SmackDown Live! 7/2/2017: Ψυχολογικό αβαντάζ για John Cena


                             
Νίκη ψυχολογίας εν όψει του δύσκολου έργου του αυτή την Κυριακή στο Elimination Chamber πήρε ο John Cena που επιβλήθηκε του Randy Orton στο main event του χτεσινού SmackDown Live!. Εξακολουθούν να περιπλέκονται τα πράγματα ανάμεσα στα μέλη της Wyatt Family, συνεχίζει να καταστρέφει τους αντιπάλους του για το κυριακάτικο PPV ο Baron Corbin, ανακοινώθηκαν και οι τελευταίοι αγώνες που θα απαρτίζουν την κάρτα. Διαβάστε παρακάτω.


   Το σόου διαδραματίστηκε στο hometown του Daniel Bryan, την Ουάσινγκτον, και όπως ήταν φυσικό ο GM του μπλε brand άνοιξε την αυλαία. Τον διέκοψε ο Miz, συνοδευόμενος πάντα από τη Maryse, που τον πίκαρε καταφέρνοντας να αποσπάσει πληθώρα αρνητικών αντιδράσεων από το κοινό. Με τη σειρά τους εμφανίστηκαν και οι Baron Corbin, Dean Ambrose και AJ Styles για να πουν ο καθένας τα δικά του για το Elimination Chamber Match αυτής της Κυριακής. Ο Daniel Bryan τότε ανακοίνωσε ένα Fatal 4 Way Match ανάμεσα στους τέσσερεις παρευρισκόμενους στο ρινγκ για να προϊδεάσει το WWE Universe για το τι πρόκειται να δούμε την Κυριακή.

                                      The Phenomenal One points out he’s defeated all of his competitors in this Sunday’s match.

   Νικητής του Fatal 4 Way Match αναδείχθηκε ο Baron Corbin. Ο Lone Wolf εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο AJ Styles έβγαλε εκτός μάχης τους Dean Ambrose και Miz και με ένα End of Days τον άφησε αναίσθητο στον καμβά ώσπου ο διαιτητής να μετρήσει μέχρι το τρία.

                                       The Lone Wolf picks up a huge win after he hits End of Days on Styles.

   Ο Luke Harper έκανε ένα όμορφο backstage promo λέγοντας πως στο Elimination Chamber θα πάρει εκδίκηση από τον Randy Orton για το γεγονός ότι τον έκανε να χάσει την οικογένεια του. Ουσιαστικά ανακοινώθηκε δηλαδή η μεταξύ τους αναμέτρηση στο κυριακάτικο PPV.


   Nikki Bella και Natalya έδωσαν συνέντευξη στον Tom Phillips και "έσταξαν χολή" γι' ακόμη μια φορά, η μία για την άλλη. Η Natalya μάλιστα είπε πως αν δεν ήταν ήδη παντρεμένη, ο σύντροφος της Nikki Bella, John Cena, θα παρατούσε τη Nikki και θα πήγαινε μαζί της.


   Σε έναν ιδιαίτερα σύντομο αγώνα, ο Apollo Crews κέρδισε τον Dolph Ziggler με roll-up. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα άλλο ένα ξέσπασμα του Showoff που ξάπλωσε κάτω τον One Man Nation με απανωτές καρεκλιές. Η παρέμβαση του Kalisto δε στάθηκε αρκετή για να σταματήσει την επίθεση και ο luchador δέχθηκε κι αυτός την οργή του ηττημένου. Στα παρασκήνια, ο Daniel Bryan ανακοίνωσε πως ο Dolph Ziggler θα αντιμετωπίσει τα θύματα της επίθεσης του σε 2 on 1 Handicap αγώνα στο Elimination Chamber της Κυριακής.

                                       

   Becky Lynch, Mickie James, Naomi και Alexa Bliss υπέγραψαν τα συμβόλαια τους για τους αγώνες τους στο κυριακάτικο PPV. Πρωτύτερα, η καθεμία είπε τα δικά της. Δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια, με τις faces να τρέπουν σε άτακτη φυγή τις heels.

                                       

   Σε ένα 12 Man Tag Team Match, η ομάδα των Ascension, Usos και Vaudevillians επιβλήθηκε αυτής των American Alpha, Breezango και Heath Slater & Rhyno. Το νικητήριο pinfall πέτυχε ο Viktor της Ascension στον Rhyno.

                                       

   Στην πρώτη τους αναμέτρηση στο SmackDown Live!, John Cena και Randy Orton κατάφεραν αμφότεροι να επιζήσουν από τα RKO και AA αντίστοιχα. Ο Bray Wyatt που παρακολουθούσε τον αγώνα δίπλα από το ρινγκ εκμεταλλεύτηκε το ότι ο διαιτητής βγήκε, σε κάποια στιγμή, νοκ άουτ και επιτέθηκε στον Champ. Την εμφάνιση του έκανε τότε ο Luke Harper ο οποίος επιτέθηκε στον πρώην αδερφό του στη Wyatt Family. Το γεγονός αυτό απέσπασε την προσοχή του Orton και ο Cena βρήκε την ευκαιρία να τον χτυπήσει με άλλο ένα AA για να πάρει τη νίκη.
 
                                        The Champ capitalizes on the chaos, hitting the AA to defeat The Viper in the massive main event.


   Άποψη: Σημείο 1: Άλλο ένα ικανοποιητικό επεισόδιο του SmackDown Live!. Αξιοσημείωτο το ότι καταφέρνουν σχεδόν κάθε φορά να δώσουν διασκεδαστικά επεισόδια δίχως να υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Με απλό και κατανοητό booking στις κόντρες.

  Σημείο 2: Πολύ ωραία διαμορφώθηκε η υπόλοιπη κάρτα του Elimination Chamber. Πιστεύω πως θα δούμε ένα πολύ όμορφο PPV την Κυριακή.

  Σημείο 3: Μόνο εμένα μου άρεσε το backstage promo του Luke Harper; Ευχάριστη έκπληξη για εμένα το ότι έδειξε στοιχεία για πρώτη φορά στο κομμάτι του promo. Μακάρι να του δοθούν κι άλλες τέτοιες ευκαιρίες γιατί είναι πολύ ταλαντούχος στο ρινγκ και αξίζει να έχει σημαντικό ρόλο στο WWE. Και για να έχεις σημαντικό ρόλο στο WWE πρέπει να ξέρεις να "κόβεις" ένα promo. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Cesaro είναι ακόμη στο περίμενε.


  Σημείο 4: Ελπίζω μόνο ο Bray Wyatt να πάει για τον τίτλο στη WrestleMania 33. Είτε κερδίσει το Elimination Chamber Match, είτε όχι. Αν δεν το κάνει τώρα, δε θα το κάνει ποτέ.

  Σημείο 5: Να μου θυμίσει κάποιος στα σχόλια ποιο John Cena vs Randy Orton ήταν το χτεσινό. Το δέκατο πέμπτο, το εικοστό; Έχουμε χάσει το μέτρημα...

   

  
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου