Η συνέντευξη του Triple H στο ESPN

O Triple H πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη προκειμένου να προωθήσει τη νέα αποκλειστική στήλη του ESPN για το WWE, και μίλησε για πολλά καίρια θέματα.

Σχετικά με την ανάπτυξη χαρακτήρων
"Ο καθένας είναι διαφορετικός, κάθε άνθρωπος," είπε. "Υπάρχουν πολλά ταλέντα, που με την πάροδο του χρόνου, τους δίνεις μια προσωπικότητα και αυτό είναι. Αυτός είναι ο χαρακτήρας τους. Και αυτό λειτουργεί σε πολλά παιδιά."

"Πολλοί από αυτούς, καθώς γίνονται καλοί, αρχίζουν και διαμορφώνονται καλύτερα. Και αυτοί είναι που βοηθάς προκειμένου να φτάσουν στο αποκορύφωμά τους και να γίνουν μεγάλα αστέρια."

Ο Triple H, τόνισε πως αρκετές φορές, η προσωπικότητα του παλαιστή στην αληθινή ζωή είναι τελείως διαφορετική από αυτή μέσα στο ρινγκ, και αυτό είναι μέρος της ανάπτυξης χαρακτήρων.

"Υπάρχουν πολλά παιδιά που πρέπει να 'μεταμορφωθούν' σε κάτι άλλο," είπε ο Triple H. "Στην προσωπική τους ζωή μπορεί είναι ήσυχοι, εσωστρεφείς ή οτιδήποτε άλλο, όμως όταν τους δίνουμε έναν χαρακτήρα που μπορούν να τον προσαρμόσουν πάνω τους και να γίνει μέρος τους, τότε γίνονται κάτι σπουδαίο. Εάν ξέρατε τον Glenn Jacobs και ξέρατε και τον Kane, είναι δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Αυτή είναι η δουλειά που κάνουμε εμείς."

Σχετικά με την πειστικότητα 
Ο Triple H είπε ότι η πειστικότητα είναι κλειδί για να γίνει ένας χαρακτήρας over με το κοινό.

"Πρέπει να το νιώσουν και να το πιστέψουν", είπε. "Δεν είναι διαφορετικό από την υποκρισία σε μια ταινία. Είμαι σίγουρος πως αν δεν νιώθουν τον ρόλο τους και δεν είναι ο εαυτός τους, τότε φαίνεται ότι υποκρίνονται. Και αυτό για μένα είναι η απόλυτη αποτυχία."

"Πρέπει να το λέω στα παιδιά κάθε φορά, ότι όταν μου στέλνουν στοιχεία σε έναν χαρακτήρα ή προσωπικότητα που δουλεύουν, τους λέω ότι δεν το πιστεύω. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι αυτό που σκέφτονται και δεν πιστεύω ότι αυτό είναι αυτό που νιώθουν."

Κάποιες φορές το δυσκολότερο πράγμα στο να κάνεις έναν πειστικό χαρακτήρα είναι να βοηθήσεις το ταλέντο να καταλάβει το τι είναι πρόθυμο το κοινό να πιστέψει."

"Είχαμε έναν χαρακτήρα, ένα παιδί στο developmental, που μια φορά, ήρθε ντυμένο με τζιν και ένα σκισμένο μπλουζάκι," είπε ο Triple H. Και ήρθε να μου δείξει αυτόν τον χαρακτήρα. Αυτό το παιδί ήταν το πιο μακρινό πράγμα που θα μπορούσες να σκεφτείς ότι είναι badass. Και του είπα, 'Γιατί το φοράς αυτό;'"

"Μου είπε, 'Είναι ένας νέος χαρακτήρας που θέλω να δοκιμάσω. Είμαι εγώ ως asskicker.' Με έκανε να γελάσω. Του λέω, 'Δεν με νοιάζει τι κάνεις, κανείς δεν θα σε περάσει σαν badass.' Απλώς πρέπει να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν για να τους πάρουν στα σοβαρά και πως μπορούν να το αποδώσουν με πειστικό τρόπο."

Σχετικά με τα squash matches
"Κάθε φορά που γίνεται ένας αγώνας, προσπαθείς να κάνεις τους χαρακτήρες over", είπε. "Γιατί για το μεγαλύτερο μέρος, οι άνθρωποι εκτιμούν το σπουδαίο wrestling, αλλά αν δεν τους ενδιαφέρουν οι παλαιστές και δεν ενδιαφέρονται σχετικά με την ιστορία μεταξύ τους, δεν τους ενδιαφέρει και ο αγώνας. Απλώς δεν τους ενδιαφέρει. Στο τέλος θα λένε, 'Wow, το ματς ήταν πολύ ωραίο και έκαναν και κάποια τρελά πράγματα', αλλά δεν θυμούνται τα ονόματα των παλαιστών."

"Οι κινήσεις και οι αγώνες είναι σπουδαίοι μόνο όταν συνοδεύονται από μια σπουδαία ιστορία, όταν αυτές οι ιστορίες είναι πλούσιες και μπορεί να εμπλακείς με αυτές. Και όταν τα ματς βγαίνουν τρομερά και σε ενδιαφέρουν και οι χαρακτήρες, αυτό είναι μαγεία."

"Τα squash matches στα shows είναι σχεδιασμένα για να κάνουν over τους χαρακτήρες," είπε. "Είναι σχεδιασμένα ένα παιδί να βγει στο ρινγκ - εντάξει, έδειρε ένα άλλο παιδί, αλλά τι έκανε ενώ το έκανε αυτό; Καθιέρωνε τις κινήσεις του, έτσι βλέπω τι κάνει αυτό το παιδί και το στυλ του όταν παλεύει."

"Αλλά αν βγει έξω και κάνει λίγες κινήσεις χωρίς προσωπικότητα και χωρίς χάρισμα, τότε θα εξακολουθώ να μην νοιάζομαι για αυτόν. Απλώς θα ξέρω πως είναι καλύτερος από το άλλο παιδί, που δεν έμοιαζε και πολύ καλός από την αρχή."

Στη συνέχεια μίλησε για τον Braun Strowman.

"Ξανασχεδιάζουμε τον Strowman από την αρχή, " είπε ο Triple H. "Επαναφέρουμε το ποιος είναι, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του έτσι ώστε να μάθετε περισσότερα για αυτόν και να ενδιαφερθείτε για αυτόν. Το ίδιο ισχύει και με την Nia Jax και με τέτοιους χαρακτήρες με τους οποίους ακολουθούμε αυτές τις τακτικές."

"Όταν γράφω το NXT, ποτέ δεν σκέφτομαι, 'Πρέπει να δώσω ένα ματς οπότε ας δώσω κάτι τυχαίο', και δίνω ένα squash match. Δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω. Τους δίνω τον αγώνα για να δω κάτι διαφορετικό από την προσωπικότητά τους. Εάν δώσω ένα squash match στον Nakamura στο NXT σε αυτό το σημείο, θα το κάνω επειδή θέλω να του βγάλω για λίγο το ψυχαγωγικό μέρος του που δεν μπορώ να του βγάλω όταν παλεύει με τον Samoa Joe."

"Θέλω να δω μια διαφορετική του πλευρά, έτσι του δίνω κάτι να κάνει έτσι ώστε να μου δείξει αυτό το διαφορετικό κομμάτι της προσωπικότητάς του."


Αυτά είναι λοιπόν μερικά σημεία της συνέντευξής του. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:
Η συνέντευξη του Triple H στο ESPN

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου