G1 Climax 26 Day 2 (21/7/16): Τα φαβορί ηττήθηκαν!

Η Δεύτερη μέρα του G1 Climax προσέφερε τρομερό θέαμα και πολλές εκπλήξεις. Ας δούμε τι έγινε σε κάθε αγώνα αναλυτικά.

Hiroyoshi Tenzan and Satoshi Kojima and Manabu Nakanishi vs Juice Robinson and David Finlay and Captain New Japan.
Το opening match της βραδιάς ήταν ένα σχετικά μικρό σε διάρκεια 6-man tag match.  Οι Tenzan, Kojima and Nakanishi πήραν την νίκη.

Tomohiro Ishii and Hirooki Goto and Naomichi Marufuji vs Bad Luck Fale and Tama Tonga and Yujiro Takahashi
Από αυτόν τον αγώνα περίμενα περισσότερα από τη μια αλλά δεν απογοητεύτηκα από την άλλη. Τελικά οι faces υπερίσχυσαν στο τέλος.

Hiroshi Tanahashi and Kushida and Ryusuke Tagushi vs Togi Makabe and Jushin Thunder Liger and Tiger Mask
O αγώνας αυτός ήταν σχετικά καλός με την ομάδα του Tanahashi να κερδίζει. #TanaWinsLOL

Okada and Gedo vs Sanada and Bushi
Ένα tag team match πριν αρχίσουν οι αγώνες του G1 Climax. Καλό ήταν με την ομάδα των Bushi και Sanada να παίρνει την νίκη

Toru Yano vs Katsuhiko Nakajima
Αυτός ο αγώνας άνοιξε τα one on one matches για το G1 και δεν ήταν κακός. Ο Yano προσπάθησε να πάρει ύπουλα την νίκη δένοντας τον Nakajima έξω από το ring ωστόσο ο τελευταίος κατάφερε να λύσει τον κόμπο και να μπει μέσα στο ring. Και στο τέλος ανταμείφθηκε παίρνοντας την νίκη.

Kenny Omega vs Yoshi-Hashi
Να κάτι που δεν περίμενα. Ο Omega ήταν το φαβορί για αυτόν τον αγώνα ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την νίκη μετά από επανειλημμένες προσπάθειες εκτέλεσης του One Winged Angel. Ο Yoshi-Hashi κατάφερε να κερδίσει εκτελώντας το finisher του. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός και κατά την γνώμη μου Match Of The Night.

Michael Elgin vs Evil
Ο Big Mike μπήκε ως το μεγάλο φαβορί στο match αλλά μετά από έναν αρκετά καλό αγώνα ηττήθηκε. Μεγάλη νίκη για Evil. Ίσως πάρει ένα Intercontinental Championship shot στο μέλλον.

Yuji Nagata vs Tetsuja Naito
Αν και είχε αργό ρυθμό ήταν καλός αγώνας. Πολλά submissions και σε μερικά σημεία θύμισε MMA Fight. Ο Nagata κατάφερε να κερδίσει στο τέλος.

Katsuyori Shibata vs Tomoaki Honma
To main event της βραδιάς ήταν αρκετά καλό. Καλύτερο από το match τους στο Kizuna Road. Αυτοί οι δύο απέδειξαν για άλλη μια φορά πως έχουν μια αρκετά καλή χημεία μέσα στο ring. O Honma κατάφερε να πάρει την νίκη.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το σόου εδώ:



SHARE
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια: