Πιθανοί αντίπαλοι για τα πρώην μέλη της Shield στην WM 33

Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν την διεξαγωγή του μεγαλύτερου Wrestling Event της χρονιάς και ήδη έχουν αρχίσει να φουντώνουν φήμες για μερικούς αγώνες. Μάλιστα τρεις από αυτούς συμπεριλαμβάνουν τα πρώην μέλη της Shield και απ' ότι φαίνεται θα έχουν κεντρικό ρόλο στο show.

Αρχικά ένας αγώνας που ξέραμε ότι θα γίνει αλλά δεν είχε επισημοποιηθεί το που θα πάρει μέρος είναι το Triple H vs Seth Rollins. Όπως όλα δείχνουν οι δύο παλαιστές θα αναμετρηθούν στις 2 του Απρίλη σε ένα dream match για πολλούς fans.

Εκτός αυτού, φήμες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού οργιάζουν για τον Dean Ambrose να έρχεται αντιμέτωπος με τον Shane McMahon. Αυτός ο αγώνας θα είναι άλλο ένα dream match μαζί με τα Triple H vs Seth Rollins και Undertaker vs John Cena. Η Wrestlemania 33 προορίζεται για το show dream matches απ' ότι φαίνεται.

Τέλος οι πιο πρόσφατες πληροφορίες λένε πως ο Roman Reigns θα έρθει αντιμέτωπος με τον γιγαντόσωμο Braun Strowman στο show των shows. Δυστυχώς ή ευτυχώς εκεί θα αρχίσει και το push του τελευταίου.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου