RAW 19/12/2016: Λυσσασμένο κτήνος ο Strowman

                                         

   O Braun Strowman ήταν ο πρωταγωνιστής του χτεσινού Monday Night RAW κάνοντας τα πάντα λαμπόγυαλο και ισοπεδώνοντας τους Seth Rollins και Roman Reigns στο τέλος του επεισοδίου. "Έκλεισε" σε κλουβί εν όψει Royal Rumble τον Chris Jericho ο Mick Foley, παραμένει αήττητη η Bayley κόντρα στη Charlotte, συνεχίζει να διαλύει τους υπόλοιπους Cruiserweights ο Neville. Διαβάστε παρακάτω.


   Την αυλαία άνοιξαν γι' ακόμη μια φορά οι Kevin Owens και Chris Jericho. Οι δυο κολλητοί καυχήθηκαν για την νίκη του Prizefighter επί του Roman Reigns στο Roadblock μέχρι να τους διακόψει ο Mick Foley. O GM του RAW ανέφερε πως ο Reigns θα πάρει rematch για τον τίτλο στο Royal Rumble, σε ένα ματς κατά τη διάρκεια του οποίου ο Y2J θα είναι κλεισμένος σε ένα κλουβί που θα κρέμεται με γερανό πάνω από το ρινγκ. Ακολούθησε ένα αστείο segment ανάμεσα στους τρεις, όπου ο Foley κλείδωσε στο κλουβί τον Jericho και προς ατυχή έκπληξη του είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του τα κλειδιά. Ο γερανός ύψωσε το κλουβί πάνω από το ρινγκ, με τον Y2J να φωνάζει κατατρομαγμένος για βοήθεια.

                                               Jericho grows hysterical as he receives a bird’s eye preview of things to come at WWE Royal Rumble.

   Ένας μανιασμένος Big Cass ηττήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά από τον Rusev με DQ, καθώς πάνω στα νεύρα του έβαλε στα σχοινιά τον Βούλγαρο και άρχισε να τον κοπανάει λησμονώντας τον διαιτητή του αγώνα που μέτρησε μέχρι το πέντε και στη συνέχεια έδωσε τη νίκη στον αντίπαλο του.

                                                After failing to obey the referee’s orders, Big Cass is disqualified, causing his second straight loss to Rusev.

   Περπατώντας με τη βοήθεια πατερίτσας, η Sasha Banks έκανε την εμφάνιση της για να συγχαρεί τη Charlotte για τη νίκη της την περασμένη βραδιά. Την διέκοψε η Nia Jax η οποία της επιτέθηκε και την άφησε να κυλιέται στο ρινγκ.

                                                  ... and proceeds to thrash the injured Banks.

   Σε έναν γρήγορο αγώνα, ο Cedric Alexander κέρδισε με ένα Backbreaker τον Noam Dar. Ο ηττημένος στη συνέχεια, πίκαρε τον Alexander και την κοπέλα του, Alicia Fox.

                                            

   Οι πρώην Tag Team Champions, New Day, εμφανίστηκαν και είπαν πως κανένας πρωταθλητής δεν είναι αήττητος και πως θα ξανασηκώσουν πολύ σύντομα τους ομαδικούς τίτλους. Τους διέκοψαν οι νέοι Tag Champs , Cesaro & Sheamus, οι οποίοι νωρίτερα σε ένα backstage segment έλαβαν από τον Mick Foley τα ολοκαίνουρια Tag Team titles, και μετέπειτα οι Gallows & Anderson και Shinning Stars για να οδηγηθούμε σε ένα 8 Man Tag Team Match στο οποίο οι New Day και Sheamus & Cesaro πήραν τη νίκη χάρη σε Sharpshooter του Ελβετού στον Primo.

                                              ... and, ultimately, a winning application of the Sharpshooter submission hold to give Cesaro, Sheamus and The New Day the win.


   Ένας εντελώς διαφορετικός Neville παρουσιάστηκε για να αναφέρει πως δε χρειάζεται την υποστήριξη του κοινού, η οποία είναι για τους αδύναμους, και πως θα γίνει ο βασιλιάς της Cruiserweight Division. Τον διέκοψε ο Cruiserweight Champion, Rich Swann, για να του υπενθυμίσει πως αυτός είναι ο πρωταθλητής. Ο Neville απαίτησε σεβασμό από τον Champ λέγοντας πως εκείνος του έμαθε όσα ξέρει να κάνει στο ρινγκ. Την εμφάνιση του έκανε κι ο Brian Kendrick για να επιτεθούν από κοινού με τον Neville στον Swann. Ο TJ Perkins προσπάθησε να βοηθήσει το φίλο του ανεπιτυχώς, καθώς ο The Man That Gravity Forgot διέλυσε κι αυτόν.

                                               

   Το ματς των Titus O' Neil και Sin Cara έληξε σε No Contest μετά την παρέμβαση του Braun Strowman, ο οποίος νωρίτερα αφού τις "έβρεξε" σε όποιον βρήκε μπροστά του στα backstage απείλησε τον RAW GM, Mick Foley, πως αφού δεν τον αφήνει να ξαναντιμετωπίσει τον Sami Zayn θα υπάρξουν απρόοπτα μέσα στη βραδιά. Ο The Monster Among Men διέλυσε στην κυριολεξία τους αγωνιζόμενους και πιο πολύ τον Sin Cara τον οποίο έριξε σε μια στοίβα με χριστουγεννιάτικα δέντρα και δώρα που βρισκόταν στην είσοδο. Στη συνέχεια, ισοπέδωσε το τοπίο καταστρέφοντας κάποια από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που υπήρχαν.

                                             

   Η Womens Champion, Charlotte, έκανε την εμφάνιση της για να πικάρει τη Sasha Banks και το κοινό. Την διέκοψε η Bayley η οποία ανέφερε πως μπορεί η Charlotte να είναι αήττητη στα PPV, στα μεταξύ τους όμως ματς η Bayley έχει το απόλυτο των νικών με σκορ 2-0. Ακολούθως, την προκάλεσε σε αγώνα, με την Queen να δέχεται και τελικά να ηττάται γι' ακόμη μια φορά από τη Bayley με roll-up και να γίνεται το 3-0.

                                               The referee counts to three and awards the match to Bayley, though a replay reveals Charlotte's right shoulder was off the mat during the pinfall.


   Σε ένα backastage segment στο οποίο οι Enzo Amore, Jinder Mahal, Bo Dallas, Darren Young και Bob Backlund έκαναν μαθήματα ευαισθησίας, ο Enzo αφού αρχικά πίκαρε κατά τη διάρκεια του μαθήματος τον Ινδό, δέχθηκε επίθεση στο τέλος από εκείνον και τον Rusev που έκανε την εμφάνιση του για να τον εκδικηθεί για όσα είπε για τη γυναίκα του.


   Ο αγώνας των Kevin Owens & Chris Jericho εναντίον των Roman Reigns & Seth Rollins, που είχε προγραμματιστεί ως main event της βραδιάς, έληξε με DQ νίκη των δεύτερων καθώς την παρέμβαση του έκανε γι' ακόμη μια φορά ο λυσσασμένος Braun Strowman που διέλυσε τους babyfaces και έκλεισε το σόου εκπληρώνοντας τον λόγο του στον Mick Foley για τα απρόοπτα της βραδιάς εφόσον εκείνος δεν του έδωσε ματς με τον Sami Zayn.
 
                                               With destruction being his singular focus, Braun Strowman returns to the ring to lay waste to Reigns.

ΑΠΟΨΗ: Συνολικά το σόου κινήθηκε σε ήπιους ρυθμούς. Όχι ιδιαίτερα πράγματα. Ευελπιστώ να ενταχθεί και ο Rollins στο title match του Royal Rumble, δεν αντέχω να δω άλλον έναν μέτριο αγώνα στον οποίο θα κουβαλήσει ο KO τον Roman. Συν του ότι οι δυο τους, όπως έχω αναφέρει, έχουν βρεθεί πολλάκις αντιμέτωποι στο παρελθόν και δύσκολα θα δείξουν κάτι καινούριο. Το stipulation με τον Jericho κλεισμένο στο κλουβί δίνει πάντως (έστω και λίγο) το στοιχείο του απρόβλεπτου. Δεν περίμενα να το πω αυτό, αλλά ο Strowman εξακολουθεί να χτίζεται εξαιρετικά. Μετά μάλιστα από αυτό το επεισόδιο και την ανάμιξη του στο main event περιμένω να δω πως θα συνεχίσουν το όλο booking. Για εμένα πάντως ο χτεσινός λυσσασμένος Braun Strowman συγκαταλέγεται στα θετικά του επεισοδίου και μπορώ να πω πως ξαφνιάστηκα όταν επιτέθηκε στους Reigns, Rollins. Χτίζεται όπως πρέπει να χτιστεί ένας monster heel. Αυτό το οποίο με ανησυχεί είναι το αν και κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στο ρινγκ, κάτι που βάσει του πρώτου "σοβαρού" αγώνα που έδωσε στο Roadblock κόντρα στο Sami Zayn έδειξε να μην το κατέχει καθώς πέρα από κάποια Clotheslines και Slams δεν έκανε τίποτα άλλο. Όπως και να έχει θα δείξει η συνέχεια για το τι είναι ικανός να κάνει. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, χάρηκα που επιτέλους θα προχωρήσει το Womens Division σε νέες κόντρες (θεωρώ πως η Charlotte με τη Bayley μπορούν να βγάλουν φοβερές ματσάρες, αντάξιες όλων των Sasha Banks vs Charlotte), μου άρεσε το segment των Cruiserweights και πιο ειδικά το χτίσιμο που έχουν ξεκινήσει να κάνουν στον heel Neville, αναμένω στην Tag Division heel turn της New Day. Θεωρώ πως θα είναι πολύ καλύτερα τα επόμενα RAW, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο δρόμο προς το Royal Rumble και συνήθως η εταιρεία ανεβάζει στροφές αυτή την περίοδο. Τα καλά τώρα αρχίζουν!!!
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου