Παρασκηνιακά νέα σχετικά με τους Undertaker και Roman Reigns για τη WrestleMania 33

Όπως παρακολουθήσατε και στο Royal Rumble που έγινε την Κυριακή, ο Roman Reigns ήταν αυτός που απέκλεισε τον Undertaker από τον αγώνα, θέτοντας έτσι ενδεχομένως τα θεμέλια για έναν αγώνα μεταξύ τους στο μέλλον.

Σύμφωνα με το Wrestling Observer Newsletter, το πλάνο για τη φετινή WrestleMania είναι να διεξαχθεί αγώνας μεταξύ του Undertaker και του Roman Reigns.

Παρά το γεγονός ότι ο Reigns πιθανότατα θα αποδοκιμαστεί από το κοινό που θα βρεθεί στο Camping World Stadium στη WrestleMania 33, o Vince McMahon θέλει από καιρό να πραγματοποιήσει αυτόν τον αγώνα και με την κατάσταση της υγείας του Undertaker ίσως φέτος να είναι η μοναδική ευκαιρία για αυτόν τον αγώνα.

Με τον αποκλεισμό του Undertaker από τον Reigns στο Royal Rumble ο Dave Meltzer τόνισε πως υπάρχει η ιδέα στα κλιμάκια του WWE να δώσει με αγώνα τους στη WrestleMania ο Phenom τα ηνία στον Reigns που όμως θα είναι δύσκολο να συμβεί λόγω των αντιδράσεων που εισπράττει ο Reigns. Αυτό ίσως είναι η αρχή μιας περιόδου ενός heel Roman Reigns αλλά μακροπρόθεσμα οι ιθύνοντες τoν τοποθετούν ακόμα ως το πρόσωπο της εταιρείας.

Αναφορικά με την υγεία του Undertaker, μετά το Royal Rumble είχε οξείς πόνους. Ο Deadman υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο του αλλά χρειάζεται μία αντικατάστασή του, πράγμα που αναβάλλει για μετά το τέλος της καριέρας του στο ρινγκ.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου