Tables, Ladders and Chairs 2016: Εδραιώθηκε στην κορυφή o Styles!

Το τελευταίο PPV του 2016 για το Smackdown Live ολοκληρώθηκε και είδαμε ωραία πράγματα απ' όλους τους αγώνες. Ένα TLC match που δύσκολα θα ξεχαστεί με το θέαμα που πρόσφερε και πολλά ακόμα. 

Randy Orton and Bray Wyatt vs Heath Slater and Rhyno
Το match που άνοιξε την βραδιά ήταν αυτό για τους tag team τίτλους όπου οι Slater και Rhyno έπρεπε να τους υπερασπιστούν ενάντια στην νέα Wyatt Family Wyatt και Orton με τον Harper να βρίσκεται ringside. Ο αγώνας δεν είχε μεγάλη διάρκεια ωστόσο ήταν απολαυστικός και σόκαρε το τέλος του. Οι Orton και Wyatt πήραν την νίκη με RKO του πρώτου.

Nikki Bella vs Carmella
Ο πιο αδιάφορος αγώνας της βραδιάς με το μόνο ''αξιομνημόνευτο'' σημείο την Nikki να ρίχνει με τον πυροσβεστήρα στην Carmella και έπειτα να χτυπάει το TKO για την νίκη.

The Miz vs Dolph Ziggler
Πολύ ωραίος αγώνας μεταξύ των δύο με πολύ storytelling και σωστή χρήση της σκάλας. Ο Miz έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον τίτλο και τα κατάφερε. Ωστόσο αξιόλογη και η προσπάθεια του Ziggler ο οποίος παρά το ''τραυματισμένο'' πόδι του τα έδωσε όλα για όλα. Την νίκη πήρε λοιπόν ο Awesome One αφού χτύπησε δύο low blows στον Show Off.

Baron Corbin vs Kalisto
Οι δυο τους ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και με το παραπάνω. Χρησιμοποίησαν σωστά τις καρέκλες και βγήκε ένας καλός αγώνας που πολλοί δεν περιμέναμε. Την νίκη πήρε ο Lone Wolf με το End of Days σε μια στοίβα από καρέκλες.

Becky Lynch vs Alexa Bliss
To Women's match of the night με την Bliss να σηκώνει τον χρυσό. Οι δύο γυναίκες έδωσαν έναν αγώνα με ωραίο wrestling και απρόβλεπτο τέλος. Η Bliss χτύπησε το powerbomb στην Becky πάνω σε ένα τραπέζι έξω από το ring παίρνοντας την νίκη και τον τίτλο

AJ Styles vs Dean Ambrose
Το match of the night με διαφορά. Οι Styles και Ambrose έδωσαν μια ματσάρα με τα όλα της όπου χρησιμοποιήθηκαν καρέκλες, τραπέζια, σκάλες με τον καλύτερο τρόπο. Το 450 του Styles έξω από το ring ήταν άριστο, το Elbow του Ambrose στο announcers table τρομερό και το τέλος χάλασε το classic που πήγαινε να βγει. Ο James Ellsworth έκανε παρέμβαση και κόστισε την νίκη στον Ambrose. Δεν λέω απρόβλεπτο το turn του James αλλά καλύτερο θα ήταν να έπαιρνε καθαρή νίκη ο Styles. Εδραιώθηκε στην κορυφή ο Phenomenal One μιας και δεν έμεινε άλλος για να τον προκαλέσει.


Δείτε ολόκληρο το show εδώ: Tables, Ladders and Chairs 2016
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου