SmackDown 29/11/2016: Σε ρυθμούς TLC



                                                 Orton & Wyatt will face Rhyno & Slater for the SmackDown Tag Team Titles at WWE TLC this Sunday!

  Σε ρυθμούς TLC κινήθηκε το SmackDown αυτής της εβδομάδας μιας και ανακοινώθηκαν όλοι οι αγώνες που θα περιλαμβάνονται στην κάρτα και όλες οι κόντρες έφτασαν στο αποκορύφωμα τους. Πρώτοι διεκδικητές για τους Tag Team τίτλους ορίστηκαν οι Bray Wyatt και Randy Orton που με τη βοήθεια του Luke Harper έκαμψαν την αντίσταση των American Alpha, διέλυσε τον James Ellsworth και στη συνέχεια το "πλήρωσε" ο AJ Styles, πέρασε μέσα από τραπέζι την Becky Lynch η Alexa Bliss.

   Το σόου άνοιξε με την υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στις Becky Lynch και Alexa Bliss για τον μεταξύ τους αγώνα. Μετά από μια λογομαχία οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, με την τελευταία να περνάει την Becky μέσα από το τραπέζι που βρισκόταν στο ρινγκ. Αργότερα στη βραδιά η πρωταθλήτρια δήλωσε πως δέχεται την πρόταση της αντιπάλου της για να την αντιμετωπίσει σε ένα Tables Match στο TLC.

                                           

   Νικητές αναδείχθηκαν οι Dolph Ziggler και Kalisto έναντι των Baron Corbin και Miz από DQ έπειτα από τη χρήση καρέκλας του Lone Wolf κατά τη διάρκεια του ματς.

                                                                    
             
   Η Carmella πίκαρε για άλλη μια φορά τη Nikki Bella κάνοντας αναφορά στον John Cena. Η τελευταία δεν το άφησε να περάσει έτσι και επιτέθηκε στην Carmella στέλνοντας το δικό της μήνυμα για το TLC.

                                             What will happen Sunday at WWE TLC when these rivals meet under No Disqualification rules?

   Στην επιστροφή του Ambrose Asylum στο μπλε σόου καλεσμένος ήταν ο James Ellsworth. Το νέο απόκτημα του SmackDown ευχαρίστησε τον Ambrose και δήλωσε πως θα επιθυμούσε να αντιμετωπίσει τον AJ Styles σε αγώνα για τον τίτλο στο μέλλον. Ο Phenomenal διέκοψε το segment για να επιτεθεί στη συνέχεια και στους δυο τραυματίζοντας μάλιστα σοβαρά τον Ellsworth με ένα Styles Clash εκτός ρινγκ.

                                                 Styles says he’s going to beat respect out of Ambrose Sunday at WWE TLC. He also dares Ellsworth to show up on Sunday.

   Σε έναν πολύ αργό αγώνα ο Luke Harper ηττήθηκε από τον Kane.
 
                                                 

   Οι Bray Wyatt και Randy Orton εξασφάλισαν τη νούμερο ένα θέση για τη διεκδίκηση των ομαδικών τίτλων κερδίζοντας τους American Alpha σε ένα όμορφο ματς. Κομβική ήταν η παρέμβαση του Luke Harper την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Randy και Bray ώστε να πάρουν την πολύτιμη νίκη.

                                                  

   Στα παρασκήνια ο AJ Styles διέκοψε τη συνέντευξη των Heath Slater και Rhyno υποτιμώντας και εκνευρίζοντας τους ομαδικούς πρωταθλητές. Την εμφάνιση του έκανε κι ο Dean Ambrose ο οποίος επιτέθηκε στον Phenomenal κάνοντας τον να πληρώσει για τις πράξεις του νωρίτερα στο σόου.


   Άποψη: Τίποτα ιδιαίτερο το SmackDown αυτής της εβδομάδας. Το σόου αρκέστηκε στο να προωθήσει περαιτέρω τις κόντρες για το TLC (όπως είναι λογικό βέβαια). Εξακολουθώ να θεωρώ πως ο Orton κάποια στιγμή θα προδώσει τον Bray και θα οδηγηθούμε σε έναν τελευταίο μεταξύ τους αγώνα. Δεν μου κάνει ο Viper για μέλος της Wyatt Family, δεν του ταιριάζει. Επομένως, πιστεύω πως οι Slater και Rhyno θα επικρατήσουν στον κυριακάτικο αγώνα. Η επίθεση του Styles στον Ellsworth είναι μια καλή αφορμή να εξαφανιστεί ο τελευταίος από τα εβδομαδιαία σόου. Καλός, χρυσός και στην αρχή είχε πλάκα αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάει κουραστικό. Κατανοώ τη σκοπιμότητα των νικών του επί του AJ στο storyline (ότι και καλά ο Ambrose εκδικείται τον Styles και τον κάνει να φανεί γελοίος) αλλά ΦΤΑΝΕΙ πλέον. Στο TLC Match της Κυριακής θεωρώ δεδομένη τη νίκη του Phenomenal και ευελπιστώ πως θα δούμε ματσάρα που θα κλέψει την παράσταση. Ο Dean είναι μανούλα σε αγώνες με stipulation και ο AJ Styles... είναι απλά ο AJ Styles, δεν χρειάζεται να πω περαιτέρω. Για τα υπόλοιπα δεν έχω να αναφέρω κάτι, χάρηκα που Lynch και Bliss θα έχουν ματς με stipulation διότι το αξίζουν και ελπίζω πραγματικά να τους δοθεί χρόνος ώστε να δείξουν αρκετά πράγματα. Το θεωρώ άδικο για τις γυναίκες του SmackDown να προωθούνται τόσο λίγο τη στιγμή που εκείνες του RAW πρωταγωνιστούν στα main event των PPV. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει στο Kalisto-Corbin αρκεί να δούμε ωραίο αγώνα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ο Ziggler να ξανακερδίσει τον τίτλο.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου