Lucha Underground 30/11/2016: Πλήρωσε ακριβά ο Pentagon

Άλλο ένα επεισόδιο του Lucha Underground έλαβε τέλος και αυτή την εβδομάδα είχε 4 αγώνες. Αποκαλύφθηκαν ονόματα των μελών του stable της Black Lotus. 

Τέσσερις αγώνες είχε το show και ο Pentagon θα αγωνίζονταν σε όλους, όπου σε κάθε έναν από αυτούς θα αντιμετώπιζε τα 4 μέλη της ομάδας που του επιτέθηκε δύο εβδομάδες νωρίτερα, Doku, Yurei, Hitokiri και η αρχηγός του group Black Lotus. Στον πρώτο αγώνα ο Pentagon ήρθε αντιμέτωπος με την Doku η οποία παρά των μερικών comebacks που έκανε κατά την διάρκεια του αγώνα απέτυχε να κερδίσει. Την νίκη πήρε ο Pentagon με το armbreaker σπάζοντας το χέρι της Doku.

Στην συνέχεια σειρά είχε η Yurei όπου πίεσε λίγο περισσότερο τον Pentagon απ' ότι η Doku ωστόσο ούτε εκείνη κατάφερε να πάρει την νίκη. 2 στις 2 νίκες ο Pentagon και 2 στα 2 σπασμένα χέρια αντίστοιχα.


Μετά την Yurei η επόμενη αντίπαλος του Pentagon ήταν η Hitokiri όπου μεταφράζεται στα Αγγλικά ως The Assassin. O συγκεκριμένος ήταν και ο αγώνας της βραδιάς με την Hitokiri να κάνει την έκπληξη κερδίζοντας τον Pentagon. Χαρακτηριστικό σημείο του αγώνα το τρομερό άλμα της Hitokiri από την κορυφή του γραφείου του Dario Cueto. Η νίκη ήρθε μετά από ένα devastating Canadian Destroyer.
Ο τελευταίος προγραμματισμένος αγώνας δεν έγινε μιας και μετά την νίκη της Hitokiri η Black Lotus μαζί με τις Doku και Yurei επιτέθηκαν στον Pentagon. Η επίθεση ολοκληρώθηκε με την Black Lotus να σπάει το χέρι του Pentagon κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Στο τέλος ο Dragon Azteca ήρθε για σταματήσει τις τέσσερις γυναίκες ή μάλλον έτσι πιστέψαμε ότι θα κάνει. Αντιθέτως αφότου έδιωξε τις γυναίκες έσπασε και εκείνος το χέρι του Μεξικάνου παλαιστή για δεύτερη φορά.





Συνοπτικά Αποτελέσματα Lucha Underground 30/11/2016
-O Pentagon κέρδισε την Doku.
-O Pentagon επιβλήθηκε της Yurei.
-H Hitokiri κέρδισε τον Pentagon μετά από ένα Canadian Destroyer.
-To Black Lotus vs Pentagon Dark έληξε σε No Contest.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ: Lucha Underground 30-11-2016

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου