Αποτελέσματα NXT 3/8/2016

Ένα ακόμη επεισόδιο του NXT πραγματοποιήθηκε στο Full Sail University, όπου ο Bobby Roode πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και ο Hideo Itami ήταν επιτυχής στην επιστροφή του έπειτα από έναν χρόνο.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Hideo Itami να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον συμμετέχοντα στο Cruiserweight Classic, Sean Maluta. O Itami κατάφερε να εκτελέσει το Running Knee στον Maluta και να πάρει την νίκη στην επιστροφή του στο NXT μετά από κάτι παραπάνω από έναν χρόνο.


Ο επόμενος αγώνας ήταν αυτός του πρόσφατου NXT call-up Mojo Rawley εναντίον του Chris Atkins. O Mojo Rawley κυριάρχησε στον αγώνα αλλά η επίθεση που δέχθηκε από τον NXT Champion Samoa Joe διέκοψε πρόωρα το ματς. Ο Joe έκανε ένα promo και μίλησε για τον General Manager William Regal, λέγοντας πως από τη στιγμή που ο Regal δεν νοιάζεται για τους αντιπάλους του τότε θα πάρει τον έλεγχο του ΝΧΤ ο ίδιος του. O Rawley προσπάθησε να ανταποδώσει, αλλά ο Joe του εφάρμοσε το rear naked choke αφήνοντάς τον αναίσθητο στην ράμπα.

Ακολούθησε ο αγώνας της Asuka με την Aliyah. Η Bayley πήρε αρχικά θέση στο τραπέζι των εκφωνητών αλλά η Empress of Tomorrow την προσκάλεσε σε μια θέση δίπλα στο ρινγκ. Η Asuka κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και υπέταξε την αντίπαλό της με το Asuka Lock.


Στη συνέχεια πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο NXT ο πρώην παλαιστής του ΤΝΑ Bobby Roode, με ένα promo στο ρινγκ.

Ο τελευταίος αγώνας της βραδιάς ήταν μεταξύ της Revival και της ΤΜ-61. Νικητές βγήκαν οι Dash και Dawson έπειτα από ένα ωραίο DDT του Dawson στον Wilder. Μετά το τέλος του αγώνα οι Dash και Dawson λένε πως έχουν νικήσει όλες τις ομάδες στο NXT. Τότε εμφανίστηκαν οι Gargano και Ciampa. Ανέφεραν μερικές ομάδες που νίκησε η Revival, προσπαθώντας να τους ειρωνευτούν. Στο τέλος, απέφυγαν μία ύπουλη επίθεση της Revival, εκτέλεσαν το finisher τους, ο Ciampa έκανε pin και ο Gargano μέτρησε ως το τρία. Πανηγύρισαν με τις ζώνες των NXT Tag Team Champions και κάπως έτσι έκλεισε το show.

Αποτελέσματα ΝΧΤ 3/8/16

  • Ο Hideo Itami νίκησε τον Sean Maluta
  • Ο αγώνας του Mojo Rawley με τον Chris Atkins έληξε με No Contest
  • H Asuka νίκησε την Aliyah
  • H Revival νίκησε την TM-61


SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου