SmackDown 9/8/2016: Καλοί εχθροί, καλύτεροι σύμμαχοι

 
                                               


  Dean Ambrose και Dolph Ziggler έβαλαν στην άκρη την κόντρα τους σε αυτό το επεισόδιο του SmackDown προκειμένου να κάνουν ομάδα και να νικήσουν τους Bray Wyatt και Erick Rowan. Στο τέλος βέβαια ο Lunatic φρόντισε να αναθερμάνει την κόντρα τους αφήνοντας αναίσθητο στον καμβά τον διεκδικητή της ζώνης του. Κέρασε RKO τον Del Rio o Orton, ντεμπούταραν νικηφόρα Alexa Bliss και Carmella, έχασε την ευκαιρία να ενταχθεί στο ρόστερ του μπλε σόου ο Heath Slater.

  Οι Bray Wyatt και Erick Rowan άνοιξαν το σόου με τον Eater of Worlds να κάνει λόγο για άδικη νίκη του Ziggler στον αγώνα τους στο προηγούμενο SmackDown. Tον λόγο του διέκοψαν οι Dean Ambrose και Dolph Ziggler και γρήγορα ξέσπασε brawl με τους heels να μένουν όρθιοι καθώς ο Showoff εκτέλεσε κατά λάθος Superkick στον παγκόσμιο πρωταθλητή. Στα backstage, οι Daniel Bryan και Shane McMahon ανακοίνωσαν πως οι Ambrose και Ziggler θα κάνουν ομάδα για να αντιμετωπίσουν τη φαμίλια στο main event της βραδιάς.

A quick reaction by Wyatt deflects No. 1 contender Ziggler's superkick into Ambrose's face.
                     
  Στον δεύτερο αγώνα τους στο βασικό ρόστερ του WWE, οι American Alpha, υπό το βλέμμα των Ascension, Vaudevillians και Hype Bros, πήραν την νίκη απέναντι σε μια ομάδα local wrestlers. Στη συνέχεια, ξέσπασε brawl ανάμεσα στους νικητές και τις ομάδες που περιέβαλαν το ρινγκ, με τους Jordan και Gable να μένουν μόνοι όρθιοι.
                          

  Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, το ντεμπούτο της Eva Marie αναβλήθηκε λόγω μιας ατυχίας που συνάντησε η παλαίστρια λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας με το wrestling attire της. Η αντίπαλος της, Becky Lynch, εμφανώς εκνευρισμένη προκάλεσε οποιαδήποτε γυναίκα από το locker room να έρθει να αναμετρηθεί μαζί της. Στην πρόκληση της απάντησε η Alexa Bliss η οποία πραγματοποίησε το νικηφόρο ντεμπούτο της εκμεταλλευόμενη την απόσπαση της προσοχής της Becky από την Eva Marie η οποία επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας λύσει το πρόβλημα που είχε.

                                          Eva Marie experiences a wardrobe malfunction and therefore can't face Becky Lynch for a second week in a row.
 
  Ο Randy Orton δυκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Alberto Del Rio καθώς ο τελευταίος σημάδευε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα τους τον ευαίσθητο ώμο του Viper. Το ματς τους έληξε σε DQ έπειτα από καρεκλία του Μεξικανού ο οποίος συνέχισε να επιτίθεται στον Orton μέχρι ο τελευταίος να τον βγάλει εκτός με ένα RKO.

                                         

  Σε έναν αγώνα που θα έκρινε το μέλλον του στο SmackDown brand, ο Heath Slater παρόλο που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Rhyno. Ο βετεράνος wrestler πήρε τη νίκη εκτελώντας τον One Man Band με Spear και βάζοντας τέλος στα όνειρα του για ένταξη στο blue brand. Στα παρασκήνια, ο Slater εμφανώς απογοητευμένος τα έβαλε με τους Daniel Bryan και Shane McMahon λέγοντας πως δεν αξίζουν να τον έχουν στο ρόστερ τους.

                                       
 
  Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο της Carmella στο βασικό ρόστερ απέναντι στη Natalya. Η νεαρή ανάγκασε μάλιστα την Queen of Hearts να παραδωθεί στο submission της, Code of Silence.

  Λίγο πριν το main event, προβλήθηκε το promo του επικείμενου μεγάλου αγώνα ανάμεσα σε AJ Styles και John Cena στο Summerslam, ενώ ο Baron Corbin εξαπέλυσε επίθεση στον Kalisto στα αποδυτήρια θεωρώντας τον Luchador υπεύθηνο για την ήττα του την προηγούμενη εβδομάδα από τον Apollo Crews.

  Στο main event της βραδιάς, οι Dean Ambrose και Dolph Ziggler προσπάθησαν να αφήσουν στην άκρη τις διαφωνίες τους και να κάνουν ομάδα για να αντιμετωπίσουν τους Bray Wyatt και Erick Rowan. Οι babyfaces στέφθηκαν νικητές έπειτα από Superkick του Ziggler στον Rowan. Ακολούθησαν πανηγυρισμοί και Dirty Deeds του Ambrose στον Showoff για να κλείσει το σόου.

                                     The Showoff connects with a superkick on Rowan.
 
  Άποψη: Υπερβολικά προβλέψιμο το main event αυτής της εβδομάδας. O Wyatt απ' όσο φαίνεται θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για να ενταχθεί στο κυνήγι του τίτλου. Επιπλέον, αν κατάλαβα καλά από τις αντιδράσεις του κόσμου, ένας heel Ambrose θα τραβούσε περισσότερο την προσοχή. Όλοι παρατηρήσαμε ότι το στάδιο ξεσηκώθηκε και ξέσπασε σε yes chants μετά το Dirty Deeds στον Ziggler. Είμαι τεράστιος fan του Lunatic (ο αγαπημένος μου αυτή τη στιγμή) και παρακολουθώ οτιδήποτε συμβαίνει με αυτόν τώρα που κατέχει την κορυφαία ζώνη. Το κοινό έχει χάσει το ενδιαφέρον του για εκείνον το τελευταίο διάστημα και σε αυτό ίσως οφείλεται ότι τον έχουν βαρεθεί ως face. Μια πιθανή αλλαγή χαρακτήρα ίσως τον έκανε περισσότερο αγαπητό, ειδικά αν κρίνω με βάση τις αντιδράσεις του κοινού μετά την επίθεση του σε Ziggler στο χτεσινό σόου. Από την άλλη τίθεται το ερώτημα του αν πράγματι μπορεί το WWE να υποστηρίξει το gimmick του γυρνώντας τον παράλληλα σε heel. Όσον αφορά το υπόλοιπο σόου, θα έλεγα ότι ήταν σχετικά μέτριο. Αναμενόμενο βέβαια από τη στιγμή που απουσίαζαν βασικά ονόματα του ρόστερ όπως αυτά των AJ Styles και John Cena. Η γυναικεία division χρειάζεται άμεσα τίτλο. Είναι αδιανόητο να παλεύουν μεταξύ τους έχοντας απλές κόντρες. Ταλέντο υπάρχει, ποικιλία υπάρχει επομένως δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που το καθυστερούν.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου