CM Punk: "Οι WWE Superstars που απάντησαν στον McGregor έπεσαν στην παγίδα του"

Ο πρώην WWE Superstar, CM Punk, έδωσε μια συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό προκειμένου να προωθήσει το νέο ντοκιμαντέρ που δείχνει την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα του στο οκτάγωνο, Evolution of Punk.

O CM Punk ρωτήθηκε για τις προσβολές του Conor McGregor προς τους WWE Superstars, και είπε ότι δεν είναι και πολύ ενημερωμένος πάνω στο θέμα. Είπε πως στο locker room του WWE υπάρχουν κάποιοι που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον McGregor, αλλά πλέον δεν χρειάζεται να είσαι σκληρός στο locker room του WWE. Τόνισε πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και είναι ένας διαφορετικός κόσμος από τότε που βρισκόταν και αυτός εκεί.

Αυτό που εξέπληξε περισσότερο τον CM Punk είναι το ότι πολλές προσωπικότητες αλλά και παλαιστές του WWE έπεσαν στην παγίδα του McGregor και ότι θα έπρεπε να ξέρουν καλύτερα. Είπε ότι είναι ντροπιαστικό να μαλώνεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Εξήγησε τις διαφορές από τότε που αυτός βρέθηκε στο WWE για πρώτη φορά, και είπε ότι υπήρχαν περισσότεροι παλαιστές που ήταν έτοιμοι main eventers, όπως ο Shawn Michaels, o Ric Flair, o Undertaker, o Batista, o Edge, o Chris Benoit και οι Hardy Boyz.

Παρά την επιτυχία που είχε στο WWE όχι μόνο μέσα στο ρινγκ αλλά και στο μικρόφωνο, ο Punk είπε ότι δεν του λείπουν τα promo που έκανε μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπων και δεν είναι σίγουρος αν θα μπορούσε να το κάνει ξανά.

Του αρέσει η προπόνηση που κάνει για το ντεμπούτο του στο UFC και πιθανότατα θα πάει διακοπές μετά την μάχη του τον επόμενο μήνα. Ο CM Punk είπε πως η σύζυγός του, AJ Lee, δεν φοβάται για το ότι θα βρεθεί μέσα στο οκτάγωνο, αλλά στενοχωριέται που δεν περνούν πολύ χρόνο μαζί.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου