Παρασκηνιακά νέα σχετικά με το ποια ταλέντα του ROH θα μεταφερθούν στο WWE

Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι το WWE όπως και πέρσι με το NJPW έτσι και φέτος κάνει επιδρομή στο ROH υπογράφοντας ταλέντα από εκεί. Ποιοι θα πάνε τελικά στο κορυφαίο promotion;

Όπως ήδη ξέρετε ο Kyle O'Reilly έχασε το ROH World Championship από τον Adam Cole στο Wrestle Kingdom 11 και το συμβόλαιο του είχε λήξει πριν τον αγώνα. Οι officials του ROH περιμένουν ότι ο πρώην ROH World Champion θα υπογράψει με το WWE και έτσι δεν προχώρησαν σε διαπραγματεύσεις για ανανέωση συμβολαίου. Επίσης ο Ray Rowe των War Machine βρίσκεται στον δρόμο για το WWE.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Jay Lethal σε συνέντευξη του με το ComicBook.com έκανε γνωστή την ανανέωση του συμβολαίου του με το ROH για άλλα δύο χρόνια. Ο Dave Meltzer ανακοίνωσε πως οι Christopher Daniels, Bobby Fish και Hangman Page υπέγραψαν επίσης καινούργια συμβόλαια με το ROH. O Fish είχε μια προσφορά από το κορυφαίο promotion ωστόσο αποφάσισε να μείνει στο Ring Of Honor.

O Dave Meltzer επίσης έγραψε ότι ο νυν ROH Champion Adam Cole είναι στον δρόμο του για το WWE. Ωστόσο το κορυφαίο promotion δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μαζί του μέχρι την πρώτη του Μάη.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου