Τα πιθανά σχέδια των ιθυνόντων του WWE για το Royal Rumble και τη WrestleMania 33

Βρισκόμαστε στη WrestleMania Season που θα ξεκινήσει και επίσημα με το Royal Rumble της Κυριακής. Οι υπεύθυνοι του WWE έχουν ήδη προγραμματίσει κάποιους αγώνες για την WrestleMania 33 και σε λίγο καιρό πιθανότατα θα οριστικοποιήσουν την κάρτα της.

Σύμφωνα με το Wrestling Observer Newsletter και με τα τωρινά πλάνα, οι WWE Champion AJ Styles και WWE Universal Champion Kevin Owens δεν θα πάνε στην WrestleMania 33 ως πρωταθλητές.

Ο AJ Styles θα υπερασπιστεί τον τίτλο του εναντίον του John Cena την Κυριακή ενώ ο Kevin Owens εναντίον του Roman Reigns. Έχει επιβεβαιωθεί ότι το Elimination Chamber θα είναι αποκλειστικό του SmackDown Live και το Fastlane του Raw.

Το Wrestling Observer Newsletter προσθέτει ότι η τωρινή κάρτα της WrestleMania 33 περιέχει τους αγώνες Goldberg vs Lesnar, Triple H vs Seth Rollins, Kevin Owens vs Chris Jericho, Shaquille O'Neal vs Big Show, Undertaker vs Roman Reigns, Bray Wyatt vs Randy Orton και Charlotte Flair vs Sasha Banks vs Bayley vs Nia Jax για το Raw Women's Championship.

Υπάρχουν φήμες για πιθανή νίκη του Royal Rumble Match από τον Randy Orton και του Bray Wyatt στο Elimination Chamber, ώστε να γίνει ο αγώνας τους στη WrestleMania για το WWE Championship. Εάν αυτό δε συμβεί, τότε τα πλάνα έχουν αλλάξει, τονίζει το Wrestling Observer Newsletter.

Είναι πιθανό είτε το Undertaker vs Roman Reigns είτε το Jericho vs Owens είτε το Lesnar vs Goldberg να είναι για το WWE Universal Championship. αλλά το Jericho vs Owens μπορεί να γίνει και για το United States Championship.

O Samoa Joe αναμένεται να κληθεί σύντομα και έχει προταθεί να παλέψει εναντίον του John Cena στη WrestleMania. Υπάρχουν και φήμες για αγώνα AJ Styles vs Shane McMahon.

Πώς σας φαίνονται αυτά τα πλάνα; Γράψτε στα σχόλια!
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου