Ποια ήταν τα αρχικά σχέδια για τον Undertaker στη WrestleMania 33;

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο σχετικό άρθρο εδώ, οι ιθύνοντες του WWE δεν σχεδιάζουν πλέον να πραγματοποιήσουν αγώνα του Undertaker εναντίον του John Cena στη WrestleMania 33, καθώς άλλαξαν τη γνώμη τους.

Σύμφωνα με τον Dave Meltzer, o αντίπαλος του Undertaker στη φετινή WrestleMania θα είναι από το Raw. Ακόμα δε γνωρίζουμε το ποιος θα είναι αυτός. Έχει αναφερθεί ότι ο Undertaker δεν θα αναμετρηθεί ούτε με τον Braun Strowman στo Show of Shows, παρά το tease που έγινε στο τελευταίο επεισόδιο του Raw. Πιθανότατα αυτοί οι δύο θα έχουν μια διαμάχη στο Royal Rumble Match του 2017 και για αυτό έγινε το συγκεκριμένο tease.

Αναφορικά με τον αγώνα Undertaker vs John Cena, οι φημολογίες έλεγαν ότι ο John Cena θα επικρατούσε του WWE Champion AJ Styles στο Royal Rumble και ο Undertaker θα νικούσε το Royal Rumble Match, για να συνέβαινε ο αγώνας του WWE Champion John Cena εναντίον του Undertaker στο Orlando, Το PWInsider.com αναφέρει ότι το αρχικό πλάνο ήταν ο Undertaker να πήγαινε στη WrestleMania με τη ζώνη. Δε γνωρίζουμε πως θα τη κέρδιζε αλλά αυτόν ήταν το αρχικό πλάνο. Επιπλέον, πιθανολογείται ότι ο Undertaker δε θα συμμετέχει σε αγώνα για τίτλο στη φετινή WrestleMania.


SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου