Talking Indy 2: Πρέπει να δεχτούν τα indy promotions την προσφορά του WWE σχετικά με το Network;

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται φήμες για πιθανό ενδιαφέρον του Vince McMahon σχετικά με το να προσθέσει στο WWE Network shows από άλλα promotions. Ωστόσο όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα δεν επιθυμεί συνεργασία πλέον. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ.
Αλλά επειδή ξέρουμε πόσο στάσιμος είναι στις αποφάσεις του ο Vince McMahon στο σημερινό επεισόδιο του Talking Indy θα μιλήσουμε για το αν πρέπει τα 4 promotions που ακούγονται πιο πολύ για την συνεργασία να μοιραστούν το περιεχόμενό τους με το WWE Network.

Αρχικά θα μιλήσουμε για το μεγαλύτερο promotion από τα τέσσερα το ROH. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει γιατί έστω και μια φορά έχουμε δει την μαγεία του promotion. Προσφέρει τα πάντα. Καλά storylines, όλα τα styles και φυσικά θέαμα. Έχει κάνει πολλές συνεργασίες στο παρελθόν με άλλα promotions όπως το NJPW (που είναι σε συνεργασία τώρα), το CMLL, το TNA και το CZW. Αλλά κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να συνεργαστεί με το κορυφαίο promotion. Πιστεύω πως το WWE θα κάνει πολλούς περιορισμούς στο ROH για να μπορούν να το βλέπουν τα μικρά παιδιά με αποτέλεσμα να χάσει το ξεχωριστό που έχει. Χωρίς αίμα (όταν χρειάζεται ως σημάδι storytelling), banned κινήσεις όπως (piledriver, brainbuster) κλπ. το Ring Of Honor θα πέσει αρκετά,. κάτι που οι fans του (όπως εγώ) δεν θέλουμε.

Μετά έχουμε το πιο αδικημένο από τα 4 PWG. Ειλικρινά αν δεν έχετε δει ξεκινήστε γιατί είναι απίστευτο. Τώρα όσοι βλέπετε θα καταλάβετε τον λόγο που δεν πρέπει να συνεργαστεί με το WWE. Το PWG έχει τα funny moments, τα τρελά spots, kickouts από χιλιάδες finishers, slow mode wrestling (ναι έχει γίνει) και φυσικά την μαγεία του building που διεξάγονται τα shows (και όσοι κράξουν για τα spots και τα kickouts να πάτε να δείτε NJPW). Μόνο που το βλέπεις σκέφτεσαι πως θα δεις τρομερό wrestling. Αν και πολλά promotions έχουν αλλάξει με τον καιρό το Pro Wrestling Guerilla μένει πάντα ίδιο όπως αρέσει στους fans του. Μια συνεργασία με το WWE θα αλλάξει το promotion και πιστέψτε με είναι ίσως το μόνο που δεν χρειάζεται αλλαγές.

Τρίτο έρχεται ένα από τα promotions που έκαναν την έκπληξη στο vote του WWE. Το CZW. Πολλοί τωρινοί WWE Superstars έχουν περάσει από εκεί όπως οι Kevin Owens, Sami Zayn, Luke Harper, James Ellsworth (ναι ήταν κι αυτός, μάλιστα και Cruiserweight Champ είχε γίνει) και φυσικά έναν legend του Combat Zone Wrestling τον Jon Moxley εκεί, γνωστός ως Dean Ambrose στο WWE. Μιας και τα παλιά ECW shows δεν υπέστησαν αλλαγές θεωρώ πως η προσθήκη του συγκεκριμένου promotion θα ήταν αρκετά καλή για το δυναμικό του WWE Network.

Τέλος έχουμε ένα Βρετανικό promotion το Revolution Pro Wrestling. Έχει φέρει πολλούς WWE Superstars όπως AJ Styles, Sami Zayn, Shisnuke Nakamura και WWE Legends όπως οι William Regal, Vader και Kurt Angle. Προσφέρει πολύ θέαμα και θα ήταν άλλη μια εξαιρετική προσθήκη για το WWE Network μιας και δεν έχει τίποτα να χάσει. Ο μόνος λόγος για να διστάσει το Αγγλικό promotion στην συνεργασία είναι λόγω του δικού ''Network'' το Rev Pro On Demand.

Εν κατακλείδι από τα 4 μόνο 2 θα μπορούσαν να ενταχθούν στο WWE Network διότι δεν θα χρειαστεί (λογικά) να υποστούν συνέπειες. Το CZW δεν θα αλλάξει εφόσον υπάρχουν τα shows του παλιότερου ECW και το Revolution Pro ίσως φιλοξενήσει τωρινούς WWE Superstars σε συνεργασία με το κορυφαίο promotion. Τα TNA και NJPW δεν αναφέρθηκαν καθώς το πρώτο παλεύει για να κλείσει (μόνο για συνεργασίες δεν είναι τώρα) ενώ το δεύτερο έχει ήδη αρνηθεί μιας και έχει το δικό του Network το NJPW World. 






SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου