνωσε πως στο main event της βραδιάς οι Reigns και Cass θα κάνουν ομάδα για να αντιμετωπίσουν τους Owens και Rusev.

                                            Yet, as Owens and Rusev begin to circle the ring ...

   Σε ένα Fatal 4 Way Tag Team Match, οι Cesaro και Sheamus πήραν τη νίκη απέναντι στις ομάδες των Gallows & Anderson, Golden Truth και Shinning Stars με Brogue Kick του Sheamus στον Primo για να γίνουν οι νούμερο ένα διεκδικητές των ομαδικών τίτλων του RAW και να αποκτήσουν δικαίωμα αντιμετώπισης της New Day σε title match στο Roadblock της Κυριακής.

                                              

   Κάνοντας ένα promo στο οποίο ανέφερε πως όλοι οι στρατιώτες τον έχουν ως πρότυπο, ο Miz έκανε την εμφάνιση του στο σόου για να προκαλέσει οποιονδήποτε από το SmackDown roster ήθελε να διεκδικήσει τον τίτλο του σε Championship Match. Ο Intercontinental Champion διεκόπη από τον Gabriel Iglesias που είπε πως του έχει έναν αντίπαλο, κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Apollo Crews. Ο One Man Nation κατάφερε να πάρει τη νίκη με roll-up, παρόλα αυτά μετά τη λήξη του αγώνα ο Miz ανέφερε πως το ματς τους δεν ήταν τελικά για τον τίτλο.

                                     


   Η Wyatt Family πήρε τη νίκη απέναντι στην ομάδα των Dolph Ziggler και American Alpha με RKO του Orton στον Chad Gable.

                                             

   H Bayley κέρδισε τη Dana Brooke, που είχε στο πλευρό της τη Charlotte, σε ένα γρήγορο ματς με Bayley to Belly Suplex.

             
                                       
                                                  


     Για την κατηγορία των Cruiserweights, οι TJ Perkins, Rich Swann και Jack Gallagher κέρδισαν τους The Brian Kendrick, Tony Nese και Drew Gulak σε ένα 6 Man Tag Team Match.

                                                   

   Σε ένα segment στα backstage, οι New Day που μιλούσαν για τους αντιπάλους τους στο Roadblock, Cesaro & Sheamus, διεκόπησαν από τους AJ Styles, Luke Gallows και Karl Anderson. O Phenomenal, αφού αρχικά πίκαρε τους πρωταθλητές υποτιμώντας τις ζώνες τους μπροστά στη δική του, είπε πως αυτός και οι Gallows & Anderson είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο μιας και έχουν αγωνιστεί παντού μαζί και είχαν επιτυχίες. Την εμφάνιση τους έκαναν τότε οι Seth Rollins, Dean Ambrose και Roman Reigns οι οποίοι χλεύασαν τον Styles για τον προηγούμενο του ισχυρισμό και έφυγαν.


   Στο main event, η ομάδα των Big Cass και Roman Reigns κατάφερε να βγει νικήτρια απέναντι στους Kevin Owens και Rusev με Spear του Roman στον Βούλγαρο, για να κλείσει το σόου με τους faces να πανηγυρίζουν.

                                            





SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου