Raw 5/12/2016: Ποιος χρειάζεται ποιον;

Το χθεσινό Raw ολοκληρώθηκε με τους Jericho και Owens να μην τα βρίσκουν, την Charlotte να διαλύει την Banks και την επιστροφή του Big Show. Μεγάλες ανακοινώσεις για Roadblock.

To show άνοιξε με τον Seth Rollins να λέει τα σχέδια του για το πως να φτάσει στον Triple H. Τον διέκοψε ο Kevin Owens ο οποίος του είχε έναν αντίπαλο έκπληξη. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Big Show. Οι δυο τους έδωσαν έναν σχετικά σύντομο αγώνα με τον Big Show να εκτελεί chokeslam στον KO και να αφήνει το πεδίο ελεύθερο για τον Rollins.

Στην συνέχεια ο Jack Gallagher αντιμετώπισε τον Aria Daivari με τον πρώτο να παίρνει την νίκη έπειτα από ένα missle dropkick. Μετά τον αγώνα ο Daivari επιτέθηκε στον Extraordinary Gentleman.

Μετά το match των Cruiserweights σειρά είχε η αναμέτρηση των Sami Zayn και Kevin Owens. Οι δύο πρώην φίλοι έδωσαν έναν απολαυστικό αγώνα με τον Owens να παίρνει την νίκη έπειτα από ένα Pop Up Powerbomb.

Στο Women's division τώρα η Bayley ήρθε αντιμέτωπη με την Alicia Fox στον πιο αδιάφορο αγώνα της βραδιάς. Η Hugger πήρε την νίκη με το Bayley to Belly.

O Cruiserweight Champion Rich Swann αντιμετώπισε τον TJ Perikins σε έναν καλό αγώνα με πολύ ωραίο τέλος. Την νίκη πήρε ο Swann μετά από ένα mid-air Spinnick Heel Kick.

To πιο σύντομο match της βραδιάς ήταν το Titus O'Neil vs Mark Henry όπου ο World's Strongest Man πήρε την νίκη σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα!

Ο Enzo Amore έπεσε στην παγίδα της Lana και ήρθε στο δωμάτιο της. Εκείνη αρχικά μπορεί να του έκανε τα γλυκά μάτια ωστόσο έφερε τον Rusev ο οποίος με την σειρά του διέλυσε τον Certified G.

Οι Roman Reigns και Chris Jericho έδωσαν το αγώνα της βραδιάς για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο με διακύβευμα το πολυπόθητο United States Championship. Ο Kevin Owens χτύπησε με ένα Superkick τον Roman Reigns και ο Chris Jericho χωρίς να έχει δει τον πρώην καλύτερο του φίλο εκτελεί το codebreaker το οποίο δεν του έδωσε την νίκη. O Y2J έδιωξε τον Owens λέγοντας του πως δεν τον χρειάζεται και μετά από ούτε ένα λεπτό ηττήθηκε από τον The Guy.

To match για να αναδείξει τους νέους Raw Tag Team νούμερο 1 διεκδικητές έληξε σε No Contest με την New Day να παρεμβαίνει. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά γι'αυτούς αφού οι Cesaro και Sheamus τους διέλυσαν. Triple Threat match ανακοινώθηκε για τους Tag Team τίτλους την επόμενη εβδομάδα.

Για να κλείσει το επεισόδιο η Charlotte θέλησε να ζητήσει συγνώμη για τρόπο που φέρθηκε στον πατέρα της μερικούς μήνες πριν. Η ίδια πήγε να αγκαλιάσει τον πάτερα της τον οποίο χαστούκισε μετά από λίγο. Η Sasha ήρθε για το save αλλά η Nature Girl υπερίσχυσε στον καυγά. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν σε ένα IronMan match για το Women's Title στο Roadblock: End Of The Line.


Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο: Raw 5/12/2016
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου