G1 Climax 26 Day 13 (6/8/16): Νίκησε ο Tanahashi, έχασε ο Okada

Το NJPW πραγματοποίησε την 13η μέρα του τουρνουά G1 Climax σήμερα, και το GWN σας μεταφέρει αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα τον αγώνων που έγιναν.  Οι τελικοί θα διεξαχθούν σε μία εβδομάδα.

Οι αγώνες της Undercard
O Jushin Thunder Liger και ο Tiger Mask νίκησαν τους Ryusuke Taguchi και Captain New Japan
Ο Tiger Mask εφάρμοσε το reverse double arm bar στον Captain New Japan, υποτάσσοντάς τον.

Oι Tetsuya Naito, Evil και Bushi νίκησαν τους Satoshi Kojima, Kushida και Juice Robinson
Οι Los Ingobernables πήραν την νίκη όταν ο Evil εκτέλεσε το STO στον Juice. Υπήρξε ένταση μεταξύ του Naito και του Evil, που θα παλέψουν αύριο για το B Block του τουρνουά. Ο Naito βρίσκεται στην πρώτη θέση και ο Evil έχει την δυνατότητα να διώξει από την πρώτη θέση τον αρχηγό της ομάδας τους στο B Block.

Οι Kenny Omega και Yujiro Takahashi νίκησαν τους Yuji Nagata και Manabu Nakanishi
Αυτόν τον αγώνα τον νίκησε το Bullet Club καθώς ο Yujiro εκτέλεσε το Pimp Juice στον Nakanishi. Επιπλέον, χτίστηκε και ο αγώνας του Omega εναντίον του Nagata για το B Block.

Οι Katshuhiko Nakajima, Yoshi-Hashi, Gedo και Toru Yano νίκησαν τους Katsuyori Shibata, Michael Elgin, Tomoaki Honma και David Finlay
Ο Nakajima πήρε την νίκη για την ομάδα του σε αυτό το 8 Man Tag Team Match εκτελώντας το Penalty Kick στον David Finlay. Έξι από τους συμμετέχοντες σε αυτόν τον αγώνα θα βρεθούν αντιμέτωποι σε αγώνες για το αυριανό B Block του τουρνουά.

Αγώνες για το τουρνουά G1 Climax 26
Αγώνες Α Block
O Tama Tonga νίκησε τον Sanada
O Tonga διατήρησε τις μικρές ελπίδες του για πρόκριση ζωντανές νικώντας τον Sanada με το Gun Stun. O Sanada αποκλείστηκε και επίσημα από τους τελικούς του τουρνουά με αυτή την ήττα, έχοντας 2 νίκες και 4 πόντους. Είναι στο -6 από τον πρωτοπόρο και του έχουν μείνει 2 αγώνες. Καλός αγώνας και για τους δύο παλαιστές.

Ο Bad Luck Fale νίκησε τον Togi Makabe
Το Bullet Club πήρε ακόμα μία νίκη σε αυτό το Block. O Fale επικράτησε εκτελώντας το Grenade στον Makabe. Και οι δύο έχουν 8 πόντους. Ο αγώνας ήταν ένα πολύ καλό brawl μεταξύ δύο από τους πιο σκληρούς άντρες του New Japan Pro Wrestling. Ακριβώς ότι περιμέναμε.

Ο Hirooki Goto νίκησε τον Hiroyoshi Tenzan
O Tenzan έχει αποκλειστεί και επίσημα πλέον από τους τελικούς του G1. O Goto πήρε τη νίκη εκτελώντας το GTR στον Tenzan. O Tenzan τα έδωσε όλα σε αυτόν τον αγώνα αλλά δεν τα κατάφερε. Ο αγώνας είχε εξαιρετικό storytelling, από τα καλύτερα μέχρι στιγμής στο τουρνουά. Ο Goto έχει 8 πόντους και του έχουν απομείνει δύο αγώνες.

Ο Tomohiro Ishii νίκησε τον Kazuchika Okada
Άλλος ένας αγώνας με πολύ ωραίο storytelling. O IWGP Champion Okada βρέθηκε αντιμέτωπος με τον σύμμαχό και φίλο του Tomohiro Ishii. Τρομερός αγώνας. Ένας ακόμη υποψήφιος για αγώνας της χρονιάς από τον Ishii μετά και τον αγώνα του με τον Tanahashi. Και οι δύο παλαιστές πήραν πρωτοβουλίες, με τον Okada να αποτυγχάνει να εκτελέσει το Rainmaker σε αρκετές περιπτώσεις. Το κοινό συμμετείχε πολύ στον αγώνα. Υπήρξαν πολλά counters, reversals και near falls. Τελικά ο Ishii πήρε τη νίκη με το vertical brainbuster. O Ishii έχει πλέον 6 πόντους στο τουρνουά ενώ ο Okada 10.

O Hiroshi Tanahashi νίκησε τον Naomuchi Marufuji
Τέταρτη σερί νίκη για τον Ace of NJPW, Tanahashi. Πήρε την νίκη με το High Fly Flow. Άλλος ένας καλός αγώνας σε αυτό το τουρνουά.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το σόου εδώ:

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου