Conor McGregor: "Είναι μ****α οι WWE Superstars"

O Connor McGregor στην συνέντευξη τύπου για το UFC 202 επιτέθηκε στον Brock Lesnar αλλά και στους WWE Superstars, όταν ρωτήθηκε για τον αν θα ασχοληθεί ποτέ με το professional wrestling.

Συγκεκριμένα, ο McGregor δεν δίστασε να απαντήσει με ακραίους χαρακτηρισμούς όταν ρωτήθηκε για το αν θα δούλευε ποτέ στο WWE.
"Για το μεγαλύτερο μέρος αυτοί οι τύποι στο WWE είναι μ***α. Είναι μ****α, εάν με ρωτήσετε."

Όμως δεν σταμάτησε εκεί και έριξε τα βέλη του και στον Brock Lesnar
"Μπράβο όμως στον Brock, πήγε και πάλεψε, και στο τέλος της μέρας, είχε πάρει αναβολικά μέχρι και τα γ******α μάτια του. Πως μπορώ να το σεβαστώ αυτό; Ο άλλος (CM Punk) δεν έχει παλέψει ακόμα, οπότε δεν ξέρω ακόμη για αυτόν."

Όμως, ο McGregor επαίνεσε κάποια άτομα στην διοίκηση του WWE αλλά και τον Rock.
"Κοιτάξτε όμως, υπάρχουν και κάποιοι κύριοι στο παιχνίδι της πάλης. Οι McMahons; Είναι κύριοι. Ο Triple H είναι κύριος, όπως και ο Rock, αλλά οι υπόλοιποι είναι γ*****α μ****α."

Βέβαια, όπως όλοι γνωρίζουμε ο McGregor είναι πολύ καλός στο να τραβά την προσοχή του κόσμου οπότε δεν ξέρουμε αν αυτά που λέει τα εννοεί ή μήπως θέλει να τραβήξει και την προσοχή του WWE για μια πιθανή συνεργασία τους. Επιπλέον είπε πως απολαμβάνει το WWE αλλά είναι πιο πολύ show σε αντίθεση με αυτό που κάνει ο ίδιος του.

Ο McGregor θα αντιμετωπίσει τον Nick Diaz στο Main Event του UFC 202 στο Las Vegas στις 20/8/16.

SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου