Cruiserweight Classic 10/8/16: Επικοί αγώνες!

Στο χθεσινό επεισόδιο του τουρνουά Cruiserweight Classic του WWE ξεκίνησαν οι αγώνες του δεύτερου γύρου, και ως συνήθως είχαμε τρομερό θέαμα και εξαιρετική δράση. Δύο ματς πραγματοποιήθηκαν, στο πρώτο ο βετεράνος Tajiri αντιμετώπισε τον Luchador Gran Metalik και στο δεύτερο ο Cedric Alexander τέθηκε αντιμέτωπος με τον Golden Star, Kota Ibushi, στον καλύτερο αγώνα μέχρι στιγμής του Cruiserweight Classic.

Tajiri vs Gran Metalik
Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον αγώνα του Tajiri εναντίον του Gran Metalik. Και οι δύο παλαιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, και έβγαλαν ένα πολύ καλό αγώνα. Ο Gran Metalik εκτέλεσε πολλές highflying κινήσεις, ο Tajiri επέδειξε άριστες ικανότητες με τα δυνατά χτυπήματά του και ο αγώνας τελείωσε όταν έπειτα από πολλά counters, o Metalik εκτέλεσε το Metalik Driver στον Tajiri και πήρε την νίκη.

Cedric Alexander vs Kota Ibushi
Τρομερός αγώνας που θέτει σίγουρα υποψηφιότητα για έναν από τα καλύτερα ματς της χρονιάς. Τρομερά reversals, καταπληκτικά sequences και near falls που μας είχαν συνεχώς σε αγωνία. Πολλές highflying κινήσεις και από τους δύο παλαιστές, εξαιρετικά χτυπήματα από τον Kota Ibushi, φανταστική η απόδοση του Alexander. Προς το τέλος του αγώνα, ο Alexander εκτέλεσε ένα brainbuster στον Ibushi χωρίς αποτέλεσμα, στη συνέχεια ένα superkick αλλά ούτε και τότε κατάφερε να πάρει τη νίκη. Τελικά, ο Ibushi πήρε τη νίκη με το Golden Star Powebomb με το κοινό να καταχειροκροτεί τους δύο παλαιστές. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Triple H βγήκε και συνεχάρη τον Alexander, κλείνοντας έτσι το επεισόδιο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο:

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου