NXT 21/12/2016: GLORIOUS! Fatal 4 Way

Στο χθεσινό NXT έλαβε μέρος το Fatal 4 Way για τον νέο No 1 διεκδικητή, το προγραμματισμένο ματς ανάμεσα στις Billie Kay και Daria Berenato και άλλο ένα squash match των Authors Of Pain.

Το show άνοιξε με το women's match της βραδιάς όπου η Daria Berenato αντιμετώπισε την Billie Kay. Με παρέμβαση της Payton Royce η Billie Kay πήρε την νίκη μετά από ένα big boot.


Στην συνέχεια οι Authors Of Pain αντιμετώπισαν δύο τοπικούς παλαιστές διαλύοντας τους σε λίγα λεπτά με τα από έναν συνδυασμό με Powerbombs. Αφού έληξε ο αγώνας o Paul Ellering είπε πως είτε οι DIY ή οι Revival προκριθούν στον τελικό οι Authors Of Pain θα βγουν πρωταθλητές από το San Antonio.

Στο main event της βραδιάς είδαμε το Fatal 4 Way Elimination match για τον καινούργιο νούμερο 1 διεκδικητή για το NXT Championship. Ο πρώτος που αποχαιρέτησε το No 1 Contendership ήταν ο Andrade Cien Almas ο οποίος δέχτηκε ένα Sick Kick από τον Roderick Strong και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Σειρά είχε ο Strong όπου αποκλείστηκε από ένα Tye Breaker. Τέλος μετά από ένα όμορφο τελευταίο δεκάλεπτο ο Roode κατάφερε να πάρει την νίκη με το Glorious DDT.

Δείτε όλο το επεισόδιο: NXT 21/12/2016
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου