Ο ιδιοκτήτης του NJPW μιλά για την παγκόσμια επέκταση του WWE

Ο ιδιοκτήτης του New Japan Pro Wrestling, Takaaki Kidani, με μια σειρά από tweets που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μίλησε για την άποψή του σχετικά με την παγκόσμια επέκταση του WWE και το αν θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Αυτή την εβδομάδα, το WWE ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τίτλου, του WWE United Kingdom Championship, το οποίο θα βοηθήσει το WWE να μεγαλώσει την επιρροή του στην Αγγλία και στις γύρω περιοχές. Ο Kidani βλέπει πως το WWE προσπαθεί να κτίσει νέα παγκόσμια promotions και έτσι να αποκτήσει κέρδος και να κάνει περιοδείες παγκοσμίως με χαμηλότερο κόστος. Διαβάστε τα λεγόμενά του μέσω των tweets που δημοσίευσε:

"Στρατηγική του WWE νούμερο ένα: Απόκτησε περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ κέρδος από το Network προκειμένου να δημιουργήσεις ένα δίκτυο από παγκόσμια μικρότερα promotions και δέσε σε αυτά ταλέντα. Είναι πολύ πιθανό το WWE να αγοράσει ένα promotion στην Ιαπωνία. Το WWE ενισχύει το Network λόγω των συμφωνιών με τις καλωδιακές εταιρείες και την πληθώρα επιλογών δωρεάν streaming, που σημαίνει ότι τα νούμερα της τηλεθέασή του πέφτουν."

Ο Kidani συνεχίζει σχετικά με την προσπάθεια του WWE να μειώσει τα κόστη και να δημιουργήσει νέους αστέρες:

"Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το WWE θα επιθυμούσε να δημιουργήσει διεθνή τοπικά promotions. Μειώνει τα κόστη, καθώς έτσι δεν στέλνει τα ταλέντα σε διεθνής περιοδείες, δηλαδή όχι σε όλη την υποδομή του. Το WWE είναι κερδοφόρο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουν τηλεοπτικές συμφωνίες σε άλλες χώρες αλλά αυτό μόνο δεν αρκεί. Δημιουργώντας τοπικά promotions, τους δίνεται η δυνατότητα να παράγουν προϊόν το οποίο συνάδει με τις πολιτιστικές διαφορές της περιοχής στην οποία βασίζεται το promotion. To WWE αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να δημιουργήσει νέους αστέρες. Με την ανάπτυξη τοπικών promotion και μεταδίδοντας τα τηλεοπτικά, είναι πιθανό να δημιουργήσουν νέα αστέρια. Το WWE είναι πιθανό να πάρει αρκετά ρίσκα.

Τελειώνοντας, ο Kidani έκλεισε λέγοντας αυτό;

"Παρά το γεγονός ότι το Twitter δεν είναι η πλατφόρμα για την οποία μπορώ να αναπτύξω τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το NJPW, θα ανακοινώσουμε κάτι πολύ σύντομα. Μπαίνουμε σε μια περίοδο που μπορείς είτε να συνεργαστείς με το WWE είτε να βρεθείς αντιμέτωπος με αυτό. Το WWE έχει πολλές αδυναμίες και ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του."

Ποια θα μπορούσε να είναι η ανακοίνωση που θα κάνει το NJPW; Το GWN θα σας ενημερώσει μόλις γίνει γνωστή.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου