Τι είπε ο Dave Meltzer για το promo του Ambrose στο SmackDown;

Στο τελευταίο επεισόδιο του Wrestling Observer Radio ο Dave Meltzer ήταν εμφανώς εντυπωσιασμένος από τον Dean Ambrose και το μέχρι στιγμής title reign του. Διαβάστε ακριβώς τι είπε.

"Ο Ambrose είχε την εμφάνιση ενός παγκόσμιου πρωταθλητή. Όταν ένας παγκόσμιος πρωταθλητής αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που είναι face, πρέπει να βρει τρόπο να κάνει το ματς να δουλέψει. Πρέπει να το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φανεί ψεύτικος και να μην παρουσιάσει στοιχεία heel. Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβεί ειδικά όταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι babyface διότι διαφορετικά θα ήταν γελοίο για τον χαρακτήρα του. Έτσι πρέπει να εμφανίσει κάποια μικρά στοιχεία heel, ότι έκανε και ο Dean καθώς η ψυχολογία λέει ότι θέλεις να δεις μια αλλαγή τίτλου. Όταν έχεις έναν babyface διεκδικητή εάν δεν θέλεις να δεις αλλαγή τίτλου τότε ποιος ο λόγος να γίνει ο αγώνας; Πιστεύω πως ήταν πραγματικά εξαιρετικός στο να φανεί αληθινός και αυτά που είπε στον Ziggler είχαν νόημα λόγω του χαρακτήρα του. Του έκλεισε το στόμα όταν ο Ziggler προσπάθησε να του υποδείξει πως και οι δύο είναι θύματα του συστήματος, και επιπλέον ειρωνεύτηκε τον Dolph για τα συνεχή παράπονά του λόγω της κατάστασης που βρίσκεται και μεγαλοποιώντας το γεγονός πως παρά το γεγονός πως ο Dolph "κλέβει" το σόου, ο Ambrose είναι αυτός που νικάει τους αγώνες.

Ο τρόπος που το εκτέλεσε αλλά και ο τρόπος που βγήκε έξω από το ρινγκ στο τέλος, ήταν όλα κάποια λεπτά πράγματα. Πήρε λίγα boos στο τέλος, αλλά προφανώς δεν τον αποδοκίμασε και ολόκληρο το στάδιο και ούτε ήταν αυτός ο στόχος του. Ο στόχος του ήταν να φέρει τους οπαδούς με το μέρος του Ziggler, παριστάνοντας λίγο τον αλαζόνα. Όμως, την ίδια στιγμή, δεν του γύρισε την πλάτη ούτε φάνηκε ψεύτικος σε σχέση με τον babyface χαρακτήρα του.

Η απόδοσή του και η παρουσία του ήταν εξαιρετική. Φάνηκε περισσότερο πρωταθλητής από τον Seth Rollins η τον Roman Reigns από οποιαδήποτε στιγμή υπήρξαν αυτοί πρωταθλητές. Δεν μπορώ να πω και περισσότερο από τον Cena, αλλά αυτή τη βραδιά περισσότερο από τον Cena οπότε πιστεύω πως ο Ambrose ήταν πολύ καλός."
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου