RAW 15/8/2016: Γνώρισε το δαίμονά του ο Rollins


                                           


  Στο τελευταίο RAW πριν το SummerSlam ο Seth Rollins είχε την ατυχία να γνώρισει για πρώτη φορά τον King Demon τον οποίο κι έψαχνε σε όλη τη διάρκεια του σόου. Για την τιμή της Lana πάλεψε ανεπιτυχώς ο Rusev, διέλυσε τον Slater o Lesnar, προσπάθησαν να πάρουν εκδίκηση οι New Day.

  Το σόου άνοιξαν οι Rusev και Lana απαιτώντας από τον Roman Reigns να απολογηθεί για τις πράξεις του την προηγούμενη εβδομάδα. Οι Mick Foley και Stephanie McMahon προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον σαφώς εκνευρισμένο Bulgarian Brute ζητώντας του να φύγει από το ρινγκ. Την εμφάνιση του έκανε ο Reigns για να ανάψουν κι άλλο τα αίματα και ο GM του κόκκινου brand ανακοίνωσε πως στο main event της βραδιάς ο Rusev θα έχει την ευκαιρία του να πάρει εκδίκηση από τον Σαμοανό, κανονίζοντας αγώνα ανάμεσα τους.

                                   

  Ο Sami Zayn κατάφερε να κερδίσει τον Sheamus έπειτα από παρέμβαση του Cesaro ο οποίος βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στα backstage ξέσπασε για πολλοστή φορά καυγάς ανάμεσα στον Ελβετό και τον Ιρλανδό, με το προσωπικό να επεμβαίνει ώστε να τους χωρίσει και τον Mick Foley να ανακοινώνει σειρά 7 αγώνων ανάμεσα τους, με τον πρώτο να λαμβάνει χώρα στο SummerSlam.

                                         

  Οι New Day δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στους Dudley Boyz και πήραν τη νίκη εκμεταλλευόμενοι άλλη μια ασυνεννοησία μεταξύ των αδερφών. Πριν την έναρξη του αγώνα, Luke Gallows και Karl Anderson "έπαιξαν" με το μυαλό των πρωταθλητών, οι οποίοι ανέφεραν πως στο SummerSlam θα διατηρήσουν τα σκήπτρα τους και θα συμπληρώσουν έναν ολόκληρο χρόνο ως πρωταθλητές.

                                       

  Η Nia Jax κέρδισε τη Racel Levy σε ένα squash match.

  Τον λόγο του Paul Heyman διέκοψε ο Heath Slater ο οποίος μάλιστα προκάλεσε σε αγώνα τον πελάτη του, Brock Lesnar, αψηφώντας τον κίνδυνο. Ο manager του Beast προσπάθησε μάταια να αποτρέψει τον Slater από αυτή την τρέλα, καθώς ο One Man Band στάθηκε στο ρινγκ απέναντι του και στη συνέχεια υπέστη τις συνέπειες. Ακολούθησε άλλο ένα promo του Heyman για τον επικείμενο αγώνα του κτήνους με τον Randy Orton στο SummerSlam.

                                    But he swiftly destroys the free agent.

  O Big Cass κέρδισε τον Kevin Owens με DQ έπειτα από επίθεση του Chris Jericho. Στη συνέχεια, οι Καναδοί διέλυσαν τον powerhouse στέλνοντας το μήνυμα τους εν όψει του κυριακάτικου PPV.

  Σε έναν αδιάφορο αγώνα, οι Shining Stars πήραν τη νίκη απέναντι στους Prime Time Players οι οποίοι πραγματοποίησαν την επανένωση τους με τον Bob Backlund στο πλευρό τους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Titus O'Neil εκτέλεσε το Clash of Titus στον παρτενέρ του εκνευρισμένος από το γεγονός ότι εκείνος πιο πριν τον χτύπησε κατά λάθος.

                                     

  Το ντεμπούτο του Jinder Mahal ως μέλος του RAW δεν στέφθηκε από επιτυχία καθώς ο Ινδός ηττήθηκε από τον Neville.

                                    

  O Seth Rollins, εμφανώς κουρασμένος από το ψάξιμο του στα παρασκήνια για τον βασιλιά δαίμονα, βγήκε στο ρινγκ για να καυχηθεί πως όλοι τον φοβούνται και προκάλεσε τον Demon King να κάνει την εμφάνιση του. Η πρόκληση του εισακούστηκε καθώς την εμφάνιση του πραγματοποίησε ο Finn Balor με το γνωστό body paint του ως δαίμονας και με τη special είσοδό του. Ακολούθησε brawl ανάμεσα τους, με τον Ιρλανδό να παίρνει το πάνω χέρι γι' ακόμη μια φορά.

                                      

  Οι Luke Gallows και Karl Anderson νίκησαν εύκολα τους Golden Truth. Μετά τον αγώνα, οι New Day επιτέθηκαν στους νικητές και προσπάθησαν να τραυματίσουν τον Anderson στο ευαίσθητο σημείο παίρνοντας εκδίκηση για τον φίλο τους Big E. Τον παρτενέρ του έσωσε τελευταία στιγμή ο Gallows.

                                       

   Λίγες μέρες πριν την σύγκρουση της με την Sasha Banks για τον γυναικείο τίτλο, η Charlotte κέρδισε την Alicia Fox. Ακολούθως προκάλεσε την πρωταθλήτρια, που παρακολουθούσε τον αγώνα από το τραπέζι των σχολιαστών, να κατεβεί στο ρινγκ. Η Boss ενέδωσε στην πρόκληση και το πλήρωσε ακριβά καθώς η κόρη του Ric Flair, με τη βοήθεια της Dana Brooke, την τραυμάτισε στο πόδι.

                                      

  Στο main event της βραδιάς, o Roman Reigns, ο οποίος νωρίτερα είχε δεχθεί επίθεση στα backstage από τον Rusev, κέρδισε με Spear τον Bulgarian Brute. Ο πρωταθλητής φρόντισε να στοχεύσει τον ώμο του Samoan Badass σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρ' όλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον άνθρωπο που θα αντιμετωπίσει αυτή την Κυριακή σε ένα ματς για τον τίτλο των Ηνωμένων Πολιτειών.

                                         Reigns seals the win with a spear.

Άποψη: Καλό RAW. Με ψιλοπροβλημάτισε ότι για άλλη μια φορά το main event δεν το πήραν οι Rollins, Balor. Από τη μια κάνει καλό στον US τίτλο οι κόντρες γι' αυτόν να παίρνουν ορισμένες φορές το main event, από την άλλη όμως είναι δύσκολο να πάρει κανείς στα σοβαρά το νέο παγκόσμιο τίτλο. Θεωρώ πάντως πως στο SummerSlam, Rollins και Balor θα έχουν τον τελευταίο αγώνα. Πολύ ωραία η στιγμή που ο Architect ήρθε face to face με τον Demon και γενικά πολύ καλή προώθηση του gimmick του Finn Balor. Το γεγονός ότι ο Reigns νίκησε στο main event δίνει το στοιχείο του απρόβλεπτου στο ματς της Κυριακής με τον Rusev, καθώς υπάρχει η συνήθεια να ηττάται στο PPV αυτός που παίρνει το advantage στο τελευταίο RAW. Για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι, καθώς το σόου απαρτίστηκε (ορθώς βέβαια) από αγώνες και segments που είχαν σκοπό να βγάλουν over κάποιους παλαιστές εν όψει SummerSlam.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου