RAW 1/8/2016 Results & Review: Outta Nowhere!!!!

                                                            

  Το δεύτερο RAW της New Era μόλις ολοκληρώθηκε. Βασικό highlight της βραδιάς το RKO που κέρασε ο Randy Orton στον Brock Lesnar. Τα "είπαν" για πρώτη φορά Rollins και Balor, η Sasha Banks άνοιξε την αυλαία, ενώ ο Roman Reigns απ΄ ότι φαίνεται έχει στρέψει το βλέμμα του στον τίτλο του Rusev.

   Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό το σόου άνοιξε μια παλαίστρια κι αυτή ήταν η νέα γυναικεία πρωταθλήτρια, Sasha Banks. Η Boss αφού ευχαρίστησε τους οπαδούς για την υποστήριξη τους προέβη σε ένα σύντομο promo το οποίο εν τέλει διακόπηκε από τους Charlotte, Chris Jericho και Enzo Amore. Μετά από ένα μεγάλο segment ανάμεσα στους τέσσερεις ο Mick Foley ανακοίνωσε το πρώτο mixed tag team match της New Era. Σε αυτό υπερίσχυσαν οι heels, Charlotte και Chris Jericho έναντι των Sasha Banks και Enzo Amore, έπειτα από παρέμβαση της Dana Brooke, ενώ στον σχολιασμό του βρέθηκε ο Kevin Owens. Μετά τον αγώνα ακολούθησε επίθεση του Y2J στον Amore. Ο Big Cass ήρθε στο ρινγκ για να βοηθήσει τον παρτενέρ του.

And Charlotte follows up with Natural Selection for the win.

  Ο Braun Strowman ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο ενός ακόμη local wrestler.

 
Σε έναν ασήμαντο αγώνα οι Shinning Stars κέρδισαν τους Golden Truth.

  Τη συνέντευξη του Finn Balor στον Michael Cole διέκοψε ο Seth Rollins ο οποίος παινεύτηκε πως ότι έχει καταφέρει ο Balor στο WWE, ο ίδιος το έχει κάνει πρωτύτερα και καλύτερα. Ο Balor δήλωσε πως στο Summerslam θα γίνει ο πρώτος Universal Champion και στη συνέχεια έστειλε τον Architect εκτός ρινγκ με ένα pele kick.



 O Rusev υπερασπίστηκε επιτυχημένα τον US τίτλο του απέναντι στον Mark Henry. Στη συνέχεια προέβη σε ένα promo κατά της Αμερικής το οποίο διέκοψε ο Roman Reigns. O Σαμοανός έτρεψε σε άτακτη φυγή τον Bούλγαρο και στη συνέχεια έστρεψε το βλέμμα του προς τον τίτλο δείχνοντας πως θέλει να γίνει ο επόμενος πρωταθλητής.


Reigns takes out Rusev with a Superman Punch.


  Σε ένα ακόμη ασήμαντο αγώνα ο Titus O'Neil κέρδισε με βρώμικο τρόπο τον πρώην παρτενέρ του, Darren Young ο οποίος αργότερα του επιτέθηκε στα παρασκήνια.

  Η Nia Jax κέρδισε εύκολα μια local wrestler.

  Οι tag team πρωταθλητές New Day κέρδισαν τους Luke Gallows και Karl Anderson οι οποίοι στη συνέχεια τους διέλυσαν σε ένα brawl.


  O Cesaro κέρδισε τον Sheamus εκτελώντας το neutralizer.

  Ο Heath Slater προσπάθησε γι' ακόμη μια φορά να πείσει τους GM's ότι είναι ο hottest free agent. Ο Mick Foley κανόνισε αγώνα του με τον Jinder Mahal ο οποίος πραγματοποίησε την επιστροφή του στο WWE, με τον νικητή να κερδίζει συμβόλαιο για το ρόστερ του RAW. O Ινδός νίκησε εύκολα τον πρώην παρτενέρ του στους 3MB και έγινε το νεότερο μέλος του RAW roster.

Free agent Heath Slater hypes him and Jinder Mahal as a tag team in the hopes of getting a contract from Raw.

  Λίγο μετά το segment του με τον Balor, στον καλύτερο αγώνα της βραδιάς, ο Seth Rollins κατάφερε να κερδίσει με pedigree τον Sami Zayn.


  O Brock Lesnar πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στο RAW της New Era έχοντας στο πλευρό του τον μάνατζερ του, Paul Heyman. O δεύτερος "έκοψε" ένα εντυπωσιακό promo εν όψει Summerslam. Ο αντίπαλος του στο αυγουστιάτικο PPV, Randy Orton, εμφανίστηκε από το πουθενά και με ένα RKO τον άφησε αναίσθητο στον καμβά. Το προσωπικό του RAW προσπάθησε να τον συλλάβει και ο ίδιος διέφυγε από τις κερκίδες πανηγυρίζοντας παράλληλα με τους οπαδούς.



Άποψη: Δεν ήταν καλύτερο, ούτε ισάξιο του προηγούμενου RAW. Κατανοώ όμως ότι δεν γίνεται να έχεις τόσο ποιοτικά επεισόδια με τέτοιου είδους αγώνες όπως εκείνοι του προηγούμενου κάθε εβδομάδα. Η special εμφάνιση του Orton ήταν κάτι απαραίτητο ώστε να χτιστεί καλύτερα η κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και τον Lesnar εν όψει Summerslam. Δεν θα εκπλαγώ αν μέσα στις επόμενες εβδομάδες γίνει κάτι παρόμοιο, αυτή τη φορά με τον Lesnar να είναι αυτός που θα κάνει την παρέμβαση του στο αντίπαλο brand. Ενθουσιάστηκα πραγματικά από το γεγονός ότι εμπιστεύτηκαν το άνοιγμα του σόου στις γυναίκες. Δείχνει μια πλήρη αλλαγή των αντιλήψεων των ιθυνόντων της εταιρείας ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις γυναίκες, κάτι που είναι θετικότατο για το μέλλον της ταλαντούχας αυτής γενιάς των παλαιστριών. Το ματς στο Summerslam αναμένεται να κλέψει την παράσταση. Σωστή επίσης η επιλογή να "πέσει" ο Roman στη mid card section. Η αποχή του από την κορυφή μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα ως προς τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζει το κοινό (αν και πιστεύω ότι πλέον είναι καμένο χαρτί από τη στιγμή που είχαν την ευκαιρία τους να αποκαταστήσουν τις σχέσεις Reigns και κοινού στις αρχές της χρονιάς και μολαταύτα δεν τα κατάφεραν). Τον θεωρώ φαβορί για τον US τίτλο. Όσον αφορά το υπόλοιπο σόου, εξαιρώντας κάποια ασήμαντα ματς όπως αυτά των Shinning Stars, Golden Truth και Darren Young, Titus O'Neil τα οποία θεωρώ αχρείαστα καθώς φάγανε πολύτιμο χρόνο στον οποίο μπορούσαμε να είχαμε δει παλαιστές που αξίζουν όπως οι Kevin Owens και Neville (αλήθεια που ήταν;;), ήταν αρκετά καλό. Ελπίζουμε σε μια ανάλογη, και γιατί όχι καλύτερη, συνέχεια.

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου