SmackDown Live! 31/1/2017: Το μήνυμα του Baron Corbin

                             
Ξεκάθαρο μήνυμα στους αντιπάλους του στο Elimination Chamber έστειλε ο Baron Corbin που επιτέθηκε, μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα σε Dean Ambrose και AJ Styles, στο Lunatic Fringe και στο Miz που βρισκόταν στο commentary table. Πήρε τον αέρα του WWE Champion John Cena η Wyatt Family, ανακοινώθηκαν τα ονόματα που θα παλέψουν για τον μεγάλο τίτλο στο θάλαμο, συνεχίζει να εξουδετερώνει την Alexa Bliss η Naomi. 


   Σε ένα backstage segment, Shane McMahon και Daniel Bryan, αφού υποσχέθηκαν στον AJ Styles πως θα συμβεί κάποια στιγμή το ένας εναντίον ενός rematch του για το WWE Championship, ανακοίνωσαν τους συμμετέχοντες του αγώνα για τη ζώνη στο Elimination Chamber Match. Αυτοί δεν ήταν άλλοι από τους John Cena, AJ Styles, Bray Wyatt, Baron Corbin, Miz και Dean Ambrose. Ο τελευταίος μάλιστα έκανε την παρέμβαση του και προκάλεσε τον Phenomenal σε έναν αγώνα ανάμεσα τους μέσα στη βραδιά, πρόκληση την οποία πραγματοποίησαν οι Shane McMahon και Daniel Bryan αφού ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει το main event.


   Ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, John Cena, άνοιξε την αυλαία στο ρινγκ κάνοντας ένα promo για να αναφέρει πως σέβεται τον AJ Styles και πως πλέον έχει στραμμένο το βλέμμα του στο Elimination Chamber. Τον διέκοψαν οι Bray Wyatt και Randy Orton λέγοντας πως σύντομα ο WWE τίτλος θα γίνει υπόθεση της Wyatt Family. Στη συνέχεια, έσπευσαν προς το ρινγκ με σκοπό να του επιτεθούν, η εμφάνιση όμως του Luke Harper στο πλευρό του Champ τους απέτρεψε. Ο Shane McMahon βγήκε τότε για να ανακοινώσει ένα Tag Team Match που οι John Cena και Luke Harper θα αντιμετωπίσουν τους Bray Wyatt και Randy Orton.

                                      

   Η επιρροή που ο Bray Wyatt συνεχίζει να ασκεί πάνω στο Luke Harper είχε σαν αποτέλεσμα την νίκη της ομάδας του με τον Randy Orton. Το νικητήριο pinfall πέτυχε ο Viper μετά από RKO στον John Cena.

                                      

   Εξακολουθεί να βοηθάει την Carmella στο να παίρνει νίκες ο James Ellsworth. Θύμα του "ζευγαριού" και αυτή τη φορά μια τοπική παλαίστρια ονόματι Delilah Dawson.

                                     

   Σε έναν σύντομο αγώνα, ο Dolph Ziggler ξανακέρδισε τον Kalisto με Superkick. Συνέχισε να επιτίθεται στον luchador και μετά το ματς, μέχρι να κάνει την εμφάνιση του ο Apollo Crews και να τον απωθήσει.

                                      

   Η ομάδα των Naomi και Becky Lynch κέρδισε αυτή των Alexa Bliss και Mickie James. Για άλλη μια φορά η πρωταθλήτρια δέχθηκε pinfall έπειτα από Moonsault της Naomi.

                                       

   Οι SmackDown Tag Team Champions, American Alpha, βγήκαν για να κάνουν μια ανοιχτή πρόκληση για όποια ομάδα πιστεύει ότι είναι ικανοποιητικός ανταγωνισμός γι' αυτούς. Στην πρόκληση απάντησαν οι Usos, Ascension, Vaudevillians, Breezango και η ομάδα των Heath Slater & Rhyno και δεν άργησε γρήγορα να ξεσπάσει το χάος με ένα μεγάλο brawl. Μόνες όρθιες ομάδες έμειναν αυτές των American Alpha και Heath Slater & Rhyno.

                                       

   Στα backstage, ο Daniel Bryan ανακοίνωσε στις Nikki Bella και Natalya πως θα έχουν έναν μεταξύ τους αγώνα στο Elimination Chamber.


   Dean Ambrose και AJ Styles έδωσαν για πολλοστή φορά έναν όμορφο αγώνα. Στο commentary table βρισκόταν εξαρχής ο Miz, με τη Maryse, και στη συνέχεια ήρθε και ο Baron Corbin. O Lone Wolf δεν άντεξε την υποτίμηση που έδειχνε ο Moneymaker σε όλη τη διάρκεια του σχολιασμού προς το πρόσωπο του και του επιτέθηκε. Το γεγονός αυτό απέσπασε την προσοχή του διαιτητή ενώ ο Dean Ambrose έκανε ένα pinfall στον AJ Styles, με αποτέλεσμα ο Lunatic Fringe εκνευρισμένος να επιτεθεί κι αυτός με τη σειρά του και στους δύο. Ο Phenomenal "άρπαξε" την ευκαιρία και με ένα Styles Clash άφησε αναίσθητο τον Intercontinental Champion στον καμβά μέχρι ο διαιτητής να μετρήσει ως το τρία και να πάρει τη νίκη. Στη συνέχεια, ο Baron Corbin φρόντισε να δείξει τις διαθέσεις του σε όλους τους αντιπάλους του στο Elimination Chamber "φυτεύοντας" τους Dean Ambrose και Miz, που βρίσκονταν στο ρινγκ, με δυο End of Days.

                                    This allows Styles to capitalize with the Styles Clash on Ambrose for the win.
   Άποψη: Σημείο 1: Σε ομαλούς ρυθμούς κινήθηκε το σόου. Αρκέστηκαν στο να προωθήσουν (ορθώς) τις κόντρες για το Elimination Chamber.

  Σημείο 2: Από όλους τους συμμετέχοντες του Elimination Chamber Match βλέπω δυο πιθανούς νικητές. Bray Wyatt και John Cena.

  Σημείο 3: Συνεχίζεται το όμορφο χτίσιμο στην όλη κατάσταση της Wyatt Family. Πολύ ωραία η στήριξη του Luke Harper στον John Cena, όπως και η άρνηση του να επιτεθεί στον Bray Wyatt κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δείχνει σαν να τον ελέγχει σε ορισμένα πράγματα, κατά κάποιο τρόπο ο Bray.

  Σημείο 4: Έμεινε λίγο στάσιμος αυτή την εβδομάδα ο Dolph Ziggler. Περιμένω περισσότερα πράγματα στο άμεσο μέλλον. Μην χάσουν την ευκαιρία να τον προωθήσουν σωστά τώρα που πήρε λίγο momentum.

  Σημείο 5: Χρειάζεται γρήγορα φρεσκάρισμα η Tag Team Division του SmackDown. Δεν υπάρχει ομάδα να κοντράρει τους American Alpha. Να πω την αλήθεια μετά απ' αυτό που έγινε με Samoa Joe χτες στο RAW, περίμενα μια απάντηση-έκπληξη των Revival στην ανοιχτή πρόκληση των πρωταθλητών. Θα χρειαστούν πάντως στο άμεσο μέλλον.

  Σημείο 6: Σε γενικές γραμμές πάντως καλό το SmackDown Live! και αυτή την εβδομάδα. Αν και το RAW ήταν καλύτερο. Από τις λίγες φορές που το κάνει αυτό το κόκκινο brand και μακάρι να το κάνει κι άλλες φορές για να υπάρχει λίγος ανταγωνισμός και νόημα για να βλέπεις τα σόου.
SHARE
    Σχόλια για το άρθρο
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου