Top 10 SummerSlam Matches!



Αποτέλεσμα εικόνων για summerslam

Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό event στον κόσμο του pro wrestling πλησιάζει. Το φετινό SummerSlam θα διεξαχθεί στο Barclays Center του Brooklyn και αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε μια δεκάδα από τους καλύτερους (κατά τη γνώμη μας) αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο μεγαλύτερο PPV του καλοκαιριού.

10. Vader vs Shawn Michaels SummerSlam 1996
Μια ματσάρα που είχε τα πάντα. Από την μια ο ανερχόμενος star και WWF Champion Shawn Michaels, ο οποίος είχε βγάλει άλλη μια ματσάρα στην WrestleMania της ίδιας χρονιάς με τον Bret Hart. Από την άλλη ο Vader που παρά το βάρος του μπορούσε να κάνει τα πάντα μέσα στο ring. Αναμιγνύεις αυτούς τους δύο και έχεις ένα match για το οποίο μιλάνε ακόμα και σήμερα. Εγώ προσωπικά σας το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.

9. Triple H vs Shawn Michaels Street Fight SummerSlam 2002
Αυτός ο αγώνας ήταν από τους πρώτους που είδα αλλά μου έκανε εντύπωση κυρίως για το storytelling που είχε. Το storyline ήταν καταπληκτικό και ο αγώνας ήταν το δεύτερο καλύτερο Street Fight match που έχω δει (πρώτο το Foley vs HHH στο Royal Rumble 2000).

8.Brock Lesnar vs CM Punk SummerSlam 2013
Από τότε που ο Lesnar επέστρεψε το 2012 δεν μου άρεσε το όλο gimmick του. Αλλά αυτός ο αγώνας ήταν απλά επικός. Τρομεροί και οι δύο σε ένα brutal street fight όπου είναι και ένα από τα καλύτερα matches της PG Era. Ο Punk με τα σκληρά submissions του και το πόσο κοντά ήταν στην νίκη μας καθήλωνε. Ο Lesnar έπαιξε τον ρόλο που έπρεπε να τον παίξει και βγήκε ένας τρομερός αγώνας. Ο λόγος που ο αγώνας αυτός είναι πιο ψηλά από το HHH vs HBK, επειδή στην PG Era δύσκολα βγαίνει ένα τόσο καλό Street Fight και τόσο brutal.

7. The Undertaker vs Bret Hart SummerSlam 1997
Πολλοί δεν θυμούνται ή δεν έχουν ακουστά αυτόν τον αγώνα, και εγώ μέχρι να τον πετύχω στο Dailymotion δεν θυμόμουν ότι υπήρχε. Έβαλα να τον δω και έτριβα τα μάτια μου στο τέλος. Καταπληκτικός αγώνας με το storytelling που μπορεί να βγάλει ο Taker σε έναν αγώνα και το technical wrestling του Bret να τον κάνουν ένα classic. Και φυσικά τον έκανε ακόμα πιο διασκεδαστικό ο HBK όπου ήταν ο special guest referee. Αν δεν τον έχετε δει σας τον προτείνω αδιαμφισβήτητα.

6. CM Punk vs Jeff Hardy TLC Match SummerSlam 2009
Μια ματσάρα όπου είχε τα πάντα. Ένα πολύ καλό σενάριο Straight Edge vs Living Free και back to back matches τα οποία ήταν απίστευτα με αποκορύφωμα αυτό του SummerSlam το 2009. To highlight του αγώνα ένα Swanton Bomb στον Punk από την κορυφή της σκάλας με τον τελευταίο να βρίσκεται πάνω στο announce table. Παρά την θεαματική πτώση του Jeff νικητής ήταν ο Punk όπου τον περίμενε ο Undertaker στο τέλος του αγώνα.

5. Triple H vs Mankind vs Stone Cold SummerSlam 1999

Άλλο ένα match όπου είχε storytelling και τον Foley να δίνει τα πάντα για τον τίτλο. Ο Austin over όπως πάντα και ο HHH top heel στην εταιρεία τότε δημιούργησαν ένα πανέμορφο Triple threat με ένα τρομερό κοινό. Ο λόγος που αυτός ο αγώνας είναι πιο ψηλά από άλλους, επειδή και οι τρεις αυτή τη στιγμή είναι από τους καλύτερους όλων των εποχών και για πολλούς που θα το δουν για πρώτη φορά θα το θεωρήσουν έναν απίστευτο αγώνα λόγω τον ονομάτων που αγωνίζονται. Και οι Hart, Vader είναι θρύλοι αλλά ακόμα και κάποιος που δεν βλέπει wrestling γνωρίζει αυτούς τους τρεις και αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι τόσο ψηλά.

4.Brock Lesnar vs Kurt Angle SummerSlam 2003
Μια από τις καλύτερες αντιπαλότητες στην ιστορία του WWE. Όλοι οι αγώνες τους είναι must see classics. Αυτό στην WrestleMania 19, το επικό IronMan match τους και φυσικά το match που είχαν στο SummerSlam. Storytelling και ένα must-see final showdown.

3. Edge vs The Undertaker Hell In A Cell match SummerSlam 2008
Οι περισσότεροι θα πούνε πως η καλύτερη αντιπαλότητα του 2008 ήταν το HBK vs Jericho αλλά κατά την γνώμη μου η καλύτερη ήταν το Edge vs Taker. Όλοι οι αγώνες τους ματσάρες και ο Edge ήταν ο καλύτερος heel της εταιρείας τότε. Πολλοί θα θυμόσαστε τα spots που έκαναν τον αγώνα τόσο καλό και τον θυμόμαστε ακόμα και σήμερα. Το σημείο όπου έσπασε το κελί ή το chokeslam του Taker όπου διαπέρασε τον Edge από δύο τραπέζια και πολλά άλλα moments που βάζουν τον αγώνα αυτό στο top 3.

2. Bret Hart vs The British Bulldog SummerSlam 1992
Επικός αγώνας όπου άλλαξε το wrestling και μας έβαλε στην New Generation Era. Technical Masterpiece από τους δύο και ο Bulldog απέδειξε πόσο αδικημένος ήταν. Το τελείωμα ήταν τόσο ξαφνικό που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ένα match που πρέπει να το δείτε.

1.Bret Hart vs Owen Hart Steel Cage Match SummerSlam 1994
Ένας από τους αγαπημένους μου αγώνες και το καλύτερο Steel Cage match με διαφορά. 33 λεπτά τους δόθηκαν και έβγαλαν ένα αριστούργημα. Δείτε το με τα χίλια και δεν θα χάσετε. Storytelling, Technical Masterpiece times 2, άριστο storyline και μια πεντάστερη ματσάρα. Ντροπή να είναι το Taker vs Taker main event στο συγκεκριμένο SummerSlam

Μπορείτε να διαφωνήσετε μαζί μας κάτω στα σχόλια και να γράψετε την δική σας λίστα.

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου