Θα επιστρέψει στο Main Event Scene ο Roman Reigns μετά το SummerSlam;

Μετά την παραβίαση που έκανε στο Wellness Policy του WWE, o Roman Reigns έχασε το WWE World Championsip από τον Seth Rollins στο Money In The Bank, και δέχθηκε παράλληλα και την πρώτη του καθαρή ήττα στην καριέρα του στο WWE. 

Έπειτα, στο Battleground και συγκεκριμένα στο Triple Threat μεταξύ των πρώην μελών της Shield, o Roman Reigns ήταν αυτός που δέχθηκε το pin από τον Dean Ambrose, ο οποίος παρέμεινε πρωταθλητής. Την επόμενη βραδιά στο πρώτο Raw μετά το Draft, δέχθηκε ένα ακόμη pin από τον Finn Balor, γεγονός που τον οδήγησε στο midcard και στην προσπάθεια της κατάκτησης του US Title από τον Rusev.

Όμως, σύμφωνα με τον Dave Meltzer στο τελευταίο επεισόδιο του Wrestling Observer Radio, o Finn Balor δεν θα παραμείνει στην θέση του top guy για πολύ, καθώς η εταιρεία θα προσπαθήσει να κάνει τον Reigns over με το κοινό για μία ακόμη φορά. Επίσης είπε πως με το feud με τον Rusev ίσως το κοινό αντιδράσει θετικά στον Reigns, και αν αυτό συμβεί, τότε περιμένει την επάνοδο του Roman Reigns στο main event scene σχετικά γρήγορα, χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Είπε πως ο Balor έχει πιθανότητες να κερδίσει το WWE Universal Championship, αλλά μακροπρόθεσμα είναι πεπεισμένος πως δεν θα είναι ο Balor το top guy του WWE.


SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου