ROH Taping 26/11/2016: Όλα έτοιμα για Final Battle

To τελευταίο taping του ROH πριν το μεγαλύτερο PPV στο ημερολόγιο του promotion Final Battle τελείωσε και πρόσφερε αρκετό θέαμα με δύο αγώνες και δύο πολύ ωραίο promos από O'Reilly και Cole.

To match που άνοιξε το show ήταν ανάμεσα στους Lio Rush και Jonathon Gresham. Ένα αρκετά θεαματικό opening match με νικητή τον αντικαταστάτη του ACH στο Final Battle. O Rush αφού εκτέλεσε τρία C4 τελείωσε τον αγώνα με μια παραλλαγή του Dragon's Call. Μετά τον αγώνα οι Motor City Machine Guns έδωσαν συγχαρητήρια στους δύο παλαιστές χαρακτηρίζοντάς τους το μέλλον του Ring Of Honor.

Στη συνέχεια ο Kyle O'Reilly μίλησε για τον αγώνα του την Κυριακή ενάντια στον Adam Cole για το ROH World Title λέγοντας πως εκείνος έκανε τον Cole διάσημο. Συνέχισε λέγοντας πως αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει είναι να κάνει τον champ να υποφέρει.


Μετά το πολύ ωραίο promo του O'Reilly ακολούθησε το main event της βραδιάς όπου οι Briscoes αντιμετώπισαν την Addiction. Εξαιρετικός αγώνας με τους πρώτους να παίρνουν την νίκη έπειτα από ένα Jay Driller του Jay το οποίο ακολούθησε ένα Elbow Drop του Mark. Οι δύο ομάδες έδωσαν χέρια στο τέλος του αγώνα δείχνοντας ένδειξη σεβασμού η μια για την άλλη.

Το show έκλεισε το promo του Cole για το main event του Final Battle. Είπε πως τόσα χρόνια κατάφερνε να πάρει τον τίτλο μακριά από τον O'Reilly και η ιστορία θα επαναληφθεί στο Final Battle.


Συνοπτικά αποτελέσματα Ring Of Honor 26/11/2016.
-O Lio Rush επιβλήθηκε του Jonathon Gresham.
-Οι Briscoes κέρδισαν την Addiction.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο πατήστε εδώ: ROH Taping 26/11/2016
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου