SmackDown 3/1/2017: Γλυκιά εκδίκηση

   Εκδίκηση πήρε ο Dean Ambrose από τον Miz και τη Maryse, για όσα έκαναν σε αυτόν και τη Renee Young το τελευταίο διάστημα, στο main event του πρώτου SmackDown του 2017, καθώς κατόρθωσε να του αποσπάσει τον τίτλο Intercontinental. Τα έβαλε με John Cena και AJ Styles ο Baron Corbin, πραγματοποίησε heel turn o Dolph Ziggler, παραμένει άγνωστη η ταυτότητα της La Luchadora. Διαβάστε παρακάτω.


   Το σόου άνοιξε ο Διηπειρωτικός πρωταθλητής, The Miz, μαζί με τη σύζυγο του, Maryse, και απαίτησε να έρθει στο ρινγκ η Renee Young και να του απολογηθεί για το χαστούκι που του έριξε δυο εβδομάδες πριν. Την απάντηση στο κάλεσμα του έδωσε ο σύντροφος της, Dean Ambrose, ο οποίος μπήκε στο ρινγκ με άγριες διαθέσεις και απώθησε τον πρωταθλητή απ' αυτό. Η Maryse του έριξε ένα χαστούκι κι έφυγε κι αυτή απ' το ρινγκ.
                                               
                                               The A-Lister’s wife slaps Ambrose across the face!

   Συνέχεια στις κακές εμφανίσεις της περσινής χρονιάς έδωσε ο Dolph Ziggler ο οποίος ηττήθηκε από τον Baron Corbin που τον άφησε αναίσθητο στον καμβά με το End fo Days. Ο Lone Wolf προσπάθησε να επιτεθεί και μετά το ματς στον Showoff, την εμφάνιση του όμως έκανε ο Kalisto ο οποίος τον έδιωξε από το ρινγκ. Στη συνέχεια, ο Dolph Ziggler επιτέθηκε με το Superkick στον Μεξικανό πραγματοποιώντας heel turn προς έκπληξη όλων. Αργότερα στη βραδιά, είχε κι έναν διαπληκτισμό στα αποδυτήρια με τον Apollo Crews.

                                               

   Η Becky Lynch κατάφερε να νικήσει τη La Luchadora με το Disarmer. Μετά τον αγώνα προσπάθησε να της βγάλει τη μάσκα, κάτω από την οποία όμως βρισκόταν η Alexa Bliss. Η πραγματική La Luchadora της επιτέθηκε πισώπλατα και έφυγε μαζί με την γυναικεία πρωταθλήτρια από το ρινγκ με ψηλά το κεφάλι.

                                             

    AJ Styles και John Cena βρέθηκαν στο ρινγκ για να υπογράψουν τα συμβόλαια για τον αγώνα τους στο Royal Rumble. Ο WWE Champion κατάφερε να εξοργίσει τον Leader of Cenation ο οποίος ανέφερε πως στο PPV του Ιανουαρίου έχει ανάγκη τη νίκη για να αποδείξει σε όσους τον αμφισβητούν πως είναι λάθος. Το segment διέκοψε ο Baron Corbin ο οποίος είπε πως θα νικήσει το Royal Rumble και ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο WWE πρωταθλητής στη WrestleMania, θα τον διαλύσει και θα κατακτήσει τον τίτλο. Την "τραβηγμένη" προσοχή του Cena από τον Lone Wolf εκμεταλλεύτηκε ο AJ Styles ο οποίος τον ξάπλωσε στον καμβά με ένα Pele Kick.
       
                                              “I don’t care if it’s you or you, I’m leaving WrestleMania the WWE Champion,” Corbin says.

   Με τη βοήθεια του νέου φίλου της, James Ellsworth, η Carmella κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Aliyah που πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στο blue brand.

                                             

   Σε ένα πολύ σύντομο αγώνα, οι American Alpha κέρδισαν τους Breezango. Στη συνέχεια, έκανε την εμφάνιση του από τη γιγαντοοθόνη ο Bray Wyatt ο οποίος ανέφερε πως τα καλά πράγματα κρατούν λίγο στη ζωή και πως σύντομα το title reign των Alpha θα τελειώσει μιας και η φαμίλια θα πάρει το rematch της την επόμενη εβδομάδα.

                                             

   Γι' άλλη μια φορά η Natalya κατάφερε να εξοργίσει τη Nikki Bella η οποία δεν άντεξε και την ξάπλωσε κάτω με ένα Forearm.

                                                Next week on SmackDown LIVE, Nikki and Natalya will meet in singles action!

   Κατά τη διάρκεια του σόου, είδαμε στα backstage τη Maryse να χαστουκίζει τη Renee Young ως αντίποινα για το χαστούκι που έριξε στον σύζυγο της δυο εβδομάδες πριν. Στο main event, ο Miz προσπάθησε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να διατηρήσει τον τίτλο του απέναντι στον Dean Ambrose, ο Lunatic Fringe όμως ήταν αυτός που κέρδισε στο τέλος με το Dirty Deeds για να πάρει εκδίκηση για όσα έκαναν σε αυτόν και τη σύντροφο του τον τελευταίο καιρό, να κατακτήσει τον δεύτερο Διηπειρωτικό τίτλο της καριέρας του και να κλείσει το επεισόδιο πανηγυρίζοντας με το κοινό.

                                              

ΑΠΟΨΗ: Το SmackDown Live! συνεχίζει να κινείται με υψηλές ταχύτητες. Γι' άλλη μια εβδομάδα παρακολουθήσαμε ένα πολύ όμορφο επεισόδιο με απρόβλεπτες εξελίξεις, ωραίες συνέχειες στις κόντρες και title matches στα οποία ανακηρύσσονται νέοι πρωταθλητές. Τη χάρηκα πολύ να πω την αλήθεια την κατάκτηση του Intercontinental title από τον Dean Ambrose μιας και είναι ο αγαπημένος μου. Το ματς του με τον Miz εκπληκτικό με αρκετό high drama και το αποτέλεσμα απρόβλεπτο μιας και πολλοί πιστεύανε σε επιτυχημένο title defence του Miz. Θα συνεχιστεί η κόντρα αυτών των δυο μέχρι το Royal Rumble και αναμένω να δω πως θα καταλήξει το όλο σενάριο με τη Renee Young. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο και θεωρώ πως η αλλαγή του κατόχου του τίτλου μόνο καλό έκανε καθώς τα title matches των εβδομαδιαίων επεισοδίων του blue brand αποκτάν πλέον μεγάλο ενδιαφέρον μιας και το WWE μας δείχνει πως όλα είναι πιθανά. Μου άρεσε επίσης πολύ η ανάμειξη του Corbin στο contract signing ανάμεσα σε AJ Styles και John Cena. Η μεγάλη ώρα για τον Lone Wolf έφτασε μιας και χώθηκε για τα καλά στα βαθιά και πλέον αποτελεί έναν από τους υποψήφιους για να κατακτήσουν τον WWE τίτλο μέσα στους επόμενους μήνες. Πιστεύω πάντως πως αρχικά θα πάει σε κόντρα με τον John Cena. Σπουδαία κίνηση και το heel turn του Dolph Ziggler. Το φώναζε από καιρό πως χρειαζόταν μια αλλαγή περσόνας για να πάει παρακάτω στην καριέρα του. Ένας αγανακτισμένος heel Ziggler θα ήταν ότι πρέπει για να ανυψώσει λίγο την καριέρα του σπουδαίου αυτού παλαιστή που τον τελευταίο καιρό είχε πάρει την κάθοδο. Απρόβλεπτη εξέλιξη που μέτρησε πολύ και θα κάνει καλό σε μελλοντικά σενάρια στο SmackDown. Για τα υπόλοιπα δεν έχω να αναφέρω κάτι. Σε αντίθεση με το RAW, το SmackDown καταφέρνει να κάνει ενδιαφέροντα τα fillers και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Κάθε παλαιστής έχει και μια περσόνα, ένα booking που τον κάνει ξεχωριστό. Δε θα εκπλαγώ αν και αυτή την εβδομάδα το SmackDown νικήσει το RAW στα TV ratings.


SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου