NXT 18/1/17: Ανάβουν τα αίματα μεταξύ Nakamura και Roode

Στο επεισόδιο του ΝΧΤ αυτής της εβδομάδας είχαμε αρκετές εξελίξεις εν όψει του NXT TakeOver: San Antonio. Υπέγραψαν το συμβόλαιο για το NXT Championship Match στο TakeOver οι Roode και Nakamura, νέο μέλος στη Sanity o Big Damo και επίθεση Revival στην TM-61. Διαβάστε παρακάτω.

Το επεισόδιο άνοιξε με τη Sanity, καθώς η Nikki Cross είχε αγώνα εναντίον της Kennadi Lewis. Σε έναν σύντομο αγώνα, η Nikki Cross κατάφερε να πάρει εύκολα τη νίκη μετά από ένα Spinning Neckbreaker που εκτέλεσε στην αντίπαλό της.


Στη συνέχεια, ο Roderick Strong τέθηκε αντιμέτωπος με τον Steve Cutler. Στην αρχή του αγώνα και οι δύο παλαιστές είχαν τις στιγμές τους, αλλά ο Strong έπειτα από ένα σερί δυνατών χτυπημάτων και συνδυασμών ήταν αυτός που βγήκε νικητής εκτελώντας το Sick Kick στον Cutler για το pinfall. Μετά τον αγώνα ο Strong έκανε σαφείς τις προθέσεις του σχετικά με την επιθυμία του να γίνει ΝΧΤ Champion.


Σειρά είχε ο Tye Dillinger, o οποίος βγήκε και μίλησε σχετικά με τι του επιφυλάσσει το μέλλον του. Είπε ότι είχε πολλές σπουδαίες στιγμές στη καριέρα του στο ΝΧΤ και ότι έχει καταφέρει πολλά. Διεκόπη από την Sanity και ο Eric Young προσπάθησε να τον κάνει μέλος της ομάδας του. Ο Dillinger αρνήθηκε κατηγορηματικά και επιτέθηκε στους Eric Young και Alexander Wolfe, ωστόσο εμφανίστηκε από το πουθενά ο Big Damo ο οποίος έσωσε τα μέλη της Sanity και παράλληλα φάνηκε να αποδέχεται να γίνει μέλος της.


Ακολούθησε ο αγώνας των Scott Dawson και Dash Wilder εναντίων της ΤΜ-61. Οι πρώτοι επικεντρώθηκαν από την αρχή του αγώνα στο να τραυματίσουν τον Shane Thorne ακολουθώντας τις γνωστές και συνήθεις τακτικές τους. Παρά το γεγονός πως εκτέλεσαν μερικά Shatter Machines στα μέλη της ΤΜ-61, ο Nick Miller απέσπασε τη νίκη για την ομάδα του ύστερα από ένα roll up. Μετά το τέλος του αγώνα, οι Dash και Dawson επιτέθηκαν στον Miller και στη συνέχεια στον Thorne, που μάλιστα του τραυμάτισαν και το πόδι.


Επιπλέον, ανακοινώθηκαν δύο αγώνες για το επόμενο TakeOver, καθώς ο Eric Young θα αντιμετωπίσει τον Tye Dillinger και ο Andrade Almas τον Roderick Strong.

Στο τέλος, οι Bobby Roode και Shinsuke Nakamura έκαναν επίσημο τον αγώνα τους στο TakeOver: San Antonio υπογράφοντας το συμβόλαιο του αγώνα, αφού πρώτα αντάλλαξαν κουβέντες και λογομάχησαν. Δεν υπήρξε κάποια περαιτέρω διαμάχη μεταξύ των δύο NXT Superstars και το show έκλεισε ο NXT Champion Shinsuke Nakamura ο οποίος σήκωσε ψηλά τον τίτλο του.


Αποτελέσματα ΝΧΤ 18/1/17

  • H Nikki Cross νίκησε την Kennadi Lewis
  • O Roderick Strong νίκησε τον Steve Cutler
  • H TM -61 νίκησε την Revival


SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου