ROH Wrestling 7/1/17: Συνεχίζεται το Decade of Excellence Tournament

Στο επεισόδιο του Ring of Honor Wrestling αυτής της εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν δύο αγώνες για τον πρώτο γύρο του τουρνουά Decade of Excellence που διεξάγει η εταιρεία, ενώ εμφανίστηκαν και οι Young Bucks.

Στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου, ο Jay Briscoe τέθηκε αντιμέτωπος με τον BJ Whitmer για τον πρώτο γύρο του τουρνουά Decade of Excellence. Παρά τις διάφορες παρεμβάσεις των Kevin Sullivan και Punishment Martinez, που βρέθηκαν δίπλα στο πλευρό του Whitmer, o Jay Briscoe κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη εκτελώντας το Jay Driller στον αντίπαλό του και έτσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά.

Στη συνέχεια, οι Silas Young και Beer City Bruiser συνεργάστηκαν προκειμένου να παλέψουν εναντίον των Alex Reynolds και Jon Silver. Τη νίκη πήραν οι πρώτοι όταν ο Young με ένα Jacknife Cover στον Jon Silver τον κράτησε κάτω για το pinfall.

Ο επόμενος αγώνας ήταν ένα Non-Title Match στο οποίο οι Matt Taven, TK O'Ryan και Vinny Marseglia, γνωστοί ως The Kingdom, αντιμετώπισαν τους Cheesburger, Will Ferrara και Joey Daddiego. Μετά από έναν ικανοποιητικό αγώνα, το Kindgom πήρε τη νίκη όταν ο Matt Taven εκτέλεσε ένα Frog Splash στον Cheeseburger, αφού προηγουμένως του έκανε ένα eye poke ενώ η προσοχή του διαιτητή ήταν αποσπασμένη.

Έπειτα, εμφανίστηκαν οι Young Bucks, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά τους για τα νέα συμβόλαια που υπέγραψαν με το Ring of Honor. Ξαφνικά τα φώτα χαμήλωσαν και εμφανίστηκε το drone του Matt Hardy, Vanguard One. Αρχικά, οι Bucks προσποιήθηκαν ότι φοβήθηκαν το drone, μετά όμως του εκτέλεσαν ένα Double Superkick μέσα σε επευφημίες από το κοινό.

Στο main event του επεισοδίου, το οποίο ήταν αγώνας για τον πρώτο γύρο του Decade of Excellence Tournament, o Colt Cabana αναμετρήθηκε εναντίον του Alex Shelley των Motor City Machine Guns. Με τη βοήθεια των Boys του Dalton Castle, o Shelley πήρε τη νίκη στον αγώνα με ένα Small Package και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Αποτελέσματα ROH Wrestling 7/1/17

  • O Jay Briscoe επιβλήθηκε του BJ Whitmer
  • Οι Silas Young και Beer City Bruiser επιβλήθηκαν των Alex Reynolds και Jon Silver
  • To Kingdom επικράτησε των Cheeseburger, Will Ferrara και Joey Daddiego
  • O Alex Shelley επιβλήθηκε του Colt Cabana



SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου