Talking Indy 3: Ποια ταλέντα πρέπει να έρθουν στο WWE;

Στο σημερινό επεισόδιο του Talking Indy θα μιλήσουμε για το ποια ταλέντα εκτός WWE πρέπει να υπογράψουν με το κορυφαίο promotion και να σας δείξουμε μερικά videos σχετικά με το τι μπορούν να κάνουν μέσα στο ring για να μας πείτε αν τους θέλετε και εσείς. Στην λίστα δεν θα υπάρχουν γνωστοί outsiders όπως οι Young Bucks, o Kenny Omega, o Adam Cole ή ο Zack Sabre Jr αλλά λιγότερο γνωστοί wrestlers. 

Mark Haskins: Ο 28χρονος κατάγεται από το Oxfordshire της Αγγλίας και έχει αγωνιστεί σε πολλά promotions της χώρας όπως το Progress Wrestling, το Revolution Pro Wrestling και το Smash Wrestling αλλά και σε γνωστά Αμερικάνικα promotions όπως τα TNA και Dragon Gate USA. Είχε κερδίσει τον Johny Gargano για το Smash Wrestling Championship τελειώνοντας το reign του Johny Wrestling οποίος είχε κρατήσει το title για 400+ μέρες και πιο πρόσφατα τους Marty Scurll και Tommy End για το Progress Wrestling Championship. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και θα ταίριαζε στο roster του κορυφαίου promotion. Παρακάτω θα δείτε ένα video με τις καλύτερες κινήσεις του Haskins.



Jeff Cobb: Γνωστός σε πολλούς ως Matanza Cueto από το Lucha Underground ο Cobb έχει αγωνιστεί σε πολλά promotions όπως στο RPW (όπου ηττήθηκε από τον Zack Sabre Jr), στο PWG (έχασε από Hero στο ντεμπούτο του και από Ricochet στον πρώτο γύρο του BOLA), ενώ έχει κατακτήσει μια φορά το Lucha Underground Championship και ήταν ο νικητής του δεύτερου Aztec Warfare. Δείτε έναν αγώνα του Jeff Cobb με τον νυν WWE Superstar TJ Perkins.




Super Dragon: Θρύλος του Pro Wrestling, ίσως και ο λόγος που το PWG ζει ακόμα έχει κάνει τα πάντα στην ανεξάρτητη σκηνή, οπότε γιατί όχι; Μια φορά PWG World Champion, 6 φορές PWG World Tag Team Champion και CZW World Champion. Ένας από τους καλύτερους μασκοφόρους technicians (σε επίπεδα Liger) και θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη στο roster του WWE. Στο παρακάτω video highlights από έναν αγώνα του Super Dragon ενάντια στον CM Punk






The Bravado Brothers: Χρειάζεται μια tag team στο WWE και οι Bravado Brothers θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη. Προπονημένοι στο Ring Of Honor dojo, οι Bravado Brothers έκαναν το ντεμπούτο τους το 2008. Από τότε έχουν περάσει από γνωστά promotions όπως τα Evolve, NOAH και Chikara ενώ έχουν κατακτήσει σαν ομάδα τα PWX Tag Team Titles 2 φορές και τα United Gate Championships. Ένα tag team match των Bravado Brothers.




The Guerrillas Of Destiny: Η powerhouse tag team του Bullet Club και οι νυν IWGP Heavyweight Tag Team Champions, οι Tama Tonga και Tanga Roa είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και θα μπορούσαν κάλλιστα να προσφέρουν πολύ ωραίους αγώνες σε NXT και Main Roster αντίστοιχα. Μόνο στο μικρόφωνο υστερούν κάτι που μπορεί να διορθωθεί πολύ εύκολα βάζοντας έναν manager στο πλευρό τους. Παρακάτω ένας αγώνας των δύο.





Πείτε μας κάτω στα σχόλια ποιους θα θέλατε εσείς στο WWE;
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου