Shawn Michaels: "Θα ήθελα να παλέψω με τον Samoa Joe"

O WWE Hall of Famer Shawn Michaels παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN στα πλαίσια της προώθησης της νέας του ταινίας The Resurrection of Gavin Stone και μίλησε σχετικά με το αν έχουν επικοινωνήσει μαζί του οι άνθρωποι του WWE για πιθανή επιστροφή του αλλά και τον παλαιστή από το τωρινό ρόστερ που θα ήθελε να αντιμετωπίσει σε τέτοια περίπτωση. 

Διαβάστε τι είπε σχετικά με το αν έχει μιλήσει με ανθρώπους του WWE για πιθανή επιστροφή του:

"Είναι αστείο διότι οι δύο άνθρωποι που πραγματικά παίρνουν τις αποφάσεις, δηλαδή ο Vince McMahon και ο Triple H, δεν με έχουν προσεγγίσει ποτέ στα επτά χρόνια που έχω σταματήσει. Υποθέτω πως είμαι μερικώς ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι σκέφτονται «Ο Vince λέει αυτό» και οτιδήποτε άλλο γιατί οι δύο αυτοί άνθρωποι είναι που καταλαβαίνουν και σέβονται τον λόγο που αποσύρθηκα."

Σχετικά με τον ιδανικό αντίπαλο που θα ήθελε να έχει σε περίπτωση επιστροφής του:

"Βλέπω τον Samoa Joe και του έχω πει μερικές φορές ότι βλέπω τι κάνει στο ΝΧΤ και λέω στον εαυτό μου, «Θα βγάζαμε πολύ καλό αγώνα εμείς οι δύο». Είναι παλαιστής που απολαμβάνω να βλέπω και δεν μιλούν τόσοι πολλοί για εκείνον."

"Έχουμε αντίθετα στυλ πάλης με τον Samoa Joe. Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να με δουν αντιμέτωπο είτε με τον AJ Styles είτε με τον Seth Rollins είτε με τον Dolph Ziggler. Η γνώμη μου είναι πως το σημαντικότερο είναι να «λες» μια ιστορία όταν βρίσκεσαι στο ρινγκ. Αυτό θα μπορούσα να το κάνω με τον Samoa Joe. Η δουλειά του είναι πολύ καλή και κάποιες φορές φαίνεται σαν να δέρνει κάποιον πολύ αληθινά."



SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου