Rey Mysterio: "Για μένα, ο Randy Orton είναι ο καλύτερος παλαιστής του WWE"

O Rey Mysterio πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο Sports Illustrated και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για το ποιον θεωρεί τον καλύτερο παλαιστή του WWE, για ενδεχόμενη επιστροφή του όπως και για άλλα θέματα.

Τι είπε σχετικά με το ποιον θεωρεί τον καλύτερο παλαιστή του WWE:

"O Randy Orton, στα μάτια μου και στη καρδιά μου, είναι ο καλύτερος παλαιστής στο WWE. Δεν μιλώ για high-flying, δε μιλώ για εκείνο το στυλ γρήγορου ρυθμού με ακροβατικές κινήσεις. Για μένα, αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος στο WWE. Δε νομίζω πως πρόκειται να υπάρξει ξανά κάποιος που να δουλεύει με το ίδιο στυλ όπως εκείνος. Ο τρόπος με τον οποίο κουβαλάει τον εαυτό του στο ρινγκ σημαίνει πολλά για μένα. Ο Randy έχει σπουδαία παρουσία και στυλ το οποίο δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός, και το οποίο δεν μπορεί να μιμηθεί κανείς, Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ τον Randy Orton ως παράδειγμα στο γιο μου, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει προπόνηση τον Ιανουάριο. Ο γιος μου είναι μεγαλόσωμος, και επιμένω να παρακολουθήσει τον Orton και να μάθει από το στυλ του. Όχι να τον μιμηθεί, αλλά να μάθει από όλα αυτά που έχει κάνει στα χρόνια που βρίσκεται στο WWE και την μεγάλη εξέλιξη που είχε. Έχω απίστευτο σεβασμό για αυτόν τον άνθρωπο. Είναι τρομερός τόσο στη ζωή όσο και στο ρινγκ."

Σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή του στο WWE:

"Ποτέ μη λες ποτέ. Βέβαια βρίσκομαι σε θέση στην οποία νιώθω πολύ άνετα στο Lucha Underground. Αγαπώ το πρόγραμμά τους, το στυλ τους και το τι έχουν να προσφέρουν. Δε πιστεύω ότι θα υπάρξει εταιρεία η οποία θα έχει ότι κατέχει το Lucha Underground. Είναι πολύ μοναδικό, ενθουσιώδες και φρέσκο, είναι πραγματικά κάτι καινούριο."

Σχετικά με τον Ricochet και την άποψή του ότι είναι το μέλλον του pro wrestling:

"O Prince Puma είναι τρομερός στο ρινγκ.  Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι το μέλλον του pro wrestling. Γνωρίζω πως υπάρχουν πολλά ταλέντα εκεί έξω που είναι εξαιρετικά, και ίσως να υπάρχουν και κάποια που να μην έχω δει ή να μη γνωρίζω, αλλά έχοντας μοιραστεί το ρινγκ μαζί με τον Prince Puma, πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος παλαιστής αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Και αυτό το αποδίδω στο τεράστιο ταλέντο του, στον τρόπο με τον οποίο εκτελεί κάθε μία από τις κινήσεις του, στον συγχρονισμό του, και στον τρόπο με τον οποίο κουβαλάει τον εαυτό του στο ρινγκ, είναι πραγματικά απίστευτος."

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Rey Mysterio (στα Αγγλικά) εδώ.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου