NXT 30/11/2016: Ασταμάτητος ο Samoa Joe

                                    

    Το επεισόδιο του NXT αυτή την εβδομάδα περιλάμβανε τρεις αγώνες. Ο Samoa Joe διέλυσε στο main event τον Tye Dillinger, ο Eric Young πήρε σημαντική νίκη επί του No Way Jose και η Asuka "καθάρισε" σε δευτερόλεπτα την αντίπαλο της.


   Τα γυρίσματα του επεισοδίου διαδραματίστηκαν στην Οτάβα του Καναδά και το σόου άνοιξε με έναν squash αγώνα της Asuka με τη Nicole Matthews. Η πρωταθλήτρια πήρε εύκολα τη νίκη με το Asuka Lock και εδραίωσε την κυριαρχία της στο κίτρινο brand.

                                              

   Ο Samoa Joe δήλωσε στα παρασκήνια απογοητευμένος που ο William Regal έδωσε τόσο γρήγορα rematch στον Shinsuke Nakamura.O Tye Dillinger εμφανίστηκε και προκάλεσε σε αγώνα τον πρωταθλητή εκνευρίζοντας τον.

   Έχοντας αρκετή βοήθεια από τη φατριά του, SAnitY, o Eric Young κέρδισε το No Way Jose με ένα πανέμορφο Neckbreaker. Μετά το ματς η Nikki Cross επιτέθηκε στον ηττημένο με Missle Dropkick.
 
                                            


    Σε έναν αγώνα που ο Samoa Joe κυριάρχησε, ο NXT πρωταθλητής κατάφερε να κερδίσει με Coquina Clutch τον Tye Dillinger. Ο τελευταίος αποθεώθηκε από το κοινό καθώς έφευγε από το ρινγκ στο κλείσιμο του επεισοδίου.


                                               


   
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου