NXT Takeover: San Antonio: Το ξεκίνημα μιας Glorious εποχής


   Ο Bobby Roode ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος του NXT Takeover: San Antonio, αφού κατάφερε να αποσπάσει από τον Shinsuke Nakamura τον τίτλο του NXT στο main event. Συνεχίζει να κυριαρχεί στη γυναικεία κατηγορία η Asuka, έχασαν τους Tag Team titles οι Gargano και Ciampa, εμφάνιση "έκπληξη" πραγματοποίησε ο Seth Rollins. Διαβάστε παρακάτω.


   Εναρκτήριος αγώνας του σόου ήταν αυτός ανάμεσα σε Tye Dillinger και Eric Young. Ο Perfect Ten έφτασε πολύ κοντά στη νίκη αλλά οι συνεχόμενες παρεμβάσεις των μελών της Sanity που βρίσκονταν στο ringside έδωσαν την ευκαιρία στον αρχηγό της να χτυπήσει το Double Underhook Neckbreaker για να στεφθεί εκείνος νικητής.

                                           But SAnitY's involvement is too much for Dillinger, as Young leaves with the win.

   Οι Cien Almas και Roderick Strong έδωσαν έναν όμορφο αγώνα με τελικό νικητή το δεύτερο.

                                            

   Η μαχητικότητα και το πάθος των #DIY δεν στάθηκαν αρκετά ώστε να καταφέρουν να επικρατήσουν απέναντι στους Authors of Pain. Οι τελευταίοι χτύπησαν το The Last Chapter στον Ciampa για να πάρουν τη νίκη και να στεφθούν NXT Tag Team Champions.

                                           Akam and Rezar capture the NXT Tag Team Championship.

   Ένας αφηνιασμένος Seth Rollins διέκοψε το σόου για να προκαλέσει τον Triple H. Ο Hunter ανταποκρίθηκε κάνοντας την εμφάνιση του, δεν έσπευσε όμως να πλησιάσει το ρινγκ. Αντιθέτως, έστειλε μια αρμάδα secuirity προκειμένου να βγάλουν τον Architect έξω από το κτήριο.

                                         Seth Rollins crashed NXT TakeOver: San Antonio to call out Triple H.

   Στην αναμέτρηση για το γυναικείο τίτλο, οι Billie Kay, Peyton Royce και Nikki Cross αποδείχθηκαν πολύ λίγες για να κοντράρουν την Asuka. Η πρωταθλήτρια επικράτησε με ένα Spin Kick στην Royce και παρέμεινε στην κορυφή.

                                          Asuka defends her NXT Women's Championship in a Fatal 4-Way Match against Nikki Cross, Peyton Royce and Billie Kay.

   Bobby Roode και Shinsuke Nakamura έδωσαν έναν πολύ όμορφο αγώνα, μέσα σε ηλεκτρισμένη από το κοινό ατμόσφαιρα. Ο Swagsuke κατάφερε να χτυπήσει με το Kinsasa τον Glorious One προς το τέλος του αγώνα, όμως δεν πρόλαβε να κάνει έγκαιρα το pinfall λόγω ενός μικροτραυματισμού στο γόνατο. Αρνούμενος να υποκύψει στον πόνο, συνέχισε να αγωνίζεται. Ο Roode εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με δύο Glorious DDT κατάφερε να πάρει τη νίκη και να στεφθεί NXT Champion.

                                          

ΑΠΟΨΗ: Tye Dillinger vs Eric Young: Αν και ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είχε πολλά spots, το όλο story telling με τις συνεχόμενες παρεμβάσεις των μελών της Sanity τον έκανε ικανοποιητικό. Πάει για μεγάλα πράγματα ο Young στο NXT, "βλέπει" το σημερινό Royal Rumble o Perfect Ten.
   Roderick Strong vs Cien Almas: Κατ' αρχήν να εκφράσω τη μεγάλη δυσαρέσκεια μου για τη στάση του κοινού στο πρόσωπο του Almas. Ο τύπος μπορεί να παλέψει με κάθε πιθανό στυλ στο ρινγκ, έχει τεράστια ποικιλία κινήσεων και μια δική του ξεχωριστή περσόνα που τον καθιστά απολαυστικό. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που το κοινό είναι τόσο απαθές μαζί του. Όπως και να 'χει, ο αγώνας ήταν πάρα πολύ καλός με τους δυο παλαιστές να δείχνουν μερικά πράγματα από το καταπληκτικό οπλοστάσιο τους. 
   #DIY vs The Authors of Pain: Όσον αφορά την αγωνιστική δράση, η αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική με ωραία ροή και spots. Το αποτέλεσμα με χάλασε λίγο διότι θα ήθελα οι Gargano και Ciampa να κρατήσουν λίγο ακόμα τους τίτλους. Πολύ νωρίς για να τους χάσουν και κακά τα ψέματα είναι υπερβολικά ταλαντούχοι για να έχουν ένα τόσο μικρό title reign. Συγχωρείται η creative του NXT μόνο αν σχεδιάζεται άμεση προαγωγή τους στο main roster.
   Asuka vs Billie Kay vs Peyton Royce vs Nikki Cross: Με απογοήτευσε ο συγκεκριμένος αγώνας. Πολύ σύντομος σε διάρκεια με τις αντιπάλους της Asuka να δείχνουν ελάχιστα πράγματα στο ρινγκ. Έχει θέματα η γυναικεία κατηγορία του NXT και ελπίζω να ξεπεραστούν σύντομα γιατί μετά την Asuka... το χάος.
   Nakamura vs Bobby Roode: Τρομερός αγώνας, αναμφισβήτητα ο καλύτερος της βραδιάς. Οι δυο πιο χαρισματικοί παλαιστές του NXT έδωσαν μια μοναδική παράσταση που τα είχε όλα: story telling, spots, ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα από το κοινό και έντονο high drama στο τέλος. Δε με "χάλασε" η νίκη του Roode, το αξίζει και με το παραπάνω ο Glorious One. Αναμένω ντεμπούτο του Swagsuke στο main roster σε λίγους μήνες.
   Σε γενικές γραμμές το NXT ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες γι' άλλη μια φορά και έβγαλε ένα ικανοποιητικό σόου. Οι απαιτήσεις εξάλλου ήταν μειωμένες αυτή τη φορά, δεδομένης της αδύναμης (σχετικά με αυτές προηγούμενων Takeover) κάρτας και την πτώσης του brand το τελευταίο διάστημα. Απαιτείται φυσικά να ανεβάσει στροφές και να ξαναποκτήσει το περσινό και προπέρσινο momentum του. Ρόστερ έχει για να το επιτύχει αυτό, λείπει η δημιουργικότητα από τους σεναριογράφους που αρκούνται σε συνηθισμένα booking και δεν προσπαθούν κάτι πιο καινοτόμο. Όπως και να έχει, το σημαντικό είναι πως για άλλη μια φορά είδαμε ένα ωραίο Takeover με όμορφες στιγμές και πολύ καλό wresting. Ένα καλό ορεκτικό για το σημερινό μεγάλο PPV, το Royal Rumble το οποίο αναμένεται να είναι από τα συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών.


SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου