Jim Ross: "Ο AJ Styles είναι ότι κοντινότερο στον Shawn Michaels μπορώ να θυμηθώ"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρώην εκφωνητής του WWE Jim Ross για τον AJ Styles, στο επεισόδιο 147 του Jim Ross podcast. Στο ίδιο επεισόδιο μίλησε και για τις δυνατότητες που έχει ένας babyface Bray Wyatt.

Διαβάστε τι είπε για τον AJ Styles:
"Είναι ο παλαιστής που πλησιάζει περισσότερο τον Shawn Michaels όταν ακόμη ο Shawn απέδιδε το 100% των δυνατοτήτων του και, για μένα, ο Shawn είναι ο κορυφαίος in-ring performer όλων των εποχών, αυτή τουλάχιστον είναι η γνώμη μου."
Διαβάστε τι είπε σχετικά με τις δυνατότητες ενός babyface Bray Wyatt:
"Το έχω ξαναπεί σε αυτό το podcast, και το λέω εδώ και έναν χρόνο, ότι ο Bray Wyatt είναι πιθανώς ο μεγαλύτερος babyface χαρακτήρας που το WWE θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια. Θα είναι ότι ήταν και ο Mankind σαν babyface. Θα είναι ότι ήταν ο Dusty Rhodes στην Florida. Αυτό είναι ένας babyface χαρακτήρας. O Junkyard Dog ήταν babyface χαρακτήρας. Ήταν ανορθόδοξος. Ήταν το κάτι ασυνήθιστο. Ήταν μοναδικός και ο Bray Wyatt, o Randy Orton και ο Luke Harper, ο οποίος νομίζω ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο, και οι τρεις έχουν τη δυνατότητα, με μερικές τροποποιήσεις, να γίνουν babyface χαρακτήρες οι οποίοι θα είναι τρομερά over με το κοινό σε επίπεδα Attitute Era. Πιστεύω ότι έχουν πολύ μέλλον αυτοί οι τρεις μεταξύ τους και ο Luke Harper θα πάρει νέες ευκαιρίες τώρα που η Wyatt Family θα υπερασπίζεται τον τίτλο της με το Freebird Rule."

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το επεισόδιο 147 του Jim Ross Podcast εδώ:


SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου