O Dave Meltzer σχετικά με το μέλλον του Kenny Omega

Στο σημερινό επεισόδιο του Wrestling Observer Radio, οι Dave Meltzer και Bryan Alvarez ανέλυσαν τις πιθανότητες που έχει το WWE να υπογράψει τον Kenny Omega αλλά και το τι μπορεί να σημαίνει η εικόνα του Omega που ανέβασε ο John Cena στο Instagram.

Τι είπε ο Dave Meltzer σχετικά με την εικόνα του Kenny Omega που ανέβασε ο John Cena στο Instagram: 
"Η υπόθεσή μου είναι ότι ο Cena κάνει ότι έκανε και ο Conor McGregor και απλά το διασκεδάζει, και προσπαθεί να διατηρήσει το όνομα του στο προσκήνιο έπειτα από όσα έγιναν στο Wrestle Kingdom 11, Αυτή είναι η υπόθεσή μου. Τώρα, ένα πράγμα που μου έχουν πει πολλοί άνθρωποι είναι ότι έχει συμβόλαιο και θα επιστρέψει το Μάρτιο στο NJPW, όμως, αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι το συμβόλαιό του λήγει στις 31 Ιανουαρίου οπότε δε πρόκειται να είναι στο Royal Rumble. βρίσκω ενδιαφέρουσα την κατάσταση πάντως. Οπότε, δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά, και όλοι θα πουν ότι την τελευταία φορά που το έκανε αυτό ήταν με τον AJ Styles, αλλά η διαφορά τότε ήταν ότι όλοι ήξεραν ότι ο AJ πήγαινε στο WWE, επομένως δεν ήταν κάποιο μυστικό. Όταν ο AJ Styles τελείωσε από το Wrestle Kindom 11, όλοι ξέραμε ότι θα έφευγε. Ο Cena τότε το tweet το είχε κάνει κοντά στις 20 Ιανουαρίου. Η τωρινή κατάσταση είναι διαφορετική, και με κάνει να σκέφτομαι ότι τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά τώρα."

Σχετικά με τον Kenny Omega και το WWE: 
"Εάν ήμουν το WWE και το παρακολουθούσα αυτό, θα έλεγα ότι όχι μόνο θα ήθελα να τον φέρω αλλά και να τον κάνω έναν από τους κορυφαίους αστέρες της εταιρείας. Θα μπορούσα να καταλάβω κάτι τέτοιο. Κοιτούν απεγνωσμένα για κάποιον. Έχουν διαλέξει τον Roman Reigns αλλά αυτός δεν είναι η κατάλληλη επιλογή και ο Finn Balor δεν είναι νέος, βέβαια ο Balor δεν είναι αυτός που έχουν διαλέξει αλλά λέω κάποια ονόματα. Ο Finn Balor δεν είναι νέος, ο AJ είναι 40 χρονών, οπότε δεν κάνουν για αυτό τον ρόλο. Οπότε κάποιος σαν τον Omega θα είχε μεγάλη αξία για το WWE. Απέδειξε τα πάντα. Απέδειξε ότι τραβάει τη προσοχή του κόσμου, ότι μπορεί να μιλήσει, ότι μπορεί να βγάλει εξαιρετικά ματς. Τα πάντα είναι πιθανά. Συμβαίνουν πολλά πράγματα παρασκηνιακά και σε διάφορα μέρη. Δε ξέρω όμως, οι άνθρωποι στην Ιαπωνία μου λένε ότι πιστεύουν πως ο Kenny θα μείνει μαζί τους και το tweet το έκανε για να σπάσει πλάκα με τον κόσμο. Υποτίθεται ότι θα επιστρέψει στο NJPW. Θα χάσει την επόμενη περιοδεία. Πιστεύω πως ο Omega σκέφτηκε - και αυτό μπορείτε να το δείτε στα promos του - ότι αν επεκταθούν παγκοσμίως, αυτός θα είναι το πρόσωπο του NJPW και όχι ο Okada, και συμφωνώ με αυτό. Ακούω ότι έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του αλλά δεν το έχω εξακριβώσει ακόμα."
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου