SmackDown 20/12/2016: Σκούρα τα πράγματα για AJ Styles


                                       
   Αν και το χτεσινό επεισόδιο του SmackDown ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για τον AJ Styles που διέλυσε τον James Ellsworth στο μεταξύ τους title match, τελικά δεν εξελίχθηκε όπως θα το ήθελε ο ίδιος μιας και στο τέλος της βραδιάς ο GM του blue brand, Daniel Bryan, αποκάλυψε πως ο Phenomenal θα πρέπει να υπερασπιστεί την επόμενη εβδομάδα τον τίτλο του απέναντι στους Dolph Ziggler και Baron Corbin σε ένα Triple Threat Match. Προχώρησε σε άλλο επίπεδο την κόντρα του με τον Dean Ambrose ο Miz, τα είπε "έξω από τα δόντια" η Natalya, ανακοινώθηκαν άλλα δυο title matches για το ερχόμενο SmackDown.


   Το WWE Championship Match του James Ellsworth με τον AJ Styles ήταν και αυτό που άνοιξε το επεισόδιο. Ο Phenomenal πήρε μια άνετη νίκη επί του διεκδικητή του τίτλου του, καθώς χρειάστηκε μόλις λίγα strikes για να τον βγάλει νοκ άουτ. Στη συνέχεια, τον διέλυσε σε άσχημο βαθμό, ώστε χρειάστηκε να κάνουν την εμφάνιση τους οι τραυματιοφορείς για να τον πάρουν από τον αγωνιστικό χώρο.

                                               

   Μετά από αυτό, ο WWE Champ πήρε το μικρόφωνο για να καυχηθεί για τη νίκη του. Τον διέκοψε ο Dolph Ziggler και στη συνέχεια ο Baron Corbin. O Lone Wolf ανέφερε πως είναι εκνευρισμένος με τον Showoff που παίρνει τις ευκαιρίες, τη μια μετά την άλλη, και εν τέλει τις σπαταλάει χωρίς να καταφέρει τίποτα και πως έπρεπε αυτός να έχει την ευκαιρία διεκδίκησης του τίτλου του AJ Styles. Ακολούθησε brawl ανάμεσα τους, με τον Baron Corbin να αφήνει στο καναβάτσο τον Ziggler με ένα End of Days. Στα παρασκήνια, ο δεύτερος ζήτησε εκνευρισμένος από τον Bryan αγώνα με τον Lone Wolf μέσα στη βραδιά και ο GM του μπλε σόου δέχθηκε, αναφέροντας όμως πως αν χάσει τότε ο Corbin θα διεκδικήσει τον τίτλο του Styles την επόμενη εβδομάδα.

                                                

   Σε ένα ματς στο οποίο ο Apollo Crews έφτασε πολλές φορές κοντά στη νίκη και στο να γίνει νέος Intercontinental πρωταθλητής, ο Miz κατάφερε εν τέλει να κερδίσει μετά από eye poke και Skull Crushing Finale και να παραμείνει Champion. Μετά τον αγώνα, την εμφάνιση της έκανε η Renee Young για να του πάρει συνέντευξη, ο Moneymaker όμως την πίκαρε για την σχέση της με τον Dean Ambrose και στη συνέχεια δέχθηκε ένα χαστούκι από την ίδια.

                                                   The Miz pokes Crews in the eyes, then capitalizes with a Skull-Crushing Finale for the win.

   Η Natalya εμφανίστηκε για να δηλώσει για πολλοστή φορά πως δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση στη Nikki Bella. Την εμφάνιση της έκανε η δεύτερη αλλά και η Carmella η οποία μαρτύρησε στη Nikki ότι η Καναδή την είχε "θάψει" σε πολλές μεταξύ τους συζητήσεις στο παρελθόν. Τελικά η Natalya αφού πρώτα τις "έβρεξε" στην Carmella, παραδέχθηκε με ένα heel promo πως αυτή επιτέθηκε στη Nikki και την έκραξε λέγοντας ότι αυτή και η αδερφή της έπαιρναν ευκαιρίες για να αναδειχθούν στη γυναικεία division επειδή είναι όμορφες.

                                               

   Ο Dean Ambrose πήρε τη νίκη απέναντι στο Luke Harper με roll-up. Στη συνέχεια, δέχθηκε τις επιπτώσεις αφού του επιτέθηκαν οι Randy Orton και Bray Wyatt. Τέλος, την εμφάνιση του έκανε και ο Miz για να του "σκάσει" ένα Skull Crushing Finale και να εντείνει ακόμη περισσότερο την κόντρα τους.

                                               

   Στα παρασκήνια, ο Daniel Bryan ανακοίνωσε στη γυναικεία πρωταθλήτρια, Alexa Bliss, πως την επόμενη εβδομάδα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της κόντρα στην Becky Lynch (νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από τους σχολιαστές άλλο ένα title match για την επόμενη εβδομάδα το οποίο θα ήταν Tag Team Fatal 4 Way και οι Wyatts θα υπερασπίζονταν σε αυτό τους ομαδικούς τους τίτλους) και πως θα αγωνιστεί και μέσα στη βραδιά απέναντι σε μια Local Wrestler. Η Local Wrestler, ονόματι La Luchadora, πήρε τη νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια με Disarmer. Μετά τον αγώνα έβγαλε τη μάσκα και αποκαλύφθηκε πως ήταν η Becky Lynch.

                                          

   Σε ένα σύντομο αγώνα, ο Mojo Rawley κέρδισε τον Curt Hawkins με ένα Forearm.

                                         

   Σε μια όμορφη αναμέτρηση, οι Baron Corbin και Dolph Ziggler πάλεψαν για το δικαίωμα διεκδίκησης του τίτλου του AJ Styles. Η μανία του Corbin να καταστρέψει τον Showoff οδήγησε τον αγώνα σε Double Count-Out. Ο AJ Styles που παρακολουθούσε από το announce table επιτέθηκε και στους δυο αγωνιζόμενους με μια καρέκλα. Εν τέλει, έκανε την εμφάνιση του ο Daniel Bryan για να ανακοινώσει πως στο τελευταίο SmackDown της χρονιάς ο Phenomenal θα υπερασπιστεί το WWE Championship απέναντι στους Ziggler και Corbin σε ένα Triple Threat Match. 

                                            

ΑΠΟΨΗ: Πανέμορφο επεισόδιο του SmackDown το οποίο ξεπέρασε κατά πολύ ένα μεστό RAW. Δεν θα μπορούσε βέβαια να γίνει διαφορετικά σε ένα επεισόδιο με δυο title matches και ένα Number 1 Contenders Match. Ο Ellsworth αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε να αντιμετωπιστεί και ηττήθηκε σε ένα squash match από τον AJ Styles. Πολύ σωστή η προσθήκη του Corbin στο title match της επόμενης εβδομάδας, αν και θεωρώ σχεδόν βέβαιη τη νίκη του Phenomenal όποιοι και να είναι οι αντίπαλοι του. Ο Lone Wolf παίρνει κι αυτός ότι του αξίζει, να βρίσκεται στη main event scene. Στον αγώνα με τον Ziggler έδειξε φανερή βελτίωση στο ρινγκ. Με παραξένεψε η αναφορά του Miz στη σχέση της Renee Young και του Dean Ambrose. Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το όλο storyline. Πολύ όμορφο promo από τη Natalya που ελπίζω το 2017 να πάρει ένα τελευταίο καλό push. Το αξίζει μιας και είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα και αδικημένη. Σε γενικό βαθμό πάντως είχαμε ένα ιδιαίτερα καλό σόου. Ελάχιστα fillers, όμορφοι αγώνες με νόημα και πολύ καλές εξελίξεις στα σενάρια και τους χαρακτήρες των παλαιστών. RAW βλέπε να μαθαίνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ: Την επόμενη εβδομάδα προβλέπω άλλο ένα τρομερό σόου. Τρία title matches είναι αυτά.



SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου