Wrestling Stories: Η άγνωστη πλευρά του Undertaker


O Undertaker, κατά πολλούς, είναι ο κορυφαίος wrestler όλων των εποχών. Σε αυτό έχουν συμβάλλει πολλοί παράγοντες. Παρακάτω θα διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες για τον Deadman, και θα ανακαλύψετε και την άλλη του πλευρά, αυτή του ηγέτη του Locker Room και του περιπετειώδη ανθρώπου.

Ο φόβος του Undertaker προς τα αγγούρια

Ο Undertaker συνήθιζε τα πρώτα χρόνια να ταξιδεύει συνεχώς με τον Paul Bearer, διότι έτσι προστάτευε το gimmick του. Καθώς ήταν της παλιάς σχολής, ο Undertaker επέμενε στο να προστατεύει το kayfabe. Έτσι, όταν ταξίδευε μαζί με τον Bearer, ο τελευταίος ήταν αυτός που έπρεπε να βάζει καύσιμα στο αυτοκίνητό τους. Μια μέρα λοιπόν ενώ σταμάτησαν για ανεφοδιασμό, ο Bearer είχε μια έντονη ανάγκη να ουρήσει. Ο Undertaker δεν έδειξε έλεος και ανάγκασε τον Bearer να κρατηθεί, κάτι που δεν κατάφερε. Ο Undertaker το βρήκε αυτό αστείο και διέδωσε την ιστορία στον Vince McMahon και στο Locker Room. Ο Bearer όμως πήρε την εκδίκησή του με τον εξής τρόπο. Γνώριζε ότι ο Undertaker είχε μία παράξενη φοβία για τα αγγούρια. Έτσι, γέμισε το καπέλο του Phenom με αγγούρια. Όταν το αντίκρισε εκείνος, με το που είδε τα αγγούρια τρόμαξε πολύ και έπειτα γέλασε μαζί με τον Bearer.

Ο Rock λέει μια ιστορία για τον Undertaker

"Υπήρξε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που έδειξε τι είδος άνδρα είναι ο Undertaker. Συνέβη όταν άλλαξα επίπεδο, όταν ο Rock ήταν έτοιμος να γίνει ο απόλυτος Superstar, κάτι που λίγοι πετυχαίνουν στην καριέρα τους. Ο Undertaker φυσικά ήταν ήδη εκεί, και ήταν ο αντίπαλός μου σε εκείνο το επεισόδιο του Raw στο Detroit. Ενώ ήμασταν στο στάδιο, είχε παρθεί η απόφαση ότι θα νικούσα τον αγώνα μου με τον Undertaker. Επομένως, η πορεία μου εξαρτιόταν από την απόφαση του Undertaker. Είχε την ευκαιρία να με εκτοξεύσει στο επόμενο επίπεδο...στο ίδιο επίπεδο που βρισκόταν ο ίδιος του. Όμως είχε και την δυνατότητα να με κάνει να φανώ μέτριος. Ο Undertaker δεν θα έκανε ποτέ επιτηδευμένα κάτι τέτοιο, ήταν πολύ επαγγελματίας, για αυτό έχει και τέτοια επιτυχία. Εύκολα θα μπορούσε να πει, «Να με νικήσει ο Rock με disqualification» ή «Να με χτυπήσει με καρέκλα και να με κερδίσει έτσι». Με αυτόν τον τρόπο όλοι θα έλεγαν πως ο Rock χρειάστηκε καρέκλα για να τον κερδίσει. Όμως, η απόφασή του ήταν να τον νικήσω όσο πιο καθαρά γίνεται, στην μέση του ρινγκ. Αποφάσισε επίσης πως έπρεπε να τον κερδίσω με το Rock Bottom, καθώς έτσι ο Rock θα είχε την μέγιστη έκθεση στο κοινό. Του είπα, «Άκουσα πως θα έχει καθαρό finish ο αγώνας μας. Είσαι άνετος με αυτό; Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το κάνεις αυτό;». Μου απάντησε, «Απολύτως. Είναι η σειρά σου τώρα». Έχοντας μεγαλώσει στην επιχείρηση, δεν μπορούσα παρά να τρέφω μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση προς τον Undertaker."

Όταν ο Undertaker έπνιξε τον Kurt Angle στα αλήθεια

"Ο Angle έπαιζε ένα παιχνίδι με τον Vince McMahon αρκετές εβδομάδες όπου έπρεπε να ρίξουν ο ένας τον άλλον ξαφνικά. Ο Πρόεδρος είχε μεγάλη χαρά γιατί μπόρεσε να ξαφνιάσει τον Kurt και ο τελευταίος δεν μπορούσε να το αφήσει έτσι αυτό. Του το θύμιζε κάθε φορά. Όλα κυλούσαν ομαλά, αλλά ο χρυσός ολυμπιονίκης ήθελε να πάρει εκδίκηση, και έτσι ετοίμαζε το σχέδιό του για την «επίθεσή» του στο αφεντικό. Η ώρα να θέσει το σχέδιο σε δράση ήρθε όταν βρίσκονταν στο αεροπλάνο για την Ευρώπη. Ο Kurt πήδηξε πάνω στον Vince σαν γάτα..δεν ήξερε όμως τι τον περίμενε στην συνέχεια. Ο Πρόεδρος πέρασε τον υπόλοιπο χρόνο του κυνηγώντας τον Angle και οδηγήθηκαν έτσι σε έναν «καυγά », για πλάκα. Υπήρχε ένας άνδρας που δεν είχε αντιληφθεί όλα αυτά, ο Undertaker που εκείνη τη στιγμή κοιμόταν στο αεροπλάνο. Το παιχνίδι συνεχίστηκε, και ο Undertaker θεώρησε αρχικά πως το αφεντικό του ξυλοκοπήθηκε. Χωρίς δεύτερη σκέψη, πήδηξε πάνω στον Kurt και του εφάρμοσε ένα choke hold, στο σημείο που ο Angle λιποθύμησε. Ευτυχώς ο Vince του εξήγησε, και αργότερα και οι τρεις γέλασαν με αυτό το περιστατικό."

Ο άνθρωπος με την δύναμη να αντιμετωπίσει την NWO, από τον Chris Jericho

"Υπήρχαν αρκετά μέλη του roster που ήξεραν πως ήταν η κατάσταση στο WCW όταν η NWO είχε δύναμη, και δεν ήταν ενθουσιασμένα με την άφιξή τους στο WWE. Όλο το Locker Room ήταν με σηκωμένα τα χέρια, χωρίς να γνωρίζει τι αλλαγές θα υπάρξουν με την άφιξη της NWO. Θα μπορούσε η παρασκηνιακή της δύναμη να επηρεάσει τον Vince όπως επηρέασε τον Bischoff; Ποιος θα μας έσωζε; Υπήρχε ένας μόνος άνθρωπος με την δύναμη να αντιμετωπίσει την NWO. Έπρεπε να βρω έναν άνθρωπο που τον σέβονταν όλοι και είχε την μεγαλύτερη επιρροή στην εταιρεία. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον θρυλικό Deadman. Εξέφρασα τις ανησυχίες μου στον Undertaker, που με άκουσε προσεκτικά προτού μου αναλύσει τις σκέψεις του.«Το μοναδικό πράγμα που είναι διαφορετικό εδώ είναι ότι αφεντικό είναι ο Vince. Είναι υπεύθυνος της εταιρείας και όλοι το ξέρουμε. Στο WCW είχαν μισή ντουζίνα αφεντικά, που πραγματοποιούσαν τις επιθυμίες του καθενός. Εδώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Πρέπει να κάνουν την δουλειά τους όπως τους πουν, διαφορετικά δεν θα κρατήσουν για πολύ. Θα το σιγουρέψω εγώ ο ίδιος αυτό.». Ο άρχοντας είχε μιλήσει. Έτσι διαβεβαιώθηκα ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά."

Κάνοντας σίγουρο πως ο Shawn Michaels θα έχανε από τον Austin στην WrestleMania 14

Από τις πιο διάσημες ιστορίες backstage είναι όταν ο Undertaker έδειξε τις γροθιές του στον HBK και τον απείλησε, όταν ο ίδιος αρνούνταν να χάσει τον τίτλο του από τον Austin στην WrestleMania 14. Ο Undertaker το έκανε αυτό διότι είχε κουραστεί από τον Michaels και την τάση που είχε να χαλάει τα πράγματα στην επιχείρηση. Ο HBK απέφυγε μία καθορισμένη ήττα από τον Bret Hart στην WrestleMania 13, λόγω τραυματισμού (κάποιοι πιστεύουν ότι το προσποιήθηκε), και έπειτα ακολούθησε το περίφημο Montreal Screwjob, με το Locker Room να μένει έκπληκτο. Με την συνωμοσία του με τον Vince, ο Michaels πρόδωσε όλο το Locker Room - και ο Undertaker εκνευρίστηκε πολύ. Όταν ήρθε η ώρα της WrestleMania 14, ήταν η στιγμή του Austin να πάρει τον τίτλο του WWF. O Austin ήταν το πιο καυτό πράγμα στο wrestling τότε και το κλειδί στην οικονομική επιτυχία του WWF. Θα έκανε ο Michaels το σωστό πράγμα, αφήνοντας τον Austin να τον νικήσει; Ο Undertaker σαν ηγέτης του Locker Room το έκανε σίγουρο. Μίλησε με τον Michaels και του είπε πως αν δεν αφήσει τον Austin να τον νικήσει, θα αντιμετώπιζε τις συνέπειες, υψώνοντας παράλληλα τις γροθιές του. Η συνέχεια; Ο Michaels έχασε καθαρά από τον Austin και ταυτόχρονα ξεκίνησε η πιο επιτυχημένη περίοδος του WWF."








SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου