NXT 14/12/2016: Κυριάρχησε και στην Αυστραλία ο Nakamura

Το χθεσινό NXT είχε 5 αγώνες με το match που τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον των fans να είναι το Nakamura vs Joe μέσα στο Steel Cage. Πήραν εισιτήριο οι Dillinger, Almas, Strong και Roode. Αναλυτικότερα αποτελέσματα παρακάτω.

Ο αγώνας που άνοιξε την βραδιά ήταν αυτός ανάμεσα στους Shinsuke Nakamura και Samoa Joe. Μετά από ένα όμορφο Steel Cage match ο Nakamura ήταν αυτός που πήρε την νίκη μετά από τρία Kinshasa.

Στην συνέχεια ο Tye Dillinger αντιμετώπισε τον Erick Young κερδίζοντας τον μετά από DQ που προκάλεσε η Nikki Cross. Μετά τον αγώνα η Sanity προσπάθησε να επιτεθεί στον Perfect Ten ωστόσο και τα τρία μέλη απέτυχαν. Την τελευταία λέξη την είπε ο Damo διαλύοντας τον Dillinger με ένα Wasteland το οποίο ακολούθησε ένα senton.

Το δεύτερο qualifying match για το Fatal 4 Way της επόμενης εβδομάδας είχε τους Andrade Cien Almas και No Way Jose να έρχονται αντιμέτωποι. Την νίκη πήρε ο Almas μετά από ένα όμορφο DDT.

Ακολούθησε ο αγώνας των Roderick Strong και Elias Sampson. Ένα μικρό σε διάρκεια match με τον Strong να παίρνει την νίκη μετά από Sick Kick και έγινε ο τρίτος αγωνιζόμενος για το F4W match της επόμενης εβδομάδας.

Στο main event του επεισοδίου ο Bobby Roode ήρθε αντιμέτωπος με τον Oney Lorcan για το τελευταίο ''εισιτήριο'' σχετικά με τον μεγάλο αγώνα της επόμενης εβδομάδας. Την νίκη πήρε ο Roode χρησιμοποιώντας το Glorious DDT.

Δείτε όλο το επεισόδιο εδώ: NXT: 14/12/2016
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου