RAW 30/1/2017: Σόκαρε τους πάντες ο Samoa Joe


                                   
Εντυπωσιακό και απρόβλεπτο ήταν το ντεμπούτο του Samoa Joe στο βασικό ρόστερ του WWE. Ο Samoan Submission Machine προστάτεψε τον Triple H, που πραγματοποίησε την επιστροφή του για να δώσει εξηγήσεις, και επιτέθηκε στον Seth Rollins αφήνοντας τον αναίσθητο στο ρινγκ. Προκάλεσε τον Goldberg σε μια τελευταία μονομαχία ο Brock Lesnar, πήρε εκδίκηση από τον Braun Strowman ο Roman Reigns, χάλασε τη στιγμή του Neville ο Rich Swann. Διαβάστε παρακάτω το review του χτεσινού, συγκλονιστικού RAW.


   Την αυλαία άνοιξαν για ακόμα μια φορά οι Kevin Owens και Chris Jericho. Αφού περηφανεύτηκαν για τα κατορθώματα τους στο Royal Rumble, διακόπηκαν από τον Braun Strowman που εξήγησε πως η βοήθεια του προς τον Universal Champ την περασμένη βραδιά έγινε επειδή του είχε τάξει πως όταν ξεφορτωθεί τον Roman Reigns θα του δώσει αγώνα τίτλου. Ο Prizefighter προσπάθησε να τον διαψεύσει, αλλά ο RAW GM, Mick Foley, έκανε την εμφάνιση του και ανακοίνωσε πως αργότερα στη βραδιά ο The Monster Among Men θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το Universal Championship.

                                                  

   Σε ένα σύντομο ματς, ο Tony Nese επικράτησε του Mustafa Ali.

                                                  

   O Seth Rollins είχε μια έντονη λογομαχία με τη Stephanie McMahon απειλώντας την μάλιστα πως αν ο Triple H συνεχίσει να τον αποφεύγει, θα αναγκαστεί να κάνει έφοδο στα γραφεία του WWE ή στο ίδιο τους το σπίτι. Η Comissioner του RAW του ανακοίνωσε πως ο Hunter βρίσκεται στο δρόμο για το στάδιο και θα εμφανιστεί αργότερα στη βραδιά.

                                                   

   Σε ένα Mixed Tag Team Match, η ομάδα των Bayley, Cesaro και Sheamus επικράτησε αυτής των Charlotte, Luke Gallows και Karl Anderson έπειτα από Bayley to Belly της πρώτης στην Queen.

                                                  

   Μια μέρα μετά την κατάκτηση του Cruiserweight Championship, ο Neville εμφανίστηκε για να την πει στο WWE Universe που τόσο καιρό τον αμφισβητούσε. Τον διέκοψε ο Rich Swann που ανέφερε πως όλα είναι στο μυαλό του. Οι δυο τους δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια, με τον πρώην πρωταθλητή να καταφέρνει να διώξει τον Βρετανό από το ρινγκ.

                                                 

   Την ευκαιρία του Braun Strowman να κατακτήσει το Universal Championship χάλασε ο Roman Reigns. Ο Big Dog διέκοψε τον αγώνα του The Monster Among Men με τον Kevin Owens και του τις "έβρεξε" παίρνοντας τυπική εκδίκηση για την παρέμβαση του μια μέρα πριν, στο Royal Rumble. Νωρίτερα, ο Strowman είχε δείξει τις άγριες διαθέσεις του, καθώς πέρασε τον κολλητό του Owens, Chris Jericho, μέσα από το table των σχολιαστών.

                                               

   Ο Brock Lesnar πραγματοποίησε την εμφάνιση του με τον Paul Heyman στο πλευρό του. Ο τελευταίος ανέφερε πως ο Lesnar έχει ξεφτιλιστεί το τελευταίο διάστημα από τον Goldberg και αυτό πρέπει να σταματήσει. Ανακοίνωσε λοιπόν πως ο Beast Incarnate προκαλεί τον The Man σε μια τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, στη WrestleMania. Λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε πως την επόμενη εβδομάδα ο Goldberg θα κάνει την εμφάνιση του για να απαντήσει στην πρόκληση.

                                                  

   Για ακόμα μια φορά η Sasha Banks ηττήθηκε εύκολα από τη Nia Jax. Η τελευταία δε σταμάτησε να επιτίθεται στην ηττημένη ούτε μετά το τέλος του αγώνα. Την εμφάνιση της έκανε η Bayley για να τσεκάρει αν η φίλη της είναι καλά.

                                                     

   Οι Enzo Amore και Big Cass επιβλήθηκαν των Jinder Mahal και Rusev σε ένα Tornado Tag Team Match.

                                                    


    Μέσα από επιφωνήματα του κοινού, ο Triple H πραγματοποίησε την επιστροφή του. Ο Hunter ανέφερε πως δικαιολογία για τις πράξεις του έναντι του Seth Rollins όλον αυτόν τον καιρό αποτελεί η αχαριστία που του έδειξε ο Architect μόλις τραυματίστηκε. Ανέφερε επίσης πως κάθε φορά που τον προκαλούσε, ήθελε να εμφανιστεί και να τον καταστρέψει αλλά τον συγκρατούσαν η λογική και η γυναίκα του. Τέλος τον προκάλεσε να έρθει στο ρινγκ και να λύσουν τις διαφορές τους. Ο Rollins απάντησε στην πρόκληση, λίγο όμως πριν μπει μέσα στο ρινγκ, δέχθηκε επίθεση από τον Samoa Joe που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο main roster. Ο Samoan Submission Machine διέλυσε τον Architect και τον αποτέλειωσε με το Coquina Clutch αφήνοντας τον αναίσθητο στον καμβά.

                                                 

   Άποψη: Σημείο 1: Τρομερό RAW με ουσιώδεις αγώνες και segment. Ελάχιστα αδιάφορα σημεία και σωστό build στις κόντρες.
   

   Σημείο 2: Με σόκαρε η εμφάνιση του Samoa Joe, δεν την περίμενα με τίποτα. Το αρχικό πλάνο έλεγε αγώνας μεταξύ Triple H και Seth Rollins, η εμπλοκή όμως του Samoan Submission Machine πιθανό να αλλάζει τα σχέδια. Περιπλέκονται περισσότερο τα πράγματα εν όψει WrestleMania και αυτό είναι καλό γιατί έχεις αγωνία για το τι θα γίνει σε κάθε εβδομαδιαίο σόου. 


   Σημείο 3: (G)old Triple H. Εκπληκτικό promo για άλλη μια φορά, προώθησε εξαιρετικά την κόντρα του με τον Rollins. Underrated για εμένα στο microphone (από πλευράς οπαδών).


   Σημείο 4: Σωστό και αργό build δέχεται ο Braun Strowman. Φαίνεται έχουν μάθει από τα λάθη τους στο WWE και πλέον δρουν μεθοδικά με όσους θέλουν να προωθήσουν ως dominant forces. Στο Rumble έβγαλε εκτός τα σωστά άτομα και έγινε γρήγορα eliminate. Στο χτεσινό RAW δέχθηκε αρκετά bumbs από τον Kevin Owens παρόλο που υπήρχε η δικαιολογία πως ο τελευταίος είχε ένα εξουθενοτικό NO DQ Match την περασμένη βραδιά και έκανε sell σε όλη τη διάρκεια του σόου.


   Σημείο 4: Από τη μια δυσαρεστούμαι που θα "φάει" χώρο στην κάρτα της WrestleMania άλλο ένα Goldberg vs Brock Lesnar, από την άλλη ανακουφίζομαι διότι όπως όλα δείχνουν λογικά δε θα πάει κανείς από τους δυο για το Universal title.
  
   Σημείο 5: Μακάρι να συνεχίσει έτσι το RAW. Επιβάλλεται να ανεβαίνουν οι ρυθμοί εν όψει WrestleMania.



SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου